רציתי לשתף

יעל@

New member
רציתי לשתף

אנחנו בטיפול ל- IVF שני. בשבועיים האחרונים הרגשתי עצב כל כך גדול, רייקנות כל כך גדולה. לא רציתי לקום מהמיטה, לפעמים בבקרים שהתעוררתי שאלתי את עצמי למה התעוררתי, היתה לי שלווה כל כך גדולה כשישנתי והנה אני צריכה שוב לחיות את העצב הזה. והיום כשהתעוררתי קמתי עם כוחות מחודשים, עם תקווה כי אולי גם לי זה יקרה, אנחנו כל כך מוכנים, יותר מתמיד. אני חושבת שלעצב הזה גם קשור הדיכוי שכנראה לא כל כך מעורר מצב רוח, ועכשיו אני מרגישה את הבטן נפוחה, נראה לי שהזריקות משפיעות, והזקיקים מתעוררים. רציתי גם להגיד תודה על כל התמיכה תמיד, והעידוד. סליחה שזה ארוך. אוהבת יעל

יעל יקרה ../images/Emo24.gif

אני חושבת שלכל מה שיגידו על זריקת הדיכוי אני אאמין. פשוט מדהים תופעות הלוואי שנגררות אחריה. כן, גם אני חוויתי את התקופה השפופה הזו שאחרי הדיכוי (בנוסף לגלי חום מגוונים, פיתוח סניליות בגיל צעיר ומה לא). ואז פתאום, קמים בבוקר ומגלים שהעולם יפה. יכול להיות שכשמתחילים את זריקות ההורמונים הגוף מתעורר לחיים ושוב העולם צבוע בצבעים בהירים. אני שולחת לזקיקים שלך המון אנרגיות וקריאות עידוד. שיצמחו, יישאבו, יופרו וישתרשו.
מרב

יעל@

New member
מרב

דרך אגב כתבתי הודעה אבל משום מה היא מופיעה. בכל מקרה הזכרת לי את הסניליות, אני יותר הרגשתי שאני לא בפוקוס. לפחות יודעת שלא רק אני מרגישה ככה לפעמים. תודה, יעל

ligo

New member
יעל ../images/Emo39.gif

אני לא עוברת דיכוי אבל גם בלי זה אני מבינה אותך. מצבי רוח משתנים, זה שם המשחק. משתנים מיום ליום, ולפעמים אפילו משעה לשעה. אני מקווה שהזקיקים יצמחו יפה ושלא תצטרכי לעבור עוד דיכויים/דיכואים.

הרמוניה

New member
שולחת לך המון איחולי הצלחה ../images/Emo39.gif

שאחרי הדיכוי יגיעו הפריחה והליבלוב והילד שבבטן..... הרמוניה

מירה@

New member
לא ארוך בכלל

ויעל, את תראי שזה יקרה. שיהיה המון המון בהצלחה מירה

למעלה