רציתי רק לומר.....

busted4ever

New member
רציתי רק לומר.....

שאני מאחלת פה לכולם
שנה נפללללללללללללללאה
מתוקה
שתמיד תחייכו
ובאף פעם לא תבכו
שזאת תיהיה שנה יותר טובה מהקודמת
אוהבת אותכם המון המון!!
קלר

איזה מאמי../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif

תודה רבה רבה! גם לך שתהיה שנה מצויינת חביבתי...! שתהיה לכולנו שנה מאוד מאוד טובה, באמת בלי בכי! ושיהיה לנו רק wickedבשנה הזאת! אמן! שוב
!!

just jenny

New member
שנה טובה גם לך קלר ולכוולם! |חיבוק

"שנה טובה, שנה טובה לה לה לה לה לה לה לה לה...." חחחחחחח סתם עכשיו ברצינות! שנה טובה לכווווווווולכם!
תוכלו המון תפוח בדבש! איי לוב יו אול!
שנה טובה! מתוקה! ובאמת שתהיה טובה יותר מהקודמת!
בהצלחה בלימודים בחיים ובכל התחומים! (יו! יצא לי חרוז... חח)
וכמובן תהיו לראש ולא לזנב!
באהבה רבה: ג'ני!!

fight star

New member
i wish you

i wish you a happy new year i wish you a happy new year i wish you a happy new year and a happy..ehhh...msomething! חחחחח זה אמור להיות השיר של כריסמס (אם ה-איי וויש יו א מארי כריסמס..) אניוואי, אני שולחת נשיקה מתוקה לכל הפורום המושלמון שלנו ושהשנה תעבור הכי מהר, הכי בכיף ושכולנו ניהיה מאושרים!!! (למרות שצריך גם להיות קצת בדיכי כדי להיות מאושרים אבל...מממ...) ושאני אצליח לתפוס את גל כי הוא בלונדיני עם עיניים כחולות ואני רוצה! חחח *מתחרפנת*

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifתודה רבה שנה טובה ומאושרת ומלאה בחיוכים ../images/Emo13.gif לכולכן... מואהההה../images/Emo24.gif|נשיקה

busted3333

New member
שנה טובה!

שנה טובה ומלאת אושר ועושר... תהנו בחופש... אל תבכו רק תחייכו! והמון המון מוסיקה טובה של באסטד ומקפליי...(זה יעשה לכם את החג!)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאמןןןן../images/Emo16.gif

DesertRose7

New member
שנה טובה ומתוקה!

וחג שמח!! מתה על הפרום הזה.. מתה על האנשים בפורום הזה (מי שאני מכירה) חופש מעולה ומנוצל...... לאב יו וורי וויר מאץ'

DougDoug

New member
שנה טובה לכולם!!!

ש-נ-ה ט-ו-ב-ה-!-!-! כולם.... אני מאחלת לכם חג שמח לכולם אני מתה על הפורום השווה הזה של הלהקה השווה הזאת... יש פה אחלה אנשים נשמות... שיהיה לכם חופש טוב ומאושר לאב יו סואו מאץ מואה...

למעלה