רציתי רק להביע את התסכול שלי

רציתי רק להביע את התסכול שלי

ולא בפעם הראשונה, להביע את התסכול שלי לגבי מגורים לצד שכנים שלא אוהבים חתולים מסיבותיהם.
אני אפילו לא מגדל חתולים, אלא רק מאכיל חתולים ולפעמים שם להם קערית מים בחצר. זה דבר קשה לחיות לצד אנשים כאלה, שמוכנים לריב ולקלקל את היחסים והכל מתוך שנאת חתולים ותחושת אדנות שאין לה על מה להישען.
כ"כ לא נעים.

be_roo

New member
במקום תסכול, חפש פתרון

אין מה לעשות, זכותם של אנשים לא לאהוב חתולים ולא לרצות אותם במחיצתם.
&nbsp
במקום לכעוס, צריך לקבל שזו זכותם בדיוק כמו זכותך כן לרצות בהם, ולחשוב איך היית מרגיש אם מישהו היה כופה עליך משהו שאינך רוצה, בשטח ביתך.
&nbsp
ועכשיו לפתרונות:
1. להעביר את נקודת האכלה מחוץ לשטח הבנין.
2. להסביר לשכנים שאתה מבין ומתחשב בהם
3. להסביר לשכנים שיש גם להם אינטרס לתת לך להאכיל, כי הם אומנם לא אוהבים חתולים, אבל הם בטח פחות אוהבים חתולים חולים, וגם אולי פחות מתלהבים מעכברים וחולדות.

זה נשמע לי כמו כניעה לעריצות

ואם כבר להיכנס לפרטים, אז מדובר במשפחה אחת בעייתית, ובה אישה אחת מסוימת שבולטת בשנאתה לחתולים.
גם שופכים לי קעריות מים שאני שם לחתולים, מעלימים לי קעריות מים.
קשה.

be_roo

New member
ומבחינתם אתה עריץ, כי אתה כופה עליהם לחלוק את שטח המחיה

שלהם עם משהו לא רצוי.
&nbsp
אז אפשר להמשיך להיות אטומים לעובדה שזה לגיטימי לא לאהוב חתולים, וללכת עם הראש בקיר כדי לא "להכנע" או "הליות פראייר", או לחפש פתרון.
&nbsp
בהצלחה עם הקיר.

dimitrygo

Active member
מנהל
פשרות זה טוב אבל רק במידה ויש עם מי לדבר

כי מה הוא יעשה אם הם ידרשו למשל שהחתולים בכלל לא יופיעו ליד הבניין?
&nbsp
מה שכן אם לחתולים אין מים בגלל שהשכנים שופכים ומעלימים את הכלים אז כן צריך לחשוב איפה ניתן לשים את הכלים בצורה יותר מוסתרת. וזה כבר לא רק לשם פשרה אלא לטובת החתולים.

הם לא מוכנים לפשרות

והם לא מוכנים שחתולים יסתובבו בכלל בשטח החצר המשותפת.
מדובר בשכנים שגרים בדירת קרקע, וכבר השתלטו על חלק מהחצר.
הם גם הרעילו עץ אחד וכעת הוא יבש לחלוטין. אין לי הוכחות להרעלה, אבל העץ הפריע רק להם, כי הוא כביכול לכלכך להם את הכביסה והם גם ניסרו אותו כמה פעמים בעבר.
הם ניסרו עוד ענפים של עצים שנתנו צל לבניין, כי גם אלו האחרונים כביכול הפריעו להם או לכלכו להם או השד יודע מה.

אני כבר לא שם קעריות מים איפה שהם העלימו לי את הקעריות, אבל מאכיל חתולים על הגבול שבין החצר לבין הכביש ( על אבן שפת המדרכה ). אבל גם זה לא מספיק טוב בשביל השכנה הזאת ששונאת חתולים. והיא העירה לי גם על זה.
אני גם זורק לחתולים עצמות מהמרפסת שלי, בדר"כ באופן שאף אחד לא רואה. אבל יצא שהיא עברה בשביל וראתה את החתולים ואת העצמות, והיא דיברה עם אמא שלי ואמרה לה ( לאמא שלי ) ש"היא לא מסכימה לזה".
אני גר אצל אמא שלי ( ואני כבר לא קטין ).

be_roo

New member
אתה זורק אשפה אורגנית מהחלון לשטח משותף ומתפלא שאתה לא זוכה

לשיתוף פעולה.
נראה שאתה מעדיף לריב. העיקר שיש לך את מי להאשים.
בהצלחה.

dimitrygo

Active member
מנהל
אם הם השתטלתו על החצר בצורה לא חוקית אז צריך להתלונן לעיריה

נדמה לי שגם לגזום עצים מותר רק לעיריה או מי שעובד מטעמה.
&nbsp
לתת לחתולים עצמות באמת לא כדאי, ובכלל לא לזרוק שום מזון מהמרפסת. כדאי להאכיל אך ורק במזון יבש, אם יוצא לך להאכיל בשאריות של מזון או בשימורים אז רק בכלים חד פעמיים שאתה אוסף מיד אחרי שהתולים סיימו לאכול.
לגבי האכלה ברחוב - זה בכלל לא עיניינה ופשוט אל תתייחס להערות שלה.

עצים זה רכוש משותף

והשכנה שאני מדבר עליה גזמה ענפים של עצים שנתנו צל, עצים שמציינים את הגבול בין שתי החצרות.
זה הפריע גם לשכנים של הבניין ממול, אבל אף אחד לא רצה לריב איתה ולא להתווכח כי לא ברור מי הוא בעל המילה הסופית בעניינים כאלה.
בדיוק כמו בכל נושא שקשור לחצרות משותפות.
כל אחד רשאי לעשות מה שהוא רוצה.
אבל עדיין לא שמעתי על כך שמותר לדייר לפנות לשכנים ולהטריד אותם כל פעם מחדש ולמשך שנים באותו עניין, עניין האכלת חתולים. זה כבר לא בדיוק זכות הנאה מחצר משותפת. אותו כנ"ל לגבי העלמת קעריות מים שאני שם לחתולים.

be_roo

New member
הוא יסביר להם שהוא לא שולט על החתולים כמו שהוא לא שולט על

נמלים. ברגע שהוא לא מאכיל אותם בשטח החצר זה מחוץ להשפעתו.
&nbsp
זה נכון שיש אנשים שאין איך לדבר איתם, ואולי גם השכנים שלו כאלה, אבל כרגע לפחות נראה שפותח השרשור בעצמו מהסוג הזה.

Ka13

New member
כמו שכתבו כבר לפניי , אל תאכיל בעצמות ובטח אל תזרוק

אוכל מהבית.תאכיל במדרכה מחוץ לחצר המשותפת גם תשים שם קערת מים
תדפיס את המכתב של עו״ד שגיא לוי ותשים לה בתיבת דואר
זאת זכותך להאכיל מחוץ לחצר והיא לא יכולה לעשות עם זה כלום אם היא כן תעשה ( תשפוך את הקערת מים ואת האוכל ) אז כדאי לצלם אותה בוידאו ולהעביר לתנו לחיות לחיות - למחלקה המשפטית. אבל אתה גם צריך להיצמד לכללי האכלה - אוכל יבש בלבד ומים טריים , לא להשאיר קערת מים להתעפש.

למעלה