רציתם לדעת אם זה אמיתי? אז זה כן!

K i f

New member
רציתם לדעת אם זה אמיתי? אז זה כן!

היום פגשתי את ענבל(אותה אחת שעושה סיכות), ותודות לה יש לי תיק ממש ממש מושלם עכשיו ^^ למה אני מתכוון? סתכלו שם ---> וגם בהמשך השרשור ^^ להזכירכם... מעל 50 סיכות = 4.5 ש"ח מעל 100 סיכות = 4 ש"ח (ואני שואף להגיע לפחות ל-100...) תתחילו לשרשר לפה תמונות שאתם רוצים שיהיו על הסיכות שלכם
ואם נצליח לגייס 100 סיכות... או לפחות 50... אני אהיה מרוצה ^^

../images/Emo121.gifוואי זה נראה ממש טוב <הסיכות>

הן מודפסות באיכות ממש טובה <לפי התמונות שלך..> ועשית לי חשק עז לחפש כמה תמונות/משפטים מגניבים ולהדפיס אותם על סיכות
קיצר-מי שרוצה לעשות לעצמו סיכות <אחת או 20, לא משנה
> שיכתוב בשירשור הזה (זה מגניב וככל שתקנו יותר יהיה לי ולכולם יותר זול=]) אגב כפיר-איך בכלל הגעת לרעיון הזה מלכתחילה <ככה כותבים?
>

K i f

New member
זו הדפסת לייזר ^^

ואמ... איך הגעתי? חיפשתי במלא חנויות כמו לאונרדו(בראשל"צ) והתומר(בסנטר בת"א) ועוד כמה באיזור השרון... קצת עברית! קצת מגן דוד! קצת ישראליזם! ולא מצאתי! וחוץ מהחולצות של שייגעצ בטאוור... לא מצאתי כלום... אז חיפשתי
וזכרתי שענבל הזאת כתבה פעם בכל הפורומים של תפוז על הסיכות שהיא עושה... ויצרתי איתה קשר... והנה! התוצאה!
עכשיו אני מחכה לרגע שנגיע ל-100... או לפחות 50... כדי שאקנה איזה 10 סיכות

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמממ..גמני רוצה...

אבל אני אני אעביר לך או לזאת שמכינה ת'סיכות-את הכסף?

../images/Emo121.gifאני משער ש

שקודם כל אחד ישלח לכפיר את התמונות לסיכות שהוא רוצה, ויעביר לו פרטים לגבי כמה סיכות הוא רוצה, כפיר יעביר את זה לזאתי של הסיכות <אני סנילי נו
> וכשכל הסיכות יהיו מוכנות אפשר לעשות מפגש <אפשר לשלב עם מפגש חנוכה> ואז כולם יביאו את הכסף והזאתי של הסיכות תביא לכולם את הסיכות וניתן לה את הכסף או משו כזה

אפרת 3 1

New member
אני רוצה :)

של מוניקה, ושייגעצ את השחור (מניו יורק רפיח) ו.. אני אחשוב על עוד משהו

Philipil

New member
גם אני רוצה

4 סיכות את התמונות אמסור בהמשך כשיהיו פרטים יותר ברורים

למעלה