רציתם טריילר לספיישל 50?

מוגלי7

New member
רציתם טריילר לספיישל 50?

Well... You've certainly come to the right place
http://www.youtube.com/watch?v=g-sn7Lprs-g

אני.. ואו זה תפס אותי בהפתעה חח ממש בא לי!! הדבר שהכי הפתיע אותי, וכנראה שאני היחיד ושאני ממש מוזר, זה שלרוז (רוז!!!) יש שיער ארוך. בעונה 2 היא הייתה עם שיער קצר, קארה. זה אומר שהגרסא הזאת של רוז היא לא הגרסא שטיילה איתו בעונה 2? משמע הגרסא שאחרי עונה 4?

אה וגם יש קליפ מהפרק:
http://www.youtube.com/watch?v=7zM-mCt7Wfk

limors2

Active member

יואו. שיגיע כבר.

והשיער של רוז היה נראה לי כמו השיער שלה בתחילת הסדרה, עם אקלסטון. שזה תואם לתאוריה של אחרי עונה 4 והשיער שלה צמח, אבל אז מה עם הדוקטור? זה לא האחד שנשאר איתה. זו החליפה הלא נכונה.

GeJuFan

New member
רוז

ממה שמתי לב ברוב העונה הראשונה השיער שלה היה גלי (בצורה של פרחה), בעוד בעונה שתיים והלאה הוא היה ישר (או מיושר)
בטריילר השיער שלה נראה גלי שוב בצורה לא טבעית.

מישהו שם לב שהעיניים שלה בהקו כמו כשהיה בה את ה-time vortax? ושהיא מדברת עם הדוקטור של הארט?
מישהו כתב תגובה בוידאו שאולי זו לא באמת רוז אלא bad wolf או the time vortax (זה לא אותו הדבר בעצם?) שמשתמש בדמות שלה. אני מוכנה גם לקחת השערה שאולי זו הטארדיס עצמה.
מה שאומר שהדוקטור ה-10 הוא כנראה מתקופה של אחרי רוז.

GeJuFan

New member
הטיימליין ל-10, השערה פרטית שלי

הדוקטור ה-10 בפרק ה-50 הוא מתקופה שאחרי שהוא נפרד ממרתה לבין ההתחדשות שלו ל-11.

ולמה אני חושבת ככה, מישהו כתב משהו באחד המאמרים על הטריילר שגרם לי לחשוב, אז: לפני השמועות באינטרנט הדוקטור ה-10 פוגש את המלכה בשנה הרביעית לשלטונה.
עכשיו, בפרק שבו הדוקטור ומרתה פוגשים את שייקספיר אליזבת נכנסת רואה את הדוקטור וצועקת (משהו לא זוכרת מה) מרתה שואלת את הדוקטור למה המלכה כועסת עליו ורוצה לתפוס אותו והוא עונה לה שאין לו מושג..
עכשיו: אליזבת עלתה לשלטון בשנת 1558 ומלכה עד 1603, כלומר החלק איתה בפרק יהיה באיזור שנת 1562.
לעומת זאת הפרק עם שייקספיר היה באיזור שנת 1595 (+/-) כי זו התקופה שבה המחזה love labour's lost שמוצג בפרק נכתב ופורסם.

אז או שהדוקטור שיקר למרתה או שכמו שאני משערת מדובר בדוקטור מהתקופה של אחרי רוז, ואחרי מרתה.

נר2

New member
זה הדוקטור של לפני the end of time

הדוקטור ה10 מגיע מהתקופה של בין water of mars לend of time.
כי כשהוא הולך לפגוש את האוד בתחילת הפרק הוא מספר לו על הפגישה עם אליזבת ה1.

AvivZ41

New member
אןמייגאד אני כלכך שמח

ראיתי את זה איזה 20 פעם גחכחהןגחדלכיהחבללסלל אדיררררררר

kinging123

New member
אהההה! מדהים

החלק שהכי אהבתי היה

-Oh, you've redecorated!
-(פרצוף שמח)
-I don't like it.
-(פרצוף נעלב)

GeJuFan

New member
מדובר

במעין מחווה לפרק the three doctors שמה הדוקטור השני אומר את החלק השני של המשפט לדוקטור השלישי.
מה שכן אהבתי את ההבעות פנים של ה-11 מתחיל מ"אוו הוא שם לב, איזה יופי" ועובר למבט פגוע של "אני לא מאמין שאתה לא אוהב את זה"

יש לי הרגשה שיהיו לא מעט רגעים כאלו ברחבי הפרק, וזה יהיה נהדר מצידי כמחווה לדוקטורים הקלאסים (שאת הפרקים של רובם עוד לא היה לי זמן לראות).

kinging123

New member
כן, גם אני אהבתי את המחווה הזאת של ההיעלבות

את כנראה צודקת, יהיו עוד רגעים כאלה. כבר בטריילר אפשר לראות את הקטע הזה ששניהם מסתכלים אחד על השני ועושים אה-אההה

Lhuna1

New member
מתה על הפרצופים שלו!

אוף הספיישל הזה הולך להיות כל כך אאאאאהההההה אחד גדול!

למעלה