רציתי רק לומר תודה לאלוהים......

• פותח הנושא dm 4
  • פורסם בתאריך

dm 4

New member
רציתי רק לומר תודה לאלוהים......

על כך שכל החרדות המשתקות,חוסר אויר.פחד ממקומות סגורים.הראש הקופץ לפתע.המחנק המפחיד.הפחד להתרחק מהבית.הרצון להיות תמיד ליד בית חולים.החיים חסרי שקט ושלוה.כל הסבל שלא ניתן לתאר במילים.נעלם כלא היה.

dm 4

New member
אוקי גילה.אני בפרוש ניצחתי את החרדו

והם היו באמת קשות.הם ליו אותי שנים רבות.ביום ובלילה.בחופש ובעבודה.ההתקפים היו ממש לא ניסבלים.כמובן שבחדרי המיון הכירו אותי.תמיד הגעתי עם התקף לב.כך חשבתי אז.ואוי לי באם הייתי קורא בעיתון על מישהו שקיבל דום לב למשל.מיד היתה מיתפרצת אצלי חרדה אוי כמה זה היה קשה.הכי קשה היה לי במחנק במילחמה על הנשימות ברעד.כן זה היה מתיש ביותר.אני רוצה לומר שרק היום כאשר החרדות נעלמו לגמרי אני מבין כמה סבלתי ואיזה אכות חיים ירודה היתה לי.אני בפרוש אדם מאושר היום.נהנה מכל רגע.אני לא פוחד יותר מחרדות זה פשוט כך.אני אדם חדש.ניראה יותר טוב כמובן חזק.והנפש הנפש הכי חשוב חזקה...... אני לא יודע איך אבל יום אחד אמרתי לעצמי עד כאן.הכנסתי לי לראש לאחר שהבנתי שאני בעצם בריא שאין לי מה לפחד מההתקפים.פשוט .אמרתי לעצמי אני לא פוחד.והכי חשוב אמרתי לעצמי אוקיי אז אני ימות אני יחנק.אז מה. נתתי לעצמי בכח לעשות את כל מה שפחדתי כן ממש כך.אמרתי לחרדה אני לא פוחד ממך.את רוצה תהרגי אותי.וכאשר קיבלתי התקף או סימן להתקף הייתי פשוט אומר לעצמי יופי איזה כיף אני הולך למות .כמובן שהכל היה מין שקר עצמי אבל חזק.החרדות ממש היתחילו להעלם.וגם שהם היו צחקתי.אני רוצה לומר שכאשר הבנתי שהחרדות הם סתם ולא משהו אמיתי ושלא יכול להיות לי כלום.הם עזבו אותי.נכון שגם אני לקחתי סקורסט חושב שכך זה ניקרא.אבל הכי חשוב היה העבודה על עצמי.דבר חשוב ביותר זה היה עיסוק בספורט שנים פחדתי לעלות מדרגות הייתי עולה ועוצר כי שם הייתי מקבל את התקפי החרדה הקשים שלך דופק מישתולל פחד מוות אמיתי.אז התחלתי לרוץ במדרגות למשל.וכאשר היה לי התקף הימשכתי לרוץ שמתי פס.והנה ראיתי שאני מסוגל לרוץ גם עם התקף.ולא קורא לי כלום אני יכול לספר שעות.היום שנתיים לא יודע מה זה התקף.אני רץ אני עושה הכל אני חזק.והכי חשוב אני מאושר.

dm 4

New member
אני אומר למי שיש לו התקף חרדה

אל תרחם על עצמיך אל תכנס לדיכאון.תילחם בזה בכל הכח.העולם החדש שמתגלה שווה כל מאמץ.כל דרך כל מאבק.והכי חשוב לדעת לא קורא כלום מהתקף חרדה.אני יודע כמה שזה מפחיד,אבל אני יודע כמה שזה לא גורם לכלום מעבר לתחושות גופניות רעות ביותר.אבל זהו.אני זוכר את היצר הרע אומר לי הפעם זה אמיתי זה הסוף שלך.תצחקו על זה .בבקשה תילחמו .

