רציתם לחמם את האווירה- הצלחתם!!!

dedi1602

New member
רציתם לחמם את האווירה- הצלחתם!!!

עד עכשיו (ותעיד על זה גם אישתי הפעילה באתר תפוז) אמרתי שאתם אתר עיסקי וכמו כל עסק צריכים לגרום לאנשים להיכנס גם אם זה דרך הדברים הצהובים. אבל.... לקדם רשומה שקוראת להשאיר חייל שלנו בשבי כי הוא נתפס באשמתו!!!! זה כבר חוצפה ממדרגה ראשונה אם אומרים שהאח הגדול זה דבר נמוך אתם ירדתם נמוך הרבה הרבה הרבה יותר מזה. תחשבו קצת על המשפחה, תחשבו על אנשים שקרוביהם נלקחו בשבי זה באשמתם? רון ארד נלקח בשבי באשמתו??? אולי זה הכלה כי הרשומה מדברת רק על גלעד שליט אבל עדיין זה מקומם זה לא במקום וזה מגיע מבחורה בת 19!!!! שאני לא יודע אם היא עושה בכל צבא לפי איך שהיא מדברת. פשוט בושה

Bezalel P

New member
אני לא חושב שהמטרה היא לחמם את האווירה

ואני גם לא חושב שמדובר בתוכן צהוב, אלא בדיעה של גולשת. אפשר לחלוק על דעתה ואף להתווכח איתה, אבל עדיין מותר להביע אותה. תפוז כידוע משמש כבמה להבעת מגוון דעות והשקפות. אנחנו משתדלים לקדם בעמודים הראשיים מגוון מייצג של תכנים מעניינים ומקוריים, אותם יוצרים הגולשים באתר. גם כאלו השנויים במחלוקת. הכותרת והטיזר המוצמדים לקידום מיועדים לשקף את רוח הרשומה בהתאם. יחד עם זאת, אין בקידומים אלו הבעת דעה או נקיטת עמדה מצד תפוז בנוגע לתוכן המקודם.

dedi1602

New member
ועדיין אני חושב שאין מקום לקדם כזו רשומה

וזו דיעה של ילדה (אם כל הכבוד בלי היכרות מעמיקה איתה) שצריכים להתחשב בתפוז בצורה יותר רצינית על רגשות של אנשים. יש דברים שאפשר להתווכח על קידומם כמו האח הגדול, הישרדות, מתכונים וכדומה. על הדבר הזה אני חושב שיש הסכמה שאין מקום לקידום כזה אני ישמח לראות את הראשון שיסכים עם אותה נערה. אתם צריכים להבין שלא כל מה שיכול לעורר סערה צריך קידום ואני לא מאחל לאותה נערה לחוות את מה שמשפחות השכולים או החטופים עוברות

seymore butts

New member
מצטער, בצלאל צודק

גם אני לא מסכים עם תוכן הדברים שנכתבו שם, אבל הדעה שלה לגיטימית, ולגיטימי גם לקדם אותה לעמוד הראשי.

למעלה