רצתה להתחתן עם יהודי ונורתה..

THE WIZARD 55

New member
רצתה להתחתן עם יהודי ונורתה..

כל פעם שדברנו על נישואין בין יהודים ערבים תמיד עלתה השאלה מדוע לרוב יהודיות מתחתנים עם ערבים, ולא להפך.. אז כנראה שזאת הסיבה... בוקר טוב לכולם..

asparagos

New member
מעניין אותי אם מישהי תהיה מספיק טיפשה

כדי להתחתן עם גבר כלשהו מהמשפחה הזו. או שנישואין כאלה עובדים שם ע"י מכירת האשה תמורת שתי כבשים וחצי עז...

שאלה יפה - האם פרסום שמה של החמולה בתקשורת

מהווה השפלה ואפקט הרתעתי כנגד הפשעים שהם מבצעים נגד נשים - או שמא אצל המאפיונרים האלה זה הפוך, הפרסום מעצים את אפקט ה"כבוד" של החמולה בעיני החברה...

mike00

New member
זאת חמולה של אחלה גברים

את כל הנשים הם כבר רצחו

לא את כולן, רק 8

ואם אנשים טובים והגונים כמוהם עשו זאת, אין ספק שהיתה להם סיבה טובה. שכחתי לציין: אחד מראשי החמולה קפץ אלי לביקור לפני כמה שעות... ואמר שהכל שקרים. אני מאמין לו. ואתה?

זה גם מה שאני חשבתי ברגע הראשון..

ואז נזכרתי ששטיפת מוח +הפעלת לחץ אינטנסיבי מכל מיני סוגים, עלולים לעבוד לא רק על מטומטמים אלא גם על חלשים שמרוב שהתרגלו למצב פשוט לא מודעים לאפשרוית בחירה טובות יותר...... (אלא אם למות נחשב בחירה טובה יותר). לדוגמא: מה תעשה בחורה צעירה שאביה מחליט לחתן אותה עם מאפיונר כזה, כדי לפתור סכסוך חמולות נושן ועתיר קורבנות? האם היא יכולה לעמוד לבדה מול כוחם של מאפיונרים שכבר החליטו בשבילה מה טוב... להם? מישהו זוכר למשל את סיפורה של אתי אלון והמליונים שגנבה? לכאורה עוד סיפור של עבריינית שמעלה בכספי הבנק בו עבדה. אבל לא למען עצמה היא גנבה את הכסף, אלא בפקודת המשפחה, כדי "לעזור" לאחיה המהמר הכפייתי להיחלץ מחובות בשוק האפור...... אצלי האוזניים נעמדו היטב לנוכח הציטוטים ששמעתי בפרשה הזו, ועד היום הן בהיכון. הפסיכולוגים שבחנו אותה הגיעו למסקנות הבאות: "היא מבינה שעברה על החוק, אבל לא חשבה שהיתה לה ברירה אחרת". "היא כועסת מאד על אחיה, אבל אינה מסוגלת להביע את הכעס במילים." נכון, אפשר לפטור את כל זה במילים "היא מטומטמת", אבל אני חושב שזה לא מספיק. גם אם היא מטומטמת, במשפחה אחרת עם חינוך פחות פטריארכלי-שוביניסטי, היא היתה יכולה להיות יותר דעתנית.

אם מישהו מהמשפחה הזאת יתחתן

מהכירות אישית עם המשפחה הזאת אם מישהו ירצה להתחתן הוא יקח את בת משפחתו אם היא תהיה מספיק חכמה או טיפשה ותגיד אני לא רוצה להתחתן עם הרוצח הזה אז.... חוזרים לתחילת השרשור הזה

קשר לסיפורי סמים

אני חושב שאלה יותר בקטע של התעללות בנשים ומוכרים פה ושם נשק יש כמה מהם שנתפסו מוכרים אקסטות בטיילת בת"א כי שמה הכי קרוב למועדונים באיזור אהה בעצם יש אחד שהוא מגדולי סוחרי הסמים בלוד ואתה יודע שגדולי סוחרי הסמים בלוד הם גדולי הסוחרים בארץ
אבל אין עליו הוכחות טוב אמן במעשיהו בקרוב

THE WIZARD 55

New member
לצערי אתה צודק

האישה גדלה בבתים כאלה לספק את רצונותיו של הגבר לומדת לשתוק ולציית

אצל הערבים כן

אמרתי פעם כל האיזור מתחיל כאילו לפחד מהם ולשאלתו של אספרגוס טיפשה הטיפשה שתתחתן עם מישהו מהמשפחה הזאת תהיה גיבורה בעיני אבייה כי היא התחתנה עם הגיבור שהציל את כבוד המשפחה שלו

פשוט נורא. יש פתרון קולוניאליסטי לכל זה והוא.

הפקעת קרקעות נרחבת בהיקף חסר תקדים. יש למשפחה הזו קרקעות מיותרות? זהו, שכבר לא. על הקרקעות שלהם שספגו כ"כ הרבה דם והשפלת נשים צריך לבנות קניונים, מקומות בילוי, גנים ציבוריים, מקלט לנשים מוכות מכל הארץ... עם אלה רק ככה עובדים. אם זו היתה משפחת מאפיה רוסית או סינית, הייתי מציע להקפיא להם נכסים וחשבונות בנק. קולוניאליזם - אולי - אבל צריך לשאוב מאלה את מקורות הכוח שלהם. בלי כוח - אין כבוד.

למעלה