רציתי פעם להתנדב בחיפה באגודה למען

רציתי פעם להתנדב בחיפה באגודה למען

העיוור ודחו אותי בטענה שאני לא סטודנט או פנסיונר כי הם צריכים מתנדבים לשנים רבות, לכל החיים. נעלבתי. לא מזמן עזרתי למישהו עם כלב לברדור ללכת בכיוון הנכון וחשבתי ללמוד אילוף כלבים אך בסוף החלטתי שאני מעדיף לעבוד עם אנשים. יש אולי התנדבות בלעזור לבעלי כלבים להסתדר ברגע שהם מקבלים כלב? ובדרך להשגיח שהם מסתדרים? אני אוהב לברדורים, יש מקצוע שבסופו אוכל גם לעבוד כמדריך לשימוש נכון בכלב+תירגול עם העיוורים? אולי התנדבות כעוזר מדריך?! תודה!

rnisser

New member
כלבי נחיה

פנית למקום הלא נכון. אתה צריך לפנות לארגונים שנותנים כלבי נחיה לעיוורים: המרכז הישראלי לכלבי נחיה: http://www.israelguidedog.org/hebrew/aboutus.htm עיניים מנחות לעיוור בישראל: http://www.guidedogs.co.il

rnisser

New member
תגובה רשמית מהאגודה למען העיוור בחיפה

נשמח לשמוע מה שמך ולהתייחס ספיציפית ועניינית לקובלנה. בהעדר פרטים אלו נציין כי לקוח הקצה הוא בעצם המטרה של כלנו : מפעילים ומתנדבים כאחת. באגודה למען העיוור חיפה, אין מבדלים בין סוגי המתנדבים כ"סטודנטים" או "פנסיונרים" אלא ההתייחסות היא לפי האפשרות של קביעות, התמדה, התאמה וכו'. אופי השירותים הניתנים כאן מחייב יצירת אמון והיכרות בין המתנדב לנעזר כולל גם בתחומי מועדונים או חוגים. 160 המתנדבים היקרים שאתנו יצאו בימים אלו לארוע הצדעה להם לתיאטרון "נא לגעת", הם אולי ההוכחה לרצינות ולהתייחסות שלנו לתחום זה של עשיה למען הקהילה . אנו מאחלים לך למצוא את מקומך בתחום הקרוב ללבך, כפי שהבינונו, כלבי נחיה. כל טוב, מיכל דדון, מנכ"ל

אמרו להתקשר אליהם מחר לפני הצהריים.

נראה אם יהיה משהו מתאים להציע לי../tapuzforum/images/emo132.gif

התנדבות באגודה למען העיוור חיפה

נשמח לשמוע מה שמך ולהתייחס ספיציפית ועניינית לקובלנה. בהעדר פרטים אלו נציין כי לקוח הקצה הוא בעצם המטרה של כלנו : מפעילים ומתנדבים כאחת. באגודה למען העיוור חיפה, אין מבדלים בין סוגי המתנדבים כ"סטודנטים" או "פנסיונרים" אלא ההתייחסות היא לפי האפשרות של התאמה, צורך, התמדה וכו'. אופי השירותים הניתנים כאן מחייב יצירת אמון בין המתנדב לנעזר כולל גם בתחומי מועדונים או חוגים. 160 המתנדבים היקרים שאתנו יצאו בימים אלו לארוע הצדעה להם לתיאטרון "נא לגעת", הם אולי ההוכחה לרצינות ולהתייחסות שלנו לתחום זה של עשיה למען הקהילה . אני מאחלים לך למצוא את מקומך בתחום הקרוב ללבך, כפי שהבינונו, כלבי נחיה. מיכל דדון, מנכ"ל האגודה למען העיוור חיפה

שלום מיכל,

אני שמח לראות שנכנסת לפורום. חשוב לי שכל מי שעוסק בתחומים הקשורים לכבדות ראיה ועיוורון יהיה חלק מהשיח הפתוח כאן. אשמח מאוד לראות אותך משתתפת גם בעתיד, בתגובות, העלאת נושאים לדיון וכיוב'. אריק.

amitk80

New member
האמת שזה מפתיע

כי אני יודע עד כמה האגודה נותנת שירות טוב למבקשים ממנה ואני יודע שהם מחפשים מתנדבים אז לא ברור לי עם מי דיברת ידידי אבל אני מציע שתדבר עם מיכל ותלבנו את העניינים...

למעלה