רציתי לשתף....א-ז-ע-ק-ה

רציתי לשתף....א-ז-ע-ק-ה

לקח כמה שניות לעכל...רצתי לקומה השניה הערתי את הילדים(פשוט צעקתי שיקומו וניערתי אותם, ישנו חזק נורא) ועם הקטן (5וחצי) שלא התעורר רצתי למקלט. סיוט
. הבעל חזר מהעבודה (בצפון) , הילדה ציירה את ישראל ועזה
ורק אז הלכה לישון ועשינו קיימפינג בחדר משפחה (קרוב למקלט). בתקווה לימים (ולילות) שקטים יותר. המון קינמון

ooommmr

New member
נשמעת חוויה קשה...../images/Emo4.gif

מאחל לכם ימים טובים הרבה יותר

פ י ו ל ה

New member
אוי קינמונה!

זה נשמע איום ונורא! מה אתם מסבירים לילדים? אמן גדול על ימים שקטים!

תודה לכולכם,ברגע האמת (אני לפחות)דואגת שכולם

יכנסו למקלט. האמת היא שהילדים לא כ"כ שאלו הפעם. היום דיברו על זה בבי"ס ובגן. בשורה התחתונה הם יודעים שהצבא שלנו "מחזיר" להם ומגן עלינו. אבל אין שום הבטחות לשום דבר. היום לדוגמה לפני שהילדים יצאו מהבית הייתי צריכה להזכיר להם שאם יש אזעקה ישר הולכים למקלט, תחושה נוראית לתחילת היום. אחרי הצוהריים הגדול רצה לצאת לרכב על האופניים והנחתי אותו מה לעשות במידה ויש אזעקה ...אז הוא ויתר.... בתקווה לימים שקטים יותר. ושוב תודה

ayaly2

New member
שתדעו רק נחת ושקט../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שתהייה לכולנו שבת שקטה ונעימה

גינתב

New member
להיות אמא במצבים האלה - זה קשה

כשהייתי ילדה - כך בערך חיינו (בעמק הירדן), אבל זה קל יותר מאשר לאמא. מאחלת לך הרבה כוחות, ומשתתפת בתקווה לימים שקטים

מאחל שהשקט יחזור אליכם במהרה - אמן ואמן

מחבק אתכם מכל ה
ומקווה שאתם וכל תושבי הדרום לא תאלצו לעבור חוויות כאלה שוב
אני זוכר את תקופת האזעקות והטילים במלחמת המפרץ הראשונה ואת ההשפעות האיומות הנילוות למצב כזה... רק עצם האזעקה גורם ללחץ עוד לפני שחושבים על מה שיבוא אחריה
אין ספק שלעבור את זה כשיש לך ילדים בבית הופך את המצב לקשה יותר. היו חזקים אוהבים אתכם

תודה לכולכם על המילים החמות ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אכן כל רעש עדיין מקפיץ
בעיקר שהכלבות נובחות הן נבחו בדיוק לפני.....

simba6

New member
אני איתך- מכירה את זה מקרוב מהצד הדרומי

בתקופה שגרתי באשקלון, היו נשמעות אזעקות ללא הרף, וכל פעם מחדש זה היה מקפיץ ומלחיץ, ואבא שלי סרב לרדת למקלט מה שהיה מוסיף עוד יותר מתח... תנסו להיות רגועים, מצד אחד לעשות את מה שצריך ולרוץ למקלט ומצד שני תנסו לשמור על השגרה עד כמה שניתן מתפללת שתחזרו לשגרה טובה ושקטה מה שיותר מהר סימון

למעלה