תגובה
ג'וש, זו כבר הפעם המי-יודע-כמה שאתה מזכיר אותי בפורום, מאחורי גבי, ומשמיץ אותי (אמנם, כך יש לציין, הפעם בצורה מעודנת יותר). לפחות הפעם אני לא חסומה ויכולה להגיב. אודה לך כי אם יש לך - או יהיו לך בעתיד - אי אילו טענות כלפי, תפנה אותן ישירות אלי, ולא לציבור המאבטחים, אשר בחלקם הינם חברים שלי או מיוצגים על ידנו. הכתבה, אשר פורסמה רק היום, נכתבה לפני למעלה משבועיים, ובכל זאת, עד למועד פרסומה, 'תפוז' לא הצליחו להמציא תגובה טובה יותר מ"העניין בבדיקה" - ולא בכדי. אין תגובה "טובה" ואין הסבר מניח את הדעת לדברים אשר נכתבו ועודם נכתבים בפורום זה. מה זו הפרנויה הזו? מי מנסה להפיל את אמי"ל?? אני מפנה אותך ללא מעט הודעות שכתבתי אני - בהן בירכתי על פעילות הארגון וציינתי כי מן הראוי שנעבוד כולנו יחד לקידום זכויות מאבטחים, וכי אני באופן אישי מפנה (או לפחות כך עשיתי אז) מאבטחים אליכם. מה אומר לך - כל הכבוד. הצלחת לייאש אותי. נמאס לי להיות מותקפת בכל פעם שאני כותבת תשובה או מציעה עזרה למאבטח. בטח שמת לב,ושמחת על כי איני כותבת כאן מזה זמן. פשוט עברתי לכתיבה וסיוע בפורום ידידותי יותר ולא מיליטנטי. ואם אתה באמת ובתמים סבור כי הציטוטים אשר הובאו בכתבה הינם חלקיים - אני יותר מאשמח לפרסם כאן את כל הדברים שכתבת לי במסרים אישיים, ולא רק "ציטוטים נבחרים", כלשונך. אתה וודאי יודע שיתר הדברים אינם, איך לומר, מחמיאים יותר עבור פורום זה.