רצפת פסיפס מבריקה

ARCH 2

New member
רצפת פסיפס מבריקה

זכוכתית משהו... ראיתי והתאהבתי (לחדר האמבטיה). האם זה פרקטי? כיצד מתחזקים רצפה כזו מבחינת חומרי ניקיון? מה מותר/ אסור? מישהו ראה פעם ריצפה כזו? האם נשארת יפה לאורך זמן?

M הדרך

New member
גיל רפאל אלופי העולם

ראיתי ולחברה טובה שעיצבתי את הבית שיבצתי זכוכית כתום/בורדו ברצפה כבר לפני 4.5 שנים, עדיין עמיד ויפה ומבריק. רק מקום אחד קפץ לה החוצה בגלל בעיית רטיבות כרונית. אצל גיל רפאל הזמנתי לדלת הכניסה שלי שתהייה משובצת באבני זכוכית 5X5 10X10 2.5X2.5 בשטח די גדול יחסית ויש לקחת בחשבון שזה לא זול 25 ש"ח לא כולל מע"מ ליחידה 10X10 כנסי לסטודיו וראי שם.

ARCH 2

New member
מזה אני חוששת

מהבודדים שיוצאים ומשאירים חור. אצלי הפסיפס מיועד לחדר האמבטיה, כך שרטיבות בהחלט תהיה שם. עם מה היא שוטפת את הריצפה, איזה חומר?

שחור ומבריק

באופן כללי על הרצפה זה הדבר הכי פחות פרקטי שיכול להיות הרצפה תהיה מדהימה אבל במחיר של יופי אך ורק לאותם רגעים לאחר היבוש ועד לרגל הראשונה שתדרך עליה

ARCH 2

New member
אז זהו שדרכתי עליה

ולא ראו כלום. זאת הסיבה שאני שוקלת... אבל גם המחשבה על אבנית מעסיקה אותי. תובנות?

תחשבי מה קורה עם האדים

אולי נכנסת ודרכת כשהחדר היה מאוורר ולכן לא ראו כלום, כשיש אדים באויר (מה שקורה מן הסתם בחדר האמבטיה) הכל משתנה לגבי האבנית על הרצפה לא היתי ככ דואגת, מסתכלת על הרצפה שלי כיום ואין בה אבנית בכלל אבל מה שכן יהיה צורך להשתמש בתכשירי ניקוי עדינים על מנת שלא יפגעו ברובה ואז עלולים לצאת פסיפסים ממקומם. אגב- למה שלא תלכי על קיר או חלק מקיר בפסיפס הזה? כמו בתמונה שצירפת נראה לי הרבה יותר שפוי מהבחינה הפרקטית- על הקיר הזה פשוט תעברי עם וינדקס פעם בשבוע...

למעלה