רציתי רק לומר לכם משהו

לוו

New member
רציתי רק לומר לכם משהו

כל הכבוד לבוגין- קוכולין- Marinette - פראזניק-מאיר יגוד - שושן -עזר -ולמנהל הפורום על הנושאים החמים-מעניינים בהיסטוריה שאתם תעלה ופטפט (סליחה אם פיפסתי משהו ) וסליחה על ההעדרה אני טרוד עכשיו בנסיעה לישראל ( יהיה שם עד אחרי החגים -סוכות ) אז יהיה מחובר עמכם מארץ

bogun

New member
פיספסת מישהו

את לוו. אתה גם תורם הרבה לפורום ועל תצתנע.

לוו

New member
תודה על המחמאות

באמת כל יום ויום יש לי דאגות למצוא נושאים חמים -מעניינים בהיסטוריה לעלות על השלחן לפטפט - וכדי להחיות הפורום האיטלגטי הזה ולצערי אני עסוק לאחרונה מטעם הנ"ל אז שמח לראות הנושאים -דיונים פה היום ועוד הפעם כל הכבוד לכולם !!!

פראזניק

New member
לוו, ואם אתה כבר כאן:)))

קפוץ לבקר, אני מניח שתעבור באיזור, לא? אז בא ל"דשן", תחזור למקורות...
ואכן, לוו תורם ה-מ-ו-ן לפורום... והתורמים העיקריים, גם אני אביע דעה, מותר לי, לא? :))) לוו, נעמי, שושן, בוגון, קוכולין, מאיר, והמורה:)) אבל יש עוד, כל אחד ואחד שמביע דעה מכובדת תורם לפורום. כולם כאן ברוכים ורצוים
פראזניק (גונב למנהלים את המיקרופון לרגע:)))

לוו

New member
תודה אחי על המחמאות

שלחתי לך מסר תשמור קשר אגב מצאת כבר אתרים על היסטוריה של יהודיים באוקריינה ? ציינתי לך לינקים לאתרי מציאת אתרים - ראית ?

../images/Emo9.gifבהתחלה חשבתי ששחכתם אותי...

אז מה שאני לא כותבת הרבה... יש לי מבחן עוד מעט.

פראזניק

New member
לא, לא שכחנו אף אחד...

הם תמיד בזכרונינו (הקולקטיבי)... אלא שמשום מה שכחנו לרשום את שמותיהם... (האם מתפתח כאן אשכול א(ע)וף? לא יתכן, בכזה פורום רציני?

עטלף77

New member
אני רוצה להזכר גם את חברי למתגייסים

יונתן הלא הוא MK4
וכמובן תודה למי שזכר והזכיר אותי

פראזניק

New member
לוו, סליחה על העיכוב:)

אני גולש כרגע מחיבור איטי מאד, אז לא בדקתי אפילו את הקישורים ההם. סליחה גם על העיכוב בתשובה:)) אם תהיה באיזור, תקפוץ לבקר, אשמח:))) תביא איתך עוד כמה חברים, נעשה מפגש:)))))))))))

פראזניק

New member
חכי....

תני לחדשים להתאקלם... אחר כך נארגן מפגש באולפני ערוץ היסטוריה......

פראזניק

New member
מצידי? וודאי עדיף:))

יאללה, נתחיל? שושן, אתה מארגן את הכיבוד? מי מארגן לנו איזה סיור היסטורי בירושלים? אני מארגן סיור (מאובטח) במאה שערים... נעמי, קחי אחריות, חלקי תפקידים, ויאללה, הרצנו מפגש:)))))

לוו

New member
פראזניק אז מי יהיה

המדריך (תיירים) לסיור היסטורי ? הרעיון מעניין -גאוני !!!

למעלה