אני אדם מוגבל בקטע התקשורתי!
סוג התקשורת שלי,הוא סוג של תקשורת ישירה,לא כזו שיכולה להיווצר ע'י הזמנה של אישה לריקוד,בכדי לשוחח איתה,וע'י כך גם להכיר אותה. מין ההיבט של הצרכים שלי,הם לא שונים מצרכים בסיסיים של כל גבר,רק שאצלי,נניח ואני מזמין מישהי לרקוד,לפני שאני מכיר אותה בכלל,זה בידיעה שאני גם ארצה לדבר איתה,כי אחרת לא הייתי מזמין אותה לרקוד. אני לא מעוניין רק לרקוד-ולשתוק,אני מעוניין לרקוד עם מישהי שמשדרת לי שיש לי סיכוי גם לשוחח איתה,לעניין אותה,וההיפך,ומכאן תבוא ההזמנה שלי אותה,לרחבת הריקודים. ומכאן אני אשאל אותך עכשיו: למה אני צריך קודם להזמין אותה לרקוד,"ולדבר איתה בשפת הריקוד",אם כבר מלכתחילה אני מעוניין לדבר איתה בשפת בני האדם בארץ ישראל,השפה העברית? לא נראה לי סביר העניין הזה,ויותר מכך אני אומר לך,שלי זה נראה די לא אמיתי כל העניין הזה,של התירוץ להכיר אישה חדשה,ע'י זה שאני מזמין אותה לרקוד. למה לא להיות ישיר,ולגעת בפואנטה,להתקרב אליה קודם,ואחרי כמה דקות לדעת שאיתה אני באמת רוצה לרקוד? האם את יודעת כמה גברים הולכים לאיבוד במקומות הללו? נותנים לשדיים לעשות את העבודה לעיניים,ואחרי ריקוד משותף של שעתיים, הוא יושב איתה שנייה בצד,ורק שואל אותה מהיכן היא בארץ,ומיד מסתבר לו שהוא פיספס,ש"זה לא זה",ועוד כהנה וכהנה.... אצלי,מספיק שאני רק מפגין שם נוכחות,בכדי לדעת(לפחות אני-לעצמי),שאני מגיע לרקוד אמנם,אך המטרה שלי היא הזוגיות החדשה,מישהי שאוכל לרקוד איתה,לשוחח איתה,לצאת איתה,לגור איתה,לשכב איתה,לעשות לה ילד...!!! ואת כל זה את מצפה שאני אעשה בשיטת "מפעל הפיס"? להזמין בחורה ולדבר איתה שעתיים בשפת הסימנים? את לא יודעת שאני איש של מילים? לא כמו דירסט,ולא באותו המובן,אבל אני נחשב בהחלט לאדם עם בטחון,שמשרה אותו על הסביבה,אדם סקרן לאנשים,תקשורתי וחברותי,ועם כל המטען הזה שלי,אני לא מסוגל,כמו שאת אומרת "לסמוך" על ה"חיש גד" הבא,שיביא לי את הזכיה הנכספת! את יודעת מה יפה אצלי ואצלך,אישה? שדרך הפורום הזה,אני מוצא אותנו מאד מאד שונים,וזה יפה,כי אני מוצא שאת ברורה,שאני מבין אותך בין המילים,ובכלל,כבר אמרתי לך,אין סיכוי שהיינו מתחתנים פעם,וזה לא הימור. אני מוגבל בהחלט בקטע התקשורתי,כי בחלק הזה של התקשורת,שמבוססת על "יצא לי הפעם בסדר,כן או לא"?,אני כנראה גרוע! אצלי,כל בחורה שאני מזמין לרקוד,היא מישהי שאני מתחבר אליה,עוד לפני שנכנסתי איתה לרחבה. מה דעתך?