motek89

New member
אני אישית רוצה להלחם

אבל מעצם העובדה שאני אתמודד עם זה אני מפחדת. אני מפחדת כל הזמן... פשוט (עד כמה שזה עצוב) התרגלתי לזה... זה מאז שאני זוכרת את עצמי.. ויש לי חרדות קשות.. זה מאוד קשה ואני מתפלאת שאתה עברת את זה לבד..!!! אני כל כך גאה בך, כל הכבוד!!! הלוואי עליי... לא נראה לי שזה יקרה... רק לחשוב על ההתמודדות עושה לי חרדה..

dm 4

New member
לא ניראה לי שזה יקרה.את אומרת

וזהו הדבר הכי גרוע.אין לך ממה לפחד.אין.הפחד מהחרדות קשה קשה.אבל זה רק בראש.תאמיני תאמיני.יותר קשה לעבור התקף חרדה. מאשר להילחם ולצאת מהכלא של החרדות זה כלא.

dm 4

New member
כל כך הייתי רוצה לקחת מישהו בידי

ולעזור לו.להסביר לו.שאפשר להרוג את החרדה.נכון יש כאלו שכבר התרגלו לחרדה ומרגישים אולי שהיא שומרת עליהם.כמו שאומרים אני נשוי סובל אבל אני לפחות במיסגרת.אוי לנו.חיים פעם אחת.ואני יודע שהחרדות גזלו ממני את כל היפה והטוב של החיים.אפשר לנצח כל חרדה.עובדה אני .

motek89

New member
מצטערת אבל..

הפחד שולט בחיי... אני יודעת שאין ממה לפחד, אני יודעת שהכל זה רק בתוך הראש שלי, אבל אני לא מסוגלת לעשות שום צעד... צעד אחד שלי ואני אפול.. לא מסוגלת..!!!

תגובה,לdm4../images/Emo13.gif

איזה יופי לך,שיחקת אותה אחי...... הלוואי והמילים היקרות,והנכונות שלך יחלחלו בנו ויתחילו,להשפיע אלינו. אבל אל לנו להתייאש חברים/ות יקרים שלי אנו כולנו ביחד ננצח את החרדות,בזה אני בטוח כי כולם כאן חזקים,יפים,ובעלי רצון לשוב למסלול חיים תקין. אז קדימה חברים/ות יקרים בואו נתחיל לצאת ולפרוח כמו האביב שהגיע כך גם לנו מגיע לפרוח ולשמוח. רק דבר אחד לא לשכוח אל לנו לפחד מהפחד. חברים/ות חזקו ואימצו. בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...... ממני מכל הלב שוקו שוקו היחיד.

dm 4

New member
רק מי שסבל מחרדות יודע ומבין זה

ברור.לכן אני אולי ישתף אותכם מידי בניצחון שלי.בפרוש הייתי אומר הניצחון החשוב ביותר בחיי.יש לי הרגשה שחרדות זה שדבר שתימכרים אליו ממש כמו סיגריות.יודעים שזה מזיק אבל ממשיכים.החרדות כאילו הגנו עלי.מהחיים הקשים.ואז הייתי אומר אוקיי אני סובל מחרדות אז מותר לי לא להצליח לא להיתאמץ ןכו.חרדות זה מאוד כללי חרדות זה דיכאון זה פחדים זה הרגשות קשות ביותר כאילו של מחלות אמיתיות.אבל הדגש כאילו.וכאן מתחיל המהפך.אני יודע שכאשר החלטתי שהחרדות לא מפחידות אותי הצלחתי.הייתי רוצה לספר לכם מזה חיים בלי חרדות.בעד כל הכסף בעולם למשל לא הייתי מעיז לטפס בשביל הנחש בים המלח לבד כן לבד.אני שהייתי צריך לבוא לחבר והוא היה אומר לי שהוא גר בקומה 2 אז לא הייתי בא.אם אין מעלית.כי לטפס מדרגות היה בשבילי פחד מוות.והנה אני רץ בשביל הנחש.ביום שמש בחיוך ללא כל דפיקות לב.או מחנק.ללא סחרורת.ללא אימת מוות.כן אני שפחדתי ליסוע עם הרכב מתא לנתניה לדוגמא נוסע לים המלח ושר כל הדרך בשימחה.חיים בלי חרדות זה אושר זה כיף זה מתנה לאדם שסבל מחרדות 10 שנים.לכן אני אומר לא לוותר זה לא משהו בילתי הפיך.אפשר להרוג את החרדה.

