רקדנים נולדים אצלינו! מעניין מאוד=)

רקדנים נולדים אצלינו! מעניין מאוד=)

מרכז למחול "רינה בר-און" חזר רק עכשיו ממוסקבה עם מלאן חוויות והופיע מול אלפי אנשים שבוע שלם, כבר הספיק להופיע בכרמיאל ועכשיו עובד על פרוייקט נרחב עם מפורסמים רבים. מרכז למחול "רנה בר-און" זהו לא מרכז של חוגים, זהו מרכז של להקות! להקות ייצוגיות המוצאות את עצמן לא פעם ולא פעמיים על במה:במופעים, בהפקות טלויזיוניות מחזות זמר ופסטיבלים. מרכז למחול ישראלי-עכשווי בראשותו של הכוריאוגרף והמנהל אומנותי איציק כהן. להקה לכל גיל: פיצפונים: גילאי 3-6 צבעי מחול קטנטנים: כיתות א'-ב' צבעי מחול ילדודס:כיתות ג'-ד' צבעי מחול צעירים: כיתות ה'-ו' צבעי מחול נעורים: כיתות ז'-ט' צבעי מחול בוגרים: כיתות י'-יב' צבעי מחול הלהקה היצוגית :גילאי 18-28 צבעי מחול לגילאי 30 ומעלה. (ריקודי זוגות אחח=) אם אתם מורים או אתן גננות נשמח לפרסם את המרכז בערב הורים וילדים אצליכם בכיתה או בגן "ג'ימבורי/נולדו לרקוד" רקדנים נולדים אצלינו! מיכל מנהלת מרכז רינה בר-און 0502148516

Music3D

New member
אגב רקדנים נולדים ../images/Emo3.gif

ראיתם איזו נציגות של חדרה בנולד לרקוד
חדרה על המפה

sonic13

New member
יש אחת מנולד לרקוד

שהיא מזה חמודה נראה לי קוראים לה שירי היא מורה לריקוד בבית ספר שלנו בעמל חדרה היא גם עשתה לנו תכוראוגרפיה של הריקוד לטקס בניי מצווה בכיתה ז היא מזה חמדוה אני בטוח שהיא תצליח שם

=]]לא קוראים לה שירי...............

קוראים לה אוראל.. היא רקדנית של שירי מיימון, וכן היא מורה בעמ"ל ואני רוקדת אצלה והיא עשתה לי את הבני מצווה שנה שעברה, היא מדהימה וממש יפה.

למעלה