רציתי לשתף בבעיה שהבחנתי בה מאז

yamitra

New member
רציתי לשתף בבעיה שהבחנתי בה מאז

שילדתי לפני שנה+, והיא שאני מרגישה שחל שינוי מהותי בעור שלי בכל הגוף, מעין חריצים כאלו בצוואר, מחשוף וכיו"ב...אני עוד מעט בת 30 יכול להיות שהגיל נותן אותותיו כאילו העור כבר לא מתוח כמו קודם...ומלבד זאת כמובן הבטן עדיין רופסת יש לציין שאני דווקא רזה האם מישהי גם מרגישה שינויים כאלו? האם מריחה של שמנים למיניהם תעזור? האם פעילות גופנית באמת תוכל להשיב את הבטן כמעט לקדמותה? די הזנחתי את עצמי בקטע ספורטיבי ואני באמת רוצה להשתפר...מה גם שבראש יש מחשבות כבר על ילד נוסף.....נראה לי שאני חווה את משבר גיל 30 עם קמטים ראשונים...

עדן77

New member
אני לא יודעת מה זה

אני מהפורום השכן, צריכה ללדת כל יום, אבל גם אני עוד מעט בת 30 (29.5), לא נראה לי ששינוי כזה קיצוני בעור יכול לקרות בגיל 30, בכל זאת. האם נהגת להשתזף הרבה,עישנת, נראה לי מאוד מוזר. לדעתי שווה בדיקה אצל רופא עור. דרך הגב, הפורום הזה לא כ"כ פעיל, בקושי מגיבים פה בכל אופן מקווה שתמצא לך פתרון לבעיה בהצלחה

אתי אתי

New member
אוךךךך.....

באמת יש פה תנועה דלילה...
, יש לך רעיון לשיפור? (אפשר גם להתפרע ברעיונות...
)

אתי אתי

New member
לגבי פעילות גופנית

זה מאוד עוזר לחיזוק וחיטוב. הרבה מאיתנו לא חוזרות בדיוק לאותו גוף, (גם אם המשקל זהה), אבל לפי מה שאת מתארת יש מקום לשיפור. לגבי החריצים, לא ממש ברור לי מה את מתארת, אבל 30 זאת אישה צעירה, ולא נערונת-בחורונת...ואת גם כבר אמא...אז תני לעצמך
, ותברכי על מה שיש

למעלה