רציתי שתראו...

olsen cool

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif

הוספת כמה פוסטרים מהפעם הקודמת לא?

miss chupi

New member
האמת ש....

אחותי ובת דודה שלי קרעו לי בטעותאת הכתבה מפנאי פלוס
אבל כל הדלת של השירותים זה חדש מהפעם הקודמת...עד שהיה לי ת'אומץ לתלוש מELLE את התמונות והכתבות ומSUGAR גם עד שהחלטתי לתלוש...אה ויש כתבה אחת מעיתון עולם האישה שאימא שלי הביאה לי... ודרך אגבבב עוד שבוע אני טסה ללונדון ואני אהיה יום אחד בבלגיה אז אני אקנה עיתונים..

olsen cool

New member
אההההההההההההההההההההה../images/Emo2.gif

גם אני רוצה לטוס
הפעם האחרונה שטסתי הייתה לפני שנה ו-3 חודשים ואני מתה לטוס שוב.

LindZiv Cohan

New member
איזה יפהה../images/Emo99.gif../images/Emo90.gif

היי יש לי את רוב הכתבות שיש לך

olsen cool

New member
אההה,מה שמזכיר לי את התקרית

שהייתה לי איתם לפני שנתיים וזה לא היה כל כך נעים

olsen cool

New member
אממ בקיצור ככה

היה מבצע לזכות בטיסה לפאריז לתצוגת אופנה של התאומות אולסן+כניסה מאחורי הקלעים,והיה צריך לרשום או לתת סיבה למה דווקא לי מגיע לזכות+לקנות חבילת נקנקיות של זוגלובק ולשלוח להם את הקבלה. בקיצור עשיתי כל מה שצריך ושלחתי להם תמונות של כל הפוסטרים שיש לי(שזה הרבה
)וחיכיתי. אחרי משהו כמו שבוע וחצי התקשרו אליי,כשאמרו שזה מראש1 כזה התחלתי לחשוב יאאאאאא הם בטח התקשרו כדי להגיד שזכיתי ואז הייתה שם איזה אישה שהתחילה כזה לדבר איתי ואז היא אומרת "זה בקשר למבצע של ראש1,את אפרת נכון?"ואני כזה"כן כן ברור!"עוד שניה אני בטוחה שהיא הולכת להגיד לי שזכיתי אז אני שואלת אותה"את רוצה להגיד לי שזכיתי?"והיא מתחילה להרצות לי"אממ שלחת לנו את התמונות של הפוסטרים שלך וזה ממש יפה......"בלה בלה בלה בלה ואז היא אומרת לי"אבל לא זכית,בכל זאת אולי את רוצה לעשות מנוי?"הפנים שלי הפכו להיות=
אני כל כך לא הבנתי למה היא מתכוונת בהתחלה,הייתי בטוחה שהיא אומרת לי שזכיתי ואז בסוף הבנתי שהם סתם רצו לבקש ממני מנוי. וזהו.

LindZiv Cohan

New member
איזה חראא../images/Emo90.gif

הייתי מתה אם היו עושים לי אותו דבר עם לינדזי

אהאהאהאה

עושים לי מנויייייייייייייייי
אבל בגלל שזה אפיקומן של השנה ומתנת יומולדת

למעלה