רצ"ב לינק לא מפרגן לפורום בנוגע לפורם

omri60

New member
רצ"ב לינק לא מפרגן לפורום בנוגע לפורם

צירפתי לינק לכתבה של כתבת "סקופ" שלא מבינה שאנחנו לא דמוקרטים הדמוקרטיה מתה בארץ. http://scoop.co.il/article.html?id=7136

joshh

New member
צ'מע ...

למען האמת קבלנו הרבה מחמאות "פורום יחיד במינו, ייחודי וכו..." לפחות זה
אני שמח שאנחנו כבר מתחילים באמת להציק למי שמציק לו שהארגון אמי"ל קיים, שנים מנסים להפילו וזה מאוד מאוד מרגיז גופים שונים.. מה שמוזר שהיא כנראה אף פעם לא קראה את הודעת המנהל, אולי היא לא מספיק ברורה: "הגעתם לפורום של ארגון אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל. הכנסו והשמיעו קולכם זה הזמן לגרום לשינוי בחברה בכל מה שנוגע ליחס כלפי העובדים בענפי השמירה למניהם. בפורום תוכלו להתעדכן בכל הקשור לזכויות המאבטחים והשומרים. תוכלו לשוחח על נושאי היום, חוויות, קשיים ובעיות העומדות בפניכם בעבודתכם. כמו כן תוכלו להתייעץ עם מומחי הארגון שיהיו פה בשבילכם. אז קדימה. " כתבה מושקעת מאוד, ואפילו דרמטית, אבל אל תטעה, אני כן כתבתי את הציטוטים שכתבה, רק חבל שהיא בחרה "קטעים נבחרים". כנראה שזה מושך יותר תשומת לב... אגב, תודה על הלינק, לקחתי לתשומת ליבי
joshua

yaron1117

New member
אני מאבטח שעובד בצוות 3 ואני עקבתי אחרי

הסיפור שלכם עם תפוז ואפילו יצרתי קשר עם תפוז והם אמרו לי בפירוש שזה פורום של זכויות מאבטחים ולא פורום פרטי של אמי"ל. אני חייב להגיד, שמעתי עליכם מחבר והתעניינתי אבל נורא התעצבנתי שאתם לוקחים כסף ויחסית הרבה ולא ממש עוזרים בהרבה. אנחנו לא צריכים הנחות בסלולרי, אנחנו צריכים מלחמה על השכר והתנאים שלנו, עם כל הכבוד לעבודה הרבה שאתם משקיעים והכוונות הטובות. אתם גם באמת כל הזמן מפרסמים את עצמכם בטירוף בפורום אז אני לא מבין זה פורום של מאבטחים או זה פורום מסחרי של ארגון צרכנים אמי"ל ואם כן אז למה תפוז אומרים שזה לא פורום פרטי של אירגון פרטי? אני דורש תשובות!

joshh

New member
שלום לך

מעניין אותי לדעת על מה אנו לוקחים כסף, נא פרט לנו בדיוק .. ולאן הכסף מיועד בדיוק... עוד דבר שמעניין אותי זה, מי זה אתם ? "אנחנו דורשים" מילה מרגיזה. בטח עוד תגיד לי שאתה רוצה שנשתול לך ליד העמדה שלך עץ שטרות. מאיפה השינויים האלה? מי עושה אותם. מי נלחם ? למה אני פה ? למה אבי ואחרים כאן ? אגב שתבין שאני משמש שתי דברים עבור הארגון: 1. מנהל הפורום (בחינם חינם אין כסף) 2. יועץ אסטרטגי (חינם חינם אין כסף) אני עושה זאת מתוך אידיאולוגיה טהורה, מתוך ידע כי אני עבדתי בתחום 5 שנים. ואני תובע שני חברות אבטחה. אני מבזבז זמן "יקר" שלי על הפורום, ריצות עבור הארגון, דלק, בחינם. ומה אתה עשית ? אתה דורש ? זרקתי כאן 1000 פעמים את הכפפה, שאנשים כאן יתחילו להתאגד ותחילו לקחת אחריות על עצמם. אני לא אוהב שפונים באופן הזה בצורה תוקפנית ללא לדעת את העובדות, הרי קל מאוד לתקוף שאתה לא עומד חשוף. הארגון ואני "ג'וש" כאן עומדים חשופים לביקורת (וזה בסדר) אבל לפחות תעמיק בעובדות ותבדוק אותם. עם כל הכבוד לכוונות הטובות שלנו ולעובדה שאנו משקיעים (כפי דברייך) אז מה בדיוק הבעיה ? אתה מעדיף שלא נשקיע ? אתה מעדיף שנוותר ? אתה מעדיף שלא יהיה ארגון שמנסה כבר למעלה מ 4 שנים לאגד את המאבטחים אבל אף אחד לא מעיז להרים את הכפפה. כואב לי, מה שהארגון הזה עבר במשך 4 שנים ועדיין שורד. מה לא עושים כדי להפיל אותו. תדמיין וכבר ניסו. מסתבר שאין הרבה מאבטחים שבאמת אכפת להם כדי לקום ולעשות. הארגון קם ועושה בשוטף את התביעות כי מאבטח שנפגע כספית ויש לו מספיק בייצים יתבע את כספו. אבל לבוא ולהתנדב אחרי זה כדי לעזור לאחרים. זה מצרך נדיר ביותר. תאמין לי אני מפרסם פה בטירוף צריכים X וצריכים Y אין עונה ואין בא. אתה רוצה בגדול, מלחמה ? יאללה בו תצטרף, בו נעשה ביחד. למה לבוא ולתת ביקורת ? לי יש המון ביקורת על הארגון אז אני קם ומשנה, אני עובד על שינויים מהותיים בארגון מחינת ניהול תהליכים. יאללה בו צטרף חסר לנו המון כ"א. אתה רוצה שינוי בו. המון באו והלכו, הבינו שאין בזה כסף, הלכו לאחר שהבינו שזה קשה וקרש קפיצה לזה לא נותן. אתה דורש תשובות ? אני דורש ממה גם תשובות ! joshua

