לא הצגת קשר משכנע בין המשוחררים לבין מניחי המטענים...זו רק טענה...מה חשבתם יצא מהעסקה? קולה?
כך או אחרת הכל קשור להכללא הצגת קשר משכנע בין המשוחררים לבין מניחי המטענים...זו רק טענה...
ונניח שאתה צודק 100 אחוז,מי אחראי על העיסקה אני? אתה?מה חשבתם יצא מהעסקה? קולה?
אל תאשים את ביבי כאשר הוא עשה בדיוק מה שאתה רצית שיעשהונניח שאתה צודק 100 אחוז,מי אחראי על העיסקה אני? אתה?
המסקנה היא שאתה צריך בפורום לפתוח פוסטים בעד החלפתו המיידית של הבזוי.
אני רוצה שיצאו מעזה עכשיו.אל תאשים את ביבי כאשר הוא עשה בדיוק מה שאתה רצית שיעשה
אש גם אל תאשים אותו בפלישת הנוחבות הבאהאני רוצה שיצאו מעזה עכשיו.
זה בדיוק מה הבעיה עם שלב ב' שהוא כולל יציאה מעזה ולכן סמוטריץ' מאיים להפיל את הממשלה, וביבי מפחד את מהשלב הזה.אני רוצה שיצאו מעזה עכשיו.
עושים לך את ההצגה שזה קשור בסמוטריץ',זה בדיוק מה הבעיה עם שלב ב' שהוא כולל יציאה מעזה ולכן סמוטריץ' מאיים להפיל את הממשלה, וביבי מפחד את מהשלב הזה.
ידוע שהוא חלש והפעם הלחץ שהופעל היה אסטרונומי תוך שאפילו שקלו ברצינות להגיש תלונה במשטרה, בטענה שדחיית העיסקה היא המתה בקלות דעת של החטופים. לא נראה שהיה ראש ממשלה שהיה יכול לעמוד בלחץ וליישם את הרעיונות של חוח האחד ושחר ולשים את החטופים בתחתית סדר העדיפויות ולהפציץ את המנהרות תוך סיכון חייהם ולהציל אותם רק במצבעים צבאיים שיכולים להסתיים כמו עם נחשון ווקסמן ז"ל. לכן תמכתי במעשה של אלאור אזריה, כי אחרי שיש חטיפה מרעידים אדמה בשביל עיסקה שיוצרת תקדים מסוכן. כי ידעתי שלא נתניהו, לא בנט, לא ליברמן, לא גנץ, לא לפיד, וגם לא יוסי כהן שהוצג כתקווה גדולה לא יכולים לעמוד בלחץ ישראלי דווקא להסכים לעיסקה של מאות או אלפים תמורת בודדים.ונניח שאתה צודק 100 אחוז,מי אחראי על העיסקה אני? אתה?
המסקנה היא שאתה צריך בפורום לפתוח פוסטים בעד החלפתו המיידית של הבזוי.
המטרה של החזרת החטופים היא נתינת הגזר לגמל(השמאל) שהלך כל המלחמה אחריו(אחרת יאבד אמון בשלטון).ידוע שהוא חלש והפעם הלחץ שהופעל היה אסטרונומי תוך שאפילו שקלו ברצינות להגיש תלונה במשטרה, בטענה שדחיית העיסקה היא המתה בקלות דעת של החטופים. לא נראה שהיה ראש ממשלה שהיה יכול לעמוד בלחץ וליישם את הרעיונות של חוח האחד ושחר ולשים את החטופים בתחתית סדר העדיפויות ולהפציץ את המנהרות תוך סיכון חייהם ולהציל אותם רק במצבעים צבאיים שיכולים להסתיים כמו עם נחשון ווקסמן ז"ל. לכן תמכתי במעשה של אלאור אזריה, כי אחרי שיש חטיפה מרעידים אדמה בשביל עיסקה שיוצרת תקדים מסוכן. כי ידעתי שלא נתניהו, לא בנט, לא ליברמן, לא גנץ, לא לפיד, וגם לא יוסי כהן שהוצג כתקווה גדולה לא יכולים לעמוד בלחץ ישראלי דווקא להסכים לעיסקה של מאות או אלפים תמורת בודדים.
מה הקשר?מה חשבתם יצא מהעסקה? קולה?
מה הקשר?
אז אין לך הסבר...כל בר דעת מבין את הקשר, אז תתאמץ קצת גם אתה ותבין
יש כשל לוגי במשפט הזה.כל בר דעת מבין את הקשר, אז תתאמץ קצת גם אתה ותבין
מצחיקול. הפיגועים הם בגלל חיים כ"ץ שר המשטרה.מה חשבתם יצא מהעסקה? קולה?
ולמאות המחבלים ששוחררו מהכלא אין קשר לא ישיר ולא עקיף של הגברת המוטיבציה?מצחיקול. הפיגועים הם בגלל חיים כ"ץ שר המשטרה.
תבוא בטענות לראש הממשלה שלך משחרר הרוצחים ורוצח החטופיםמה חשבתם יצא מהעסקה? קולה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.