רקודי עם ברדיו

איזה גדי אתה? וכן מסכימה לכתוב

גם אני הקשבתי לשירים בערוץ 7 ומאד נהנתי, איני משווה לאבנר נעים כיוון שאני רוקדת בימים שהוא משדר ולכן לגבי מה שהוא משדר אין לי דיעה.

רקודי עם ברדיו

צהריים טובים. למי מאתנו שעדיין לא יודע? אז אבנר נעים מדריך ויוצר,משדר רקודי עם ברשת- ג בימי: ראשון וחמישי בין השעות:22:00 -23:00 . האזנה ערבה. לאלה שחיפשו מוסיקת רקודי עם בדרך הארוכה לכרמיאל? הנה לכם הזדמנות להקליט באופן חוקי. ובכלל,לא הבנתי מדוע לא להזמין דרך ירון מישר קלטת או דיסק? עם שירים שאתם רוצים, ולא שכופים עליכם? ההקלטות אצלו באיכות מעולה, ואני ממליץ לכם מהצד המקצועי. ירון גם אדם הגון וישר(בקשר למחירים) אני מכיר אותו לפחות איזה עשור שנים. שיהיה לכם יום טוב יןם יום.

תודה על הפירגון

אחר כך, אם אביע דעה לאיזה כיוון, יגידו שיש לי אינטרסים לטובתך... אופס... אולי כבר עכשיו יש כאלה ששואלים מה אתה מקבל ממני בתמורה?

ירון מישר

עלי האחרון שיגידו שאני מקבל משהו בתמורה למשהו. אני לא איש של אינטרס. ולא איש של שוחד.ושוב אני חוזר על מה שכתבתי לא מזמן בפורום זה: מי שמכיר אותי? וישנם המונים כאלה ,חלקם גם בפורום,וגם אתה ירון, יודעים שאני אדם ישר , אמיתי והוגן. זו פעם אחרונה שאני חוזר על זה. ולעצם העניין:אני כלקוח שלך כבר למעלה מעשר שנים? מעולם לא איכזבת אותי, לא באיכות המוצרים שמכרת לי, ולא במחיר שגבית עבורם. למרות שיכולתי לעבור ולקנות במקום אחר.חבל לי שיש אנשים שלא מכירים אותך מספיק, ועל פועלך הבילתי נלאה לטובת הרקודי עם, וכל מה שסביבם. ולא תמיד זה היה קשור לעסק שלך. אני מכיר אותך ולכן גם מוקיר. המשך להיות כזה. לילה טוב מיום טוב

המלצה על המוצרים של ירון

שלום לכולם. אני אישית קניתי עשרות רבות של קלטות וכמו שכתב יום טוב הם באיכות מעולה וגם המחירים סברים מאד. יוסי

קורין1

New member
הבעיה עם רקודי עם ברדיו.....

שהמנחה לא מפסיק לדבר בזמן שהשיר/ריקוד מתנגן לו ברקע, זאת בעיה להקליט משם. אוליי זה השתנה מהפעם האחרונה ששמעתי רקודי עם ברדיו(לפני שנה) באהבה

קורין

פעם, לפני כשנתים גם אני שידרתי ברדיו. קיבלנו שם הוראה חד משמעית: לדבר תוך כדי נגינת השיר כדי שלא יוכלו להקליט. אין לי מושג אם הוראה כזו קיימת היום? כמו שהבטחתי לרקדנית הירושלמית? כך גם לך. ברגע שאדע מתי אני מגיע לשמעון עשור? אני אעדכן אותך. שיהיה לך לילה טוב מיום טוב

shaffavi

New member
פעם היה בערוץ 7 - בלי דיבורים.

לפני כ-10 שנים היה מדי בוקר ב-10:15 45 דקות של שירים מריקודי עם ברצף בערוץ 7. הייתי שם קלטת של 90 דקות ומקליט צד ללא הפסקה, עד שנעצרה ההקלטה. היו 5 דקות פרסומות באמצע אבל אף אחד לא הפריע לשירים וגם לא בין השירים. גם דקה או שתיים של חדשות 11 הצטרפו לעיתים והשאירו חותם תקופה. עבורי אלו מהקלטות היפות ביותר שיש לי. מין ראי תקופה. בקיצור, שווה לבדוק. אולי גם היום יש להם משהו דומה.

ערוץ לא חןקי

בוקר טוב. בתקופה עליה אתה מדבר,ערוץ- 7 לא היה חוקי. מעין רדיו פיראטי. וככזה ברור לך ששום חוקים או הגבלות לא חלים עליו, כל איש הישר בעיניו יעשה. גם אני היתי מקשיב לתוכנית זו,ובהחלט מסכים אתך לשירים היפים שנוגנו ולרצף שלהם. שיהיה לך יום טוב יום יום

ערוץ 7 קנו את

כל הדיסקים ב