yaron1117

New member
אתם באתם אלינו ורציתם שנחתום על הוראת קבע 40ש

על מה אתם מדבר, מה זו ההיתממות הזו שלכם. אתם באתם לאתר שלנו לפני הרבה זמן ורציתם שנחתום לכם (עוד לפני שעשיתם משהו) על הוראת קבע של 40 ש"ח בחודש! הצעתם לנו הנחות בסלולרי והנחות בצימרים בצפון. נו באמת אתם עושים צחוק, לא פלא שאף אחד לא מצטרף אליכם מה שהמאבטחים צריכים זה לא הנחות לצימרים אלא להתארגן ולשבות עד שישופרו התנאים. מספיק יש חלאות שסוחטים כסף מהמאבטחים ושאר עובדי קבלן ולא עושים כלום בשבילנו (כמו ההסתדרות) ועורכי דין אחרים שבורחים עם הכסף (קרה לחבר שלי)! אני לא יודע, באמת אני עוקב אחריכם, חוץ מלהגן על מאבטחים בתביעות אתם לא עושים הרבה מצטער. צריך משהו אחר

joshh

New member
אז כך

אוקיי, תחילה נתחיל בהטבות: ההטבות האילו באות כדי לתת הקלה באיכות החיים של המאבטחים. הרי, אם אני מוריד לך את התשלום בחשבון הסלולרי אזי פחות ננגס מהעוגה. ככל שאני אצליח להביא כוח צרכני (משמע מאבטחים) לבתי עסקים רבים וגדולים ככל שאפשר כך, אני אצליח להוריד את רמת ההוצאות של המאבטחים ששנינו יודעים שכרגע הם זקוקים לכל שקל. ומכן בא ההיגיון של ההטבות האילו שאנו לא מרוויחים מהן כלום. למה אתה חושב שהפורום קיים? אם הארגון רצה להרוויח על כל שאלה, קטנה ככל שתהיה הייתי גובה כסף על הכניסה/שימוש בפורום או מפנה את כולם לייעוץ בתשלום של הארגון. הפורום נועד לתת מענה למאבטחים וייעוץ בנושאים שונים ללא כל התחייבות ותשלום לארגון זוהי במה שמנוהלת על ידי גם בכדי לתת עצות/תמיכה/עזרה למאבטחים השואלים שאלות וגם לשיתוף מידע ועצות בין מאבטחים שאין להם כל קשר לארגון על סמך נסיונם האישי בעבודה על התנאים בחברות השונות הקיימות במשק כיום. בנוגע ל-40 ש"ח: הארגון חייב להתקיים איכשהו. 40 הש"ח הולכים לדברים בסיסיים. האתר של אמי"ל הוא חינם? התחזוק שלו? תשלום עבור רואי חשבון זה חינם (1200 דולר לשנה לערך)? עורכי דין? מיסים? אגרות, דוגמאת רשם חברות (2000 ש"ח בשנה לערך)? ארגון כנסים ושכירת אולם? דפוס? פליירים? עמדות של הארגון באירועי רחוב? טלפונים לבתי עסק (התנהלות מול חברות אבטחה,בתי משפט,המאבטחים,בתי עסק שיתנו חסות/תמיכה/הטבות למאבטחים)? מוצרי משרד? דלק? בנוגע להצטרפות: רק מילוי טופס הוראת קבע התנהלות מול הבנק וחתימה שלו עולה 15 ש"ח. מכתב לחברת האבטחה לביטול דמי חבר של ארגונים אחרים עולה בין 7-8 ש"ח, וחייבת להעשות בדואר רשום (תחשוב שלעיתים צריך לשלוח יותר מפעם אחת ("לא הגיע אלי"... "אבד לנו"...) דפוס משרדי, מכתבים וכו' עולה שקל לאדם? עמלות בנקאיות? עמלת מס"ב 1.65 ש"ח, עמלת תוכנה 1 ש"ח, עמלת תשורה 1.30 ש"ח, ולא הוספתי דמי ניהול של חשבון עסקי וכו'. ועוד תראה איזה פראיירים. בינתיים הצוות שילם מהכיס שלו את רוב ההוצאות וחשוב שתבין שהאנשים שעושים את כל העבודה והמלחמה בשם המבטחים עובדים בעבודות אחרות כדי להתקיים כי הם אינם מרוויחים כסף מהעבודה בארגון. אתה עדיין חושב שאנחנו לא עושים הרבה?, אוקיי. אתה נמצא בישיבות? אתה יודע אילו מהלכים קורים מאחורי הקלעים? אתה יודע מה אמי"ל עשה עד היום? אתה מכיר את העובדות היטב בנוגע להשגים של אמי"ל? אתה מוזמן להצטרף, ולהשפיע, ולשנות, בוא תרים את הכפפה. joshua

