רציתם להתחיל סיפור? אז ככה..

^hunter^

New member
רציתם להתחיל סיפור? אז ככה..

תמונה 1: האנטרפרייז D משייטת בחלל .... דלת המעלית נפתחה באיטיות ורייקר, פיקארד ודאטה נכנסו אל הגשר "פול הוא משחק מעניין ביותר" אמר דאטה, "הצורך המתמטי בחישוב הזוויות לשם ניצחון במשחק פשוט מסקרן אותי. מה דעתכם על משחק נוסף לאחר המשמרת?" "רק זה עוד חסר לנו, לא כן , מספר 1?" אמר פיקארד וגיחך לעצמו. "ללמד את דאטה לשחק פול, זה כמו ללמד וולקני לדבר בחוסר הגיון" אמר רייקר וצחקק. "וורף, דווח" אמר פיקרארד לקצין הנשקים. "כל הסיפונים מדווחים על מצב ירוק המפקד. מערכת הכוכבים אינה מיושבת ואין אף ספינה באזור הנראה לעין, למרות הקירבה אל האזור הנייטרלי" ענה וורף. ואז, ללא שום התרעה מוקדמת , נגלתה לעיניהם ספינה והחלה לירות מספר מטחי פוטונים אל עבר האנטרפרייז. "מה לעזאז..." שאג רייקר וצרח "כל הסיפונים, RED ALERT"...... נגמרה תמונה 1... מתחיל הסרטון הידוע: SPACE,the final frontier. this are the voygers of the star ship enterprise................. מכאן אתם תקבעו את ההמשך. בהצלחה

DDN

New member
אחרי ההתקפה.

מל"ס (מחוץ לסיפור): לדעתי היה צריך לא להלתשמש בוורף, היות והוא עבר לחלל עמוק תשע. ------------------------------------------------------------------- הספינה הזרה יורה לכיוון האנטרפרייז מטחי פוטונים, והאנטרפרייז, ניזוקה קשות. "הרימו מגינים!" צועק רייקר, הוא מצפה לשמוע את פיקארד מוסיף לפקודות, אבל כמה פיצוצים בגשר הפיקוד שולחים את פיקארד בתעופה לצד השני. "השיבו אש!" צועק רייקר, "כל הנשקים!" "מערכת הטיווח פגועה", אומר דאטה,"דיווחים על נזקים מגיעים מכל הסיפונים, גם דיווחים על פצועים והרוגים". הספינה הזרה מסובבת כיוון ועוברת לוורפ. דאטה שואל את רייקר: "לרדוף אחריהם המפקד?", ורייקר מביט סביב תוך כדי תשובה: "לא, בוא נעצור לתיקונים והערכת מצב. חוצמזה, הקפטן צריך עזרה רפואית. רגע! איפה הקפטן?"

הלדין

New member
פיקרד. נפגע קלות.

"אני כאן" קרא קול חנוק "כאן, קומנדר!". רייקר ממהר אל הקפטן ומאבחן את מצבו. אומנם רייקר לא היה רופא אבל ניסיונו כקצין לימד אותו לבצע אבחון בסיסי ברמה של נפגע קל או נפגע קשות. "דאטה, מערכת המשגרים עובדת?" שאל רייקר. "לא, המרפאה היטתה את משאבי הספינה למשכפלים בתחום המרפאה" דיווח דאטה "נראה שהקפטן נפגע קלות". רייקר הוסיף: "ברקון וג´אג´בארד, הוציאו את הערכה הרפואית. נקווה שהיא תעזור".

המשך

"דאטה, קח את הקפטן למרפאה" המשיך רייקר. הגשר ספג נזקים, הכסאות זזו ממקומם ומספר פאנלים התפוצצו, תוך שהם פוצעים חברי צוות בתפקיד. דאטה הרים את פיקארד, תוך שהוא נזהר מלגרום לו חבלות יותר משיש לו כבר. קפטן פיקארד היה חצי בהכרה, הוא היה מלוכלך מהעשן והעיניים דמעו מכאב, חתך עמוק נפער בזרועו הימנית והוא לא יכל לזוז כי ברכו נפגעה מה"טיסה". בעודו סוחב את הקפטן למרפאה, דאטה הבחין בכל הנזקים לספינה ולצוות שאמנם היה מתורגל במצבי לחימה אך היה בהלם מכמות הנזקים שספינת הדגל קיבלה. על הגשר, רייקר פקד על וורף, שלא נפגע, לחפש אחר ספינות פדרציה באיזור, וורף חיפש, ואף מצא, היו אס אס לידרשיפ בפיקודה של אמנדה ארצ´ר. " היא מהמשפחה של ג´ונת´ן ארצ´ר, נכון?" שאל רייקר את וורף, הקלינגון הנהן. "קרא לה" פקד מספר אחד. על המסך ניבטו פניה של אישה ברונטית וגבוהה עם גבות מורמות במקצת, "וולקנית משהו" אמר רייקר לעצמו, "כן קומנדר, איך אפשר לעזור לך?" שאלה קפטן ארצ´ר את רייקר. "קפטן, לפני כמה רגעים, תקפה אותנו חללית, של גזע עלום והותירה אותנו עם המכנסיים למטה, הקפטן שלנו נפגע והחלטתי לוותר על מרדף, אנו זקוקים לעזרה" אזניה של קפטן ארצ´ר זזו במקביל לגבותיה, בעוד היא מהנהנת לרגע בראשה,"שעה, ואנחנו אצלך קומנדר", רייקר הנהן ולמסך חזרה תמונת הכוכבים המוכרת. במרפאה, דוקטור קראשר בחנה את אהוב ליבה מזה זמן, ז´אן לוק פיקארד, אך היא לא העזה להראות זאת כלפי חוץ, היא סיממה אותו קלות כדי שלא ירגיש כאב, הוא שכב שם בעוד היא מטפלת בפצעיו . היא סיימה לטפל בו במהירות אך הותירה אותו ישן, גופו ספג מהלומה. "קראשר לגשר", "רייקר כאן, כן דוקטור", קפטן פיקארד בסדר, אך אני משאירה אותו כאן לעת עתה, גופו ספג זעזועים חזקים, אני רוצה שהוא ינוח", "הבנתי דוקטור, תודה, רייקר סוף". עוושת המשגר הסתיימה בחדר המשגר 3, "שלום קפטן ארצ´ר, כבוד הוא לי להכיר אותך, אני לוטננט קומנדר דאטה, קומנדר רייקר מחכה לך על הגשר", "תודה קומנדר, בוא נלך. אני מבינה שספגתם פגיעות, מה שלום קפטן פיקארד?", "הוא מתאושש במרפאה, קומנדר רייקר יעדכן אותך בכל המתרחש", זה כבוד גדול בשבילי להושיט לכם עזרה, אני עוקבת אחרי הפעילויות שלכם מקרוב." "קפטן ארצ´ר, ברוכה הבאה לאנטרפרייז, הרבה זמן עבר מאז בן משפחת ארצ´ר דרך על סיפון של אנטרפרייז, תואילי להתלוות אלי". רייקר נכנס לחדר המצב של הקפטן, ארצ´ר אחריו. "קומנדר, הייתי בקשר עם סטארפליט, הם הדריכו אותי לצאת למרדף אחרי החללית הזו, אם היא יכולה לגרום כזה נזק לאנטרפרייז אנחנו צריכים להיות מודאגים. מה שמדאיג אותי זה מאיפה הם הגיעו. אני מניחה שהחיישנים שלכם קלטו משהו בזמן שהם הסירו את המסווה?" המשך יבוא

למעלה