רציתי לשתף קצת

Miss Choco1

New member
רציתי לשתף קצת

החלטתי לאחרונה שאולי כדאי שאחזור קצת לטיפול פסיכולוגי. ההחלטה לעשות את זה לא היתה קלה בכלל כי אני לא הכי מתחברת לזה, קשה לי לבקש עזרה ממישהו ולא מעצמי.. לאחרונה עוברים עלי כל מיני דברים, טראומות ונושאים מהעבר צפים למעלה, לא דווקא בהקשר לגברים או מערכות יחסים. מצאתי דרך ממש יעילה להתנתק מזה - סקס. אני מכורה כבדה. מילא אם זה היה עם בנזוג קבוע או משהו כזה, אבל לא.. העניין הוא שאני לא בטוחה שבא לי להפסיק. סה"כ אני צעירה, יפה ובא לי לטרוף את העולם ולהנות מהכל, עכשיו זה הזמן... כל השנים הייתי כלואה בזוגיות ובסקס לא מספקים.. גיליתי שאני מסוגלת להרבה יותר ממה שדמיינתי, אין לי גבולות. אבל, סקס זה גם בריחה. דרך לקבל חיזוקים ותשומת לב. אני מבולבלת, לא יודעת מה אני רוצה, לא בטוחה לגבי הטיפול.. לא רוצה להפסיק את הכיף... זה לא מה שכל המכורים אומרים בעצם?

spooni

New member
טיפול אמור לעשות טוב ולא ההיפך..

בכל אופן בסוג הטיפול שאני עוברת...

Miss Choco1

New member
טיפול מעלה דברים

התהליך עצמו הוא לא קל זה בטוח.. איזה סוג טיפול את עוברת?

spooni

New member
ביואנרגיה....

ובביואנרגיה הטיפול עובד ברמת התת מודע ולא על פני השטח. השינויים הם בתת מודע שלך. הטיפול עושה טוב, המטופל פסיבי ומי שעושה את העבודה זה המטפל. לאחר שהמטפל מטפל באנרגיות השליליות שקיימות בתת מודע כתוצאה מטראומה שחווית , הטראומה עולה לך כחוויה , זאת אומרת ללא רגשות ולכן את לא מרגישה רע כשאת נזכרת בטראומה, כי האנרגיות השליליות של הטראומה נוקו מהתת מודע. זה נשמע הזוי , לא רגיל , לא יתכן , לא נורמלי, סיפורי סבתא וכו' אבל ...זה עובד וצריך לחוות טיפול אחד בביואנרגיה בכדי לחוות את השינוי המיידי שהטיפול גורם לך לעבור. זה מדהים וכמעט בלתי יאומן עד שחווים.

Miss Choco1

New member
נשמע מעניין

במיוחד לגבי העלאה מחדש ללא רגשות שליליים, זו הבעיה שהייתה לי בטיפולים שעברתי, פשוט נכנסתי לדיכאון מעוצמת הרגשות שעלו אצלי. אני אברר על זה.

למעלה