תגובה

ג'וש, זו כבר הפעם המי-יודע-כמה שאתה מזכיר אותי בפורום, מאחורי גבי, ומשמיץ אותי (אמנם, כך יש לציין, הפעם בצורה מעודנת יותר). לפחות הפעם אני לא חסומה ויכולה להגיב. אודה לך כי אם יש לך - או יהיו לך בעתיד - אי אילו טענות כלפי, תפנה אותן ישירות אלי, ולא לציבור המאבטחים, אשר בחלקם הינם חברים שלי או מיוצגים על ידנו. הכתבה, אשר פורסמה רק היום, נכתבה לפני למעלה משבועיים, ובכל זאת, עד למועד פרסומה, 'תפוז' לא הצליחו להמציא תגובה טובה יותר מ"העניין בבדיקה" - ולא בכדי. אין תגובה "טובה" ואין הסבר מניח את הדעת לדברים אשר נכתבו ועודם נכתבים בפורום זה. מה זו הפרנויה הזו? מי מנסה להפיל את אמי"ל?? אני מפנה אותך ללא מעט הודעות שכתבתי אני - בהן בירכתי על פעילות הארגון וציינתי כי מן הראוי שנעבוד כולנו יחד לקידום זכויות מאבטחים, וכי אני באופן אישי מפנה (או לפחות כך עשיתי אז) מאבטחים אליכם. מה אומר לך - כל הכבוד. הצלחת לייאש אותי. נמאס לי להיות מותקפת בכל פעם שאני כותבת תשובה או מציעה עזרה למאבטח. בטח שמת לב,ושמחת על כי איני כותבת כאן מזה זמן. פשוט עברתי לכתיבה וסיוע בפורום ידידותי יותר ולא מיליטנטי. ואם אתה באמת ובתמים סבור כי הציטוטים אשר הובאו בכתבה הינם חלקיים - אני יותר מאשמח לפרסם כאן את כל הדברים שכתבת לי במסרים אישיים, ולא רק "ציטוטים נבחרים", כלשונך. אתה וודאי יודע שיתר הדברים אינם, איך לומר, מחמיאים יותר עבור פורום זה.

joshh

New member
סיוע יקרה

לא נמאס לך ? אמרתי לך ואני אומר גם עכשיו שאני אשמח עם תייעצי כאן רק שלא תעשי פרסומים(לא קשה). צר לי שאת יורדת לפסים כאלה... ותפסיקי להיות כ"כ דרמטית ! את מוזמנת לפרסם את כל ההתכתבות שלנו, גם לי יש אותו ואני מוכן לעשות צילומי מסך של דף דף. פשוט אני לא יורד לרמה מזאת אבל הי, "ליידיז פורסט". היה כבר פגישה בעבר בין הגופים, למה לא יצא מזה שום דבר ? את באמת רוצה לעזור, זאת לא השיטה...ככה לא עוזרים. את באמת רוצה לעזור, אני אשמח לזום פגישה שתביא לתוצאות פרודקטיביות ואפקטיביות. אני אפילו יבוא לנהל אותה אם אתם רוצים. נעשה את זה כמו שצריך... עד שיצא עשן שחור. joshua

אם כבר

הביטוי הנכון הוא "עד שיצא עשן לבן", ואשמח להסביר לך את מקורותיו. בוודאי שנמאס לי - וכך גם כתבתי למעלה. פשוט ביקשתי שתפסיק להשמיץ אותי או לכתוב עלי מאחורי גבי - כפי שביקשתי ממך לא פעם בעבר.

דובי 46

New member
אני מצדד בסיוע וגם בבחור מצוות 3

הם צודקים בגלל זה אני רק עוקב עכשיו אחר הנעשה פה

רונןשלך

New member
קראתי את הכתבה בסקופ.

והחלטתי להכנס לכאן. והתרשמתי באופן חיובי מהפורום. המשיכו להרים את נס המלחמה עבור עובדי אבטחה. ואני חושב שמי שרוצה שיפתח עוד פורום כזה עבור הארגון שלו. אבל למה סתם לתקוף בסקופ פורום מועיל.

למעלה