רצפת פרקט.. כדאי??

Wicked Spliff

New member
רצפת פרקט.. כדאי??

אני רוצה לשים רצפת פרקט.. האם זה מוסיף מבחינה אקוסטית לצליל בחדר? שמעתי שיש איתו בעיות... מהן?

פרקט

פרקט רק תורם לחלל מבחינה אקוסטית. באופן כללי מאוד מומלץ פרקט גם יפה גם לא יקר ונותן תחושת חמימות לחדר

פרקט

פרקט ידרוש ממך להתחשב בו. פרקט סינטטי זול יותר מכזה שעשוי מעץ אמיתי. בגדול להיות זהיר איתו אומר לא לגרור עליו מקררים כל היום וחוץ מזה בעוד כמה שנים טובות כדאי יהיה לחדש אותו. חוץ מזה הוא יפה. מבחינת האקוסטיקה, אם אתה מתכוון לרעש הדריכה, הוא שונה מריצוף. בחדר עם רהיטים ואנשים אין הבדל בינו לבין ריצוף אחר מבחינת הדים, אם לזה אתה מתכוון, חגי.

yupy9

New member
מנסיון אישי...

בעברי עשיתי כמ"ס שנים בייביסיטר אצל משפחה שכמעט כל ביתם היה פרקט. ואני יכולה לומר לך שבלילות הייתי מוצאת עצמי יושבת בקומה למטה בסלון ושומעת מלמעלה צעדים... כשזה בסה"כ היה החתול המשפחתי... לי רעש כזה מפריע, מה גם שהפרקט "נושם" ןיש לו את "הפצפוצים" שהוא משמיע ונשמעים טוב בשעות הלילה... מה שכן, הוא מאוד יפה, נותן הרגשת חמימות, ולדעתי רצוי לדאוג לכסות אותו בהרבה שטיחים גדולים כדי שיחזיק מעמד...

יופלה1

New member
את בטח פולניה

אים יש פרקט אז למה לא להינות ממנו למה לכסות..... קונים סלון יקר ויפה וכל הזמן הוא מכוסה בכיסוי גם סלון רגיל ופשוט יראה אתו דבר עם כיסוי

yupy9

New member
ובהמשך למה שכתבתי

אצל אותה משפחה- בית בן פחות מ-10 שנים, בו גדלים 3 ילדים- והפרקט נראה כבר כמו הצרות שלי... פרקט שלא עשוי חומר סינטטי הוא בעיתי, רצוי לא להשאיר שטחים נרחבים ממנו חשופים. אלא אם כן - עושים פרקט בחדר הורים למשל, הילדים כבר יצאו מהבית - או אז הסיכוי ל"תאונות" הוא אפסי...

למעלה