רציתי לשתף...

tailka

New member
רציתי לשתף...

היום יזמתי.. ובשלתי מרק כתום ואיך נגיד.. המטבח לא נשרף אבל המרק יצא חסר טעם ודפקא שמתי כל מיני תבלינים ומרק עוף.. ומלח אבל הקטע המפחיד היה לטחון את המרק .. הרעש של המכונה היה ממש מרתיע חוץ מזה שאני לא יודעת כמה זמן צריך לתת למרק להתקרר לפני שטוחנים אותו וכמה זמן טוחנים אותו?
 

tailka

New member
שמתי ..

בטטה דלעת איזה כמה חתיכות 4 גזרים פלפל לבן ביד נדיבה מידי כפית בהרט כפית מרק עוף מלח שכחתי כוסברא שמיר קישואים.. ובטח עוד כמה דברים
 
אז ככה:

את המרק את טוחנת עד שאת רואה שהוא ממש טחון אין מה לפחד זה בסדר איזן ממש זמן מדויק לטחינת המרק יש כאלה שאוהבים אותו טחון ממש ויש כאלה שאוהבים אותו טחון גס. לדעתי כפית מרק עוף אחת לא מספיקה זה לא מוסיף הרבה טעם רק כפית אחת אני הייתי שמה לפחות 2,3 כפות ומורדה משמעותית מכמות המלח.
 

ido0804

New member
אין בעיה לטחון את המרק בעודו חם מאוד

עדיף עם מוט ריסוק בתוך הסיר מאוד זול ושווה שווה קני את הכי פשוט בלי כל הפיצ'רים בהצלחה
 
למעלה