רציתי ...

רציתי ...

לחלוק איתכם את ההתרגשות שלי , עוז זוחל !!! ולצערי אני בעבודה , המטפלת התקשרה לספר. אני מתה כבר לראות אותו!!!

וואו איזה כייף, כמה שאני מחכה לרגע

הזה

imale

New member
איזה יופי ../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif

רומי בת 7 חודשים ואני כבר חודש לפחות ב"היכון", נראה שאוטוטו היא זוחלת... בינתיים אני נהנית מאי-הניידות היחסית שלה

מזל טוב!

וזה הזמן (אם עוד לא עשיתם זאת) לעלות ברמת החיים... הכל עולה למעלה - עציצים, קישוטים נמוכים, נעלים ועוד. ב ה צ ל ח ה!!!

דיאנה1

New member
גמנחנו, גמנחנו!

קודם כל מזל טוב לעוז! ולבשורות הבוקר שלנו: בר זוחל "על אמת", על ארבע! ולא רק על הגחון כמו בחודשיים+ האחרונים. אמנם בחדשיים האלה הוא שכלל את זחילת הגחון לאומנות ממש, ובינתיים כשהוא רוצה להתקדם מהר הוא יורד על הבטן ועובר לזחילת גחון. אבל הוא בהחלט זוחל על ארבע, כמו שצריך, עם הפרדת תנועות של יד ורגל נגדית. הידד! וחוץ מזה ולא פחות חשוב - הוא ישן לילה שני במיטה שלו, טפו טפו טפו
, וישן הרבה יותר טוב, התעורר רק פעם אחת כדי לינוק וחזר לישון עד 9 בבוקר.

אורית ג.

New member
מזל טוב לעוז ומזל טוב לבר

ובעיקר : מזל טוב לך דיאנה על הלילה הנפלא.... עוד מעט הוא יהיה גדול ותתגעגעי שמישהו יעיר אותך כל שעה - אבל בינתיים , תהני ולבר

דיאנה1

New member
תודה רבה!

בטח לא תשמחי לשמוע שהשתמשתי במשהו מעין שיטת ה 5 דקות כדי שירדם במיטתו
אבל רק לאחר שהנקתי אותו ווידאתי שהוא לא רעב וכלום לא מפריע, ושהוא באמת עייף ובוכה רק מעייפות וכמחאה על זה שהוא במיטה. והוא יכול לראות אותי מהמיטה שלו, וכל פעם ליטפתי אותו והרגעתי אותו, אני או בעלי. והוא נרדם בצ´יק צ´ק. ודווקא לא ישנתי כל כך טוב... הקשבתי לגשם וחשבתי עליו לבד במיטה. אבל לא זה לא הפריע, הוא ישן מצויין. אז אני אתרגל בסוף.

_גלית_

New member
כל הכבוד לעוז ולבר ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif

לשני הזחלנים כיפאק היי
אין לכם מה לדאוג, אנחנו רק מתהפכים מהגב לבטן ולא נשיג אתכם בשלב זה
אבל, אנחנו מאחוריכם
... ולבר - תעשה חיים במיטה שלך
...

למעלה