רציתי רק להגיד תודה

gmatzkin

New member
רציתי רק להגיד תודה

חברים,

תודה על התמיכה והפירגון לכל אורך הדרך.
יצא לי לקרוא כמעט הכל ושמחתי לראות שהאבסורדיות לא נראתה רק בענף שלי אלא אצל חובבי ספורט רגילים.
אני מאחל בהצלחה לכל הישראלים שישתתפו בלונדון.
לגבי העתיד שלי טרם החלטתי, בין כה אני אעשה הפסקה ממושכת כי הפארסה הזאת הוציאה לי כל חשק שקשור לספורט ולמדינה למשך הרבה זמן.

שוב תודה על התמיכה והמילים היפות

גיא

io100

New member
שובר את הלב..

האטימות וחוסר הענייניות של ההחלטה בעניינך היו מצמררים..
הלוואי שהמקרה שלך יהווה נקודת ציון בדרך לשיקול דעת בוועד האולימפי הישראלי..

מאחל לך שלא תוותר ותמשיך להתמודד, אתה והנפש שלך יותר מראויים להיות במשחקים האולימפיים.

ובכל דרך שתבחר, הרבה בהצלחה.

PRINCER

New member
מקווה שתישאר!

אני מקווה שהסיפור שלך יגרום לביטול או צמצום הקריטריון הישראלי.

כמו כן אני מקווה שנראה אותך בריו ושהחשק לספורט ולמדינה יחזור.

apy ape

New member
גיא היקר

באמת שעצוב לי ולרבים אחרים לראות את העוול שנוצר.
למרות שקיבלת כתף קרה מהנציגים הרשמיים של המדינה, חשוב שתדע שציבור הרחב (= שהם באמת המדינה!) מחבקים ותומכים
אני בטוח שיש לך עוד המון לתת בתור ספורטאי אולימפי...יהיה מרגש לראות אותך מגיע לריו בלי להזדקק לעזרתם של עסקנים.
מקווה שתדע למנף את האכזבה הזאת ולצאת מחוזק ממנה.

myaron

New member
מקווה שתחזור

ושנראה אותך בריו.
חבל שעסקנות תגרום לכשרון גדול כמוך לפרוש או לעזוב.

כמו שכתב אייפ, המדינה האמיתית מאחוריך.

BentzWatchJudo

New member
גיא,

אני לא אשכח לרגע את העוול שעשו לך.
בשבילי אתה גיבור ואלוף ואני בטוח שאתה עוד תתן את התשובה שלך עם הישגים במגרש החץ וקשת בעתיד ובתקווה גם בזירה המרכזית בעוד 4 שנים בריו.
אני מתרשם שבנוסף להיותך ספורטאי מצטיין אתה פשוט אדם טוב. מקווה שתמשיך להתחרות ושלכל הפחות יהיה שינוי נקדותי בדמות ביטול הקרטריון הישראלי בענף החץ וקשת.
בהצלחה.

גיא, אני מניח שיצא לך לקרוא את מה שכתבתי

בשירשורים אחרים, כך שמיותר לשוב עליהם.
עצתי:
קח את פסק הזמן שלך למספר חודשים ותחזור כמו גדול , תירה מטאפורית למי שצריך את החץ ישר בתפוח על ראשו כמו וויליהלם טל.

רק זכור המדינה זה לא ורשביאק ולא שום קופמן, חסר מנדט ציבורי, שיושב כמו איזה שופט בג"ץ וירטואלי שהוא מפחד לעקוף אותו, המדינה זה , אני, אתה, הוא , אני , אנחנו , העם איתך- כך שהסימבול לא נכון.
ואם יהיה צורך המאבק לאחר האולימפיאדה יתכן שהמקום יהיה לתחלופה, בכל זאת החבר'ה האלו לא קיבלו תעודת נשואים עם התפקיד.
מעשיהם ימשיכו לקרבם ומעשיהם ירחיקו.

עדי פרג

New member
גיא, אתה מכוון היטב, רק לא למקום הנכון,

בינתיים תמשיך לכוון למרכז המטרה, כשתפרוש תדע שיש לכוון הישר לראשי הספורט.
הסיפור שאתה נתקלת בו לא התחיל ב 2012 ולא יגמר בלי ניקוי אורוות יסודי.
אותו בית דין שהעיף אותך הרחק מהחלום אליו היית כה קרוב, עשה זאת כבר יותר מדי פעמים, ליותר מדי אנשים.
הבעיה היא רק אחת: כפי שאין פיקוח אמיתי על התנהלות הועד האולימפי, כך גם אין פיקוח משפטי אמיתי על ביה"ד הזה, לך תערער בלוזאן ... למי יש אמצעים לערעור כזה ??
בית הדין הזה הוא הזרוע הארוכה של הועד האולימפי, הם עושי דברו וזה מקום מ-ו-ש-ח-ת.
הייתי שם וראיתי במו עיני !
מה שקרה לך דומה מאד למה שקרה לקציר וברסנייבה לפני 4 שנים.
פסק הדין בענינם שמור אצלי והוא אות קיין על מצחם של אלו שכתבו אותו.
איך העיז דיין (כשהתברר לו שב2 מתוך 3 תחרויות שהיו מיועדות לקביעת קריטריון ישראלי, בכלל לא היו מקצי מים פתוחים...) לקבוע שתחרות אחת שנערכה שנה וחצי לפני בייג'ין זה "סביר" ??
רק משום שהדיין הזה ידע שלא קציר ולא ברסנייבה ילכו לערעור בלוזאן!
וחוץ מזה לועד האולימפי יש "קונץ-פטנט" שקוראים לו "הישג יוצא דופן"
זה המתכון להכניס את מי שרוצים בייקרו ולהעיף הביתה מי שלא.
הסיפור הוא אותו סיפור רק הנפשות מתחלפות (הנפשות של הספורטאים כמובן - חו"ח לא של ראשי הועד ולא של הדיינים),
אם לא יהיה קריטריון ישראלי, מה יעשו בלוסטיגיה?? ככה יש להם תעסוקה בטוחה לעוד הרבה שנים!
כשתפרוש מספורט תרים טלפון, אני אהיה לצידך, אפשר לעשות מהפכה, יש מי שכבר התחיל בכך, אל יאוש.
אם יש לך כוונות להמשיך לריו, תתעלם מכל מה שכתבתי כאן וניפגש ב2017 . דבר אחד בטוח - איש מהם לא יסיק מסקנות אישיות עד אז וכולם יהיו שם (חוץ מצבי - הוא יעוף כנגד רצונו).
בהצלחה גבר.

LiatH

New member
תודה לך

גיא,
הסיפור שלך מותיר עבורי את האולימפיאדה הזו עם טעם רע,
עוד בטרם החלה.
אני לא חושבת שאתה צריך לוותר על הספורט, לא בגלל
כמה מטומטמים עם יותר מידי כח בידיים.
ואולי כדאי לך לבדוק אם יש מדינות אחרות שישמחו אם
מישהו כמוך ייצג אותן בריו.
מגיע לך להיות שם.