רציתי רק להגיד לכולם כאן..

suzzan

New member
רציתי רק להגיד לכולם כאן..

המון תודה עלח קיומכם. לפני מספר חודשים כשהתגלתה חומרת גידולו של יקירי נכנסתי לכאן אך ברחתי מיד. כנראה פחדתי להודות.. אז תודה. על מי שאתם ומה שאתם עושים אחד למען השני. רק בריאות סוזאן

חזקי ואמצי יקרה

אם מאד קשה לך שקלי קבוצת תמיכה שתפרגן לך ותעזור להבין מנסיון אישי זה עוזר המון להתמודד בתהליך מי שהוביל את עמותת ח.ס.ן הוא אלמן שבעקבות הפעילות והתמיכה שקבל בח.סן ,לקח על עצמו להעמיק את הפעילות לטובת מי שצריך עידוד ותמיכה . וגם כיום יש בה המון בני זוג שראו ברכה בתמיכה שקבלו בקבוצות התמיכה .

סוזן חמודה כולנו באותה סירה

אבל אנחנו חייבים לשמור על שפיות ולחזק אחד את השני, אל תברחי מהמציאות, כאן יש חברים טובים ותומכים און ליין.
עוד נפגש ונרים כוסית. גם יקירי חולה והמתח עצום וכשכואב לו כואב גם לי אבל תמיד אני מגיבה בפניו "גיבורה" "לא מודאגת" וזה מאוד עוזר לו. מאחלת רק בשורות טובות

תחיי את היום

משהו שכתבתי בעבר , אולי ישמח את ליבך יקרה שלי עזבי כללים תחיי את היום השעה הדקה חבקי את אהובך שנמצא לצידך אמרי לו עד כמה אוהבת אותו אז החיים יחייכו אליך יקירה תחיי עם ואת האהבה שלך בכייף צריך לטפח ולגדל אותה באהבה כמו צמח קטן ורך שצריך חממה את תזרחי מאהבה כמו השמש בריאות ואושר יהיו מנת חלקך החיים יחייכו אליך גם שקשה כי לחיות בשניים זה לא פשוט זה פשוט החיים כפי שבחרת לחיות ואהבה היא הכח הכי חזק בעולם נותן מוטיבציה להלחם להבריא היו ויהיו ניסים בעולם לי אישית היתה חברה שהרופאים לא נתנו לה חודש הכינו את כולם להפרד ממנה , כי המצב קשה בעלה שהה לידה אחז בידיה וזה עבד קרה נס !! היא חייתה לצידו ובעזרת אהבתו כ10 שנים מלאות באהבה

למעלה