motek89

New member
הלוואי עליי..

אני רק רוצה לראות את החיים האלה בלי החרדה המזויינת הזו.. הלוואי... שהניצחון שלך יגיע גם אליי...הלוואי זה חלום...שעוד לא התגשם..

דולידול

New member
היי לך..

אם יורשה לי לשאול באיזה גיל התחילו לך החרדות? וכמה זמן אתה בלי חרדה בכלל? דבר שני אני מאוד שמחה שאתה משתף אותנו בזה מאוד מעודד אז תודה רבה. הייתה לי תאורה בראש שהחרדות הופכות להיות חלק מחיינו. נכון שתקופה היא יכולה לא להגיע ואז תפתאום לתקוף בכל החוזק. נראה לי שהיא תמיד שם ומחכה לאיזה חולשה קטנה כדי להגיע. תודה על תגובתך.

dm 4

New member
אני במשך כשלוש שנים לא חוויתי שום

התקף חרדה.וגם אני לא הייתי מאמין שדבר כזה יכול להיות.היו לי בזמנו כ4 התקפי חרדה כל יום קשים.אין לי יותר פחד מהתקפי חרדה זה ממש לא מדאיג אותי.בזמנו זה היה שיגרת חיי יום ולילה.לא הלכתי לסרטים.לא יכולתי להיות במסיבות עם חברים.להיכנס לסופר חס וחלילה.המולה של אנשים היתה עושה לי התקף.אני ימשיך ויומר 1000 פעם.מי שלא יפחד לא יהיה לו התקפים.מי שבזמן התקף חרדה יהיה רגוע ושלו ירחיק ממנו את ההתקף הבא.רק מי שיבין שהתקף חרדה לא יכול לעשות דבר רע פרט לתחושות הקשות ינצח.צריך לקבל החלטה צריך לשנות אורך חיים יותר ספורט יותר שימחת חיים.ולנצח את הדבר האיום הזה.רק אדם שעבר התקפי חרדה יודע שזה בפרוש משהו נורא ואיום,לכן אני מרשה לעצמי לאחר שאין לי יותר את האסון הזה לומר.סבלתי 10 שנים מהתקפי חרדה.לא ההיתי רוצה להיכנס לגיל מדויק וכו.אבל ב3 שנים האלו הצלחתי להבין שהתקפי החרדה שלי היו מקונפליקטים ומאבקים בילתי פתורים.ברגע שקיבלתי את עצמי כמו שאני .והתחלתי לאהוב את עצמי כמו שאני.וחיזקתי את הביטחון העצמי שלי הרחקתי מעצמי את החרדות לדעתי לתמיד.היום גם אם חלילה יהיה לי התקף חרדה.אני לא יכנס להיסטריה .אני יצחק.אני לא מפחד יותר מהתקף חרדה.

מדהים!

עוד סיפור אופטימי ומלא שמחת חיים. איזה יופי! :) גם אני ידידי כמוך נלחמתי, ועדיין נלחם בחרדות. התוצר הסופי הוא החלמה .אבל לך מגיע ח"ח עצבני. היית עמוק בתוך הבוץ ויצאת משם כמו גיבור אמיתי! אני מאחל לכולם מוטיבציה אדירה כמו שלך ורצון לחיות עז כמו שלך. אמן...

למעלה