רקדניות הודיות

• פותח הנושא ent
  • פורסם בתאריך

anarxiya

New member
יש להן פנים ממש מפחידות :O !!!!

וגם עניין של ארבע אצבעות בידים קצת מטריד.....

ent

New member
האגודל של האמצעית

מוסתר בגלל התנועה שהיא עושה עם היד....אבל ביד השניה באמת חסרה אצבע:) מה עושה את הפנים למפחידות???

anarxiya

New member
כן, ברור שהתכוונת לעשות ידיים בתנוע, אבל זה

נראה קצת מוזר בגלל ששני ידיה עם ארבע אצבעות לבחורה ימנית יש שיניים גדולות ובולתות מידי, ולזאת שבאמצע אולית תנסה להוריד קווים מהאף ולעשות קוויה לחי פחות חזקים אני אוהבת את התנוע ואת הבגדים שלהן, יהיה מעניין לראות את זה בצבע

ent

New member
עוד שאלה

ביקרי באתר שלך. ממש יפה, באילו תוכנות את עובדת שיוצאים לך קווים מדוייקים וחלקים? אני רק סורק את הסקיצות שלי ועושה בפוטושופ אינקינג עם לוח גרפי.

anarxiya

New member
פלאש

אני גם סורקת סקיצות ועוברת על קווים בפלאש, זה יוצר קווים חלקים אפשר לעשות את זה בכול תוכנה וקטורית -אילוסטרטור למשל, אני פשוט אוהבת פלאש:)

ent

New member
:))

וואלה אני אנסה, אבל אפשר לשלוט על מידת החלקות של הקווים? כי אם זה משנה יותר מידיי את הקו אז זה מוריד מהאופי שלו...כאילו הכל נהיה מכוון לפי ההגדרות של התוכנה.

anarxiya

New member
בפלאש אפשר לשלוט בחלקות של הקו,

אבל לא יותר מידי אני אישית אוהבת קווים מאוד חלקים ומעוגלים, גם מומלץ לצייר בגודל מאוד גדול (בכל התוכנות) זה מאפשר לשלוט בדרים הקטנים, וגם מחליק קווים אחרי שמקטינים עבודה לגודל יותר קטן

ent

New member
:)

אני אנסה..אני מקווה שזה לא יוריד מהאופי של הקו והסגנון של הציור. בעקרון מה צריך לדעת בשביל לעשות מה שאני עושה בפוטושופ רק בפלאש? כלומר עבודה עם לוח גרפי..אינקינג

למעלה