רציתם תמונות...קיבלתם...

רציתם תמונות...קיבלתם...

אבל כעקרון...אני ירדתי מעניין השיפורים(כי הגעתי למסקנה שאין לי כסף לעשות את כל מה שאני רוצה...ואני לא אוהב חצי עבודה...) ואני מתרכז בלהביא אותו למצב טוב. בבוא היום והממון נחשוב הלאה...

Easy_Rider

New member
כבעליו לשעבר של טייפון 125 ...

ולאחר מכן אביו הרוחני של טייפון 180 ... נראה די צ'וקוליקה הטייפון שלך
כמה עלה התענוג ?

../images/Emo6.gif גם אני רואה לנגד עיני את

ה180... וצ'וקוליקה זה מאד מאד בעדינות... ואתה באמת רוצה לדעת?

Easy_Rider

New member
כן. ואם יש בעיה - גם במסר.

אני שילמתי בזמנו 2700 ש"ח במקום 6000 או 7000 שהיו במחירון.

2000 על מחירון 3000

מישהו פה ייצא פרייאר... אלא אם שלך היה במצב מאד מאד לא תקין...

ויש לציין שהמחירון של שנת 98 עלה

בדיוק בחודש בכ1000 ש"ח ל5000 ש"ח. שבאחוזים זה המון... מעניין למה הייתה העליה הפתאומית?

Easy_Rider

New member
שלי היה במצב תקין לחלוטין

אחרי שנה שמנסים למכור... אתה יודע ... מתגמשים
בכל מקרה, אני עשיתי לו בוכנה ורינגים בבית, וזה עלה בסביבות 400 ש"ח אם אני לא טועה עבור בוכנה + מיסב בוכנה + רינגים (ד"א, יש שניים, וזה סיפור מההפטרה להכניס אותם, אתה חייב מישהו שיעזור לך).

tygger

New member
סורי רבי, אבל יצאת ...

הטייפון במצבו כטוב לא הייתי משלם עליו 2000 ש"ח. בטח לא אם מחירון 3000... שלח נראה במצב די קטטוני. האם המנוע לפחות והגיר במצב טוב?

למען האמת כל הטייפונים שראיתי

אליהם מודעות לאחרונה נחטפו מיד(תוך יום או יומיים מפרסום המודעה),משום מה לאחרונה הקטנוע נהיה מבוקש(וקפיצת המחיר הגדולה במחירון דיי תומכת בדעה הזו)אולי הביקוש בגלל התקנות החדשות שאמורות להגיע(לא כל כך נראה לי...)ואולי כמו שבעל מוסך מוכר כאן בפורום אמר...קונים את הטייפון בשביל המנוע ומשתילים הכל קומפלט בטייפון 50 סמ"ק.. בדיקה לא עשיתי לו כי הוא נקנה למטרות שיפוצים/שיפורים ומראש ידעתי שהוא גמור....אותי רק עניין שיהיה אחד למכירה(בוא נגיד שאני הייתי הפעם יותר לחוץ מהמכורים...).. מצב קטטוני?בעיקר חיצונית...והבולמים הגמורים...חוץ מזה...מחר אדע יותר פרטים לגבי מצב המנוע וכו'... וגם אם יצאתי פרייאר... אני נהנה מכל רגע...

tygger

New member
אם אתה נהנה זה מה שחשוב.

אבל הקטנועים נמכרים מהר מאוד בגלל סיבה אחרת והיא רק המחיר הנמוך שלהם. רובם שחוטים אבל גם הכלים הטובים לא ימכרו במחירון או קרוב לו אפילו.

בטייפון הבא אני אזכור את הטיפ...

ובכל זאת...30% מתחת למחירון נשמע לי דיי הרבה...

tygger

New member
ממש לא.

אתה מבלבל בין לקנות מתחת למחירון, לבין לקנות כלי במחיר מחירון מינוס הרג'קטים. אנשים יותר מדי חושבים שהם חכמים גדולים ומחפשים כלי מתחת למחירון. אחר כך מתפלאים ואומרים ש"זיינו אותם במוסך" בזמן שהם סך הכל קיבלו את הכלי ויש לו רג'קטים. הכי מצחיקים אותי אלה שמורידים להם את סכום הריג'קטים ואז הם מחשבים את התיקונים ואומרים עם ההבעה הכי נעלבת בעולם: "מה, אבל אז זה יוצא כמעט מחיר מחירון" לא קשור אליך רבי. פשוט מתוך שיחה שהיתה לי עם מישהו: ואללה? מה רצית אופנוע בחינם? זה לא גנוב. עזוב, לך, לך תקנה את ה"ארבע כאלה בחצי מחיר". סע על איזה גרוטאה מפורקת ב5 מתחת למחירון ודבר איתי עוד שנה אחרי הטיפולים. ואללה קנה בסוף. עצבן אותי אז גם לא הורדתי לו מחיר על צמיג אחורי. למה? ככה!

../images/Emo45.gif מה שאתה אומר לפחות בשבילי

הוא ברור מאליו. אני לא מחפש להוריד מתחת למחירון סתם,אלא על ריג'קטים... ובהתחשב במצב הכללי(כמה שהעין שלי יכולה כבר לראות...),זה שהקטנוע הוא יד ראשונה,זה שהייתי לחוץ על קניה,זה שכרגע טייפון 125 נחטף כמו לחמניה,2000 ש"ח נשמע לי מחיר סביר. וכמה פרייאר כבר אפשר לצאת בקניה כזו?אז אני אוריד עוד במחיר...ל1500 ש"ח? לא נשמע לי רציני...ובהתחשב בזה שמרא קניתי משהו שאני יודע שאני הולך להשקיע בו...לי לפחות אין תלונות...

למעלה