רציתי

גדעון10

New member
רציתי

רציתי שיהיה לך טוב, חשבתי שאוכל לעזור. ביקשתי שתתחיל לשנות, קיוויתי שתראה את האור. רציתי, חשבתי, ביקשתי, קיוויתי, ואתה, נשארת שם בבור. רציתי להפסיק את הכאב, חשבתי שאוכל לעזור. ביקשתי שתתחיל לשנות, קיוויתי שתראה את האור. רציתי, חשבתי, ביקשתי, קיוויתי, ואתה, נשארת שם בבור. רציתי שתגדל ותפרח, חשבתי שאוכל לעזור. ביקשתי שתתחיל לשנות, קיוויתי שתראה את האור. רציתי, חשבתי, ביקשתי, קיוויתי, ואתה, נשארת שם בבור.

koryz

New member
לפעמים

לאדם יש משא שעליו לקחת על עצמו לפעמים המשמעות היא שהוא ישאר בבור לפעמים כדי לעזור אנחנו נאלצים להמנע מלעזור. :)

גדעון10

New member
אפשר היה להתנתק

כאשר אין קשר רגשי לאחר. ועוד באלף אפשרויות אחרות. אבל, כאשר הקשר קיים. והאחר מזיק לעצמו ולאחרים מבלי לדעת וגם לא שומע.... הכאב גדול . לכתוב, קצת משחרר אבל במקרה שלי זה רק קצת. מחפש תשובה ואפילו לא עודע היכן. תודה, גדעון

koryz

New member
האם

אותו אדם מרגיש את הכאב שאתה מדבר עליו? יכול להיות שמבחינה אובייקטיבית רע לו אבל הוא מרגיש מאושר כשאתה מדבר על כאב, אל מי מכם אתה מתייחס?

גדעון10

New member
אי רואה את הכאב

והוא שלו. אבל גם שלי וגם של כל מי שאוהבים אותו. אני יודע שאי אפשר לעשות במקומו. ועדיין זה מתסכל וכואב. כאילו אין פיתרון. רק אם בעצמו יחליט לשנות.

koryz

New member
אתה צודק

אתה עונה בעצמך רק כאשר יפנים את הרצון תהיה לך השפעה תשמור את האנרגיות להבלגה נשמע שהרבה אנשים מעורבים אגב:)

גדעון10

New member
חשבתי והפנמתי וזו התוצאה

תפילה כשאני רוצה שיהיה לך טוב, לך, זה לא מתאים. כשאני חושב שכדאי לך להפסיק את הכאב, לך, אין זמן. כשאני מבקש שתגדל ותפרח, לך, זה לא חשוב. כשאני מקווה שתצא מהבור, אתה לא רוצה לעזוב. הבנתי, שמכל תיקוותי , לא נותר לי, אלא להתפלל עבורך, באהבה.

abh999

New member
לפעמים צריך לתת לאנשים לצאת מהבור לבד

כשאדם לא רוצה שיעזרו לו (גם אם יש כוונות טובות למי שרוצה לעזור) אז הוא לא נותן שיעזרו לו, אז פשוט חכה עד שיבקש עזרה אני בטוחה שתשמח לתת לו אותה

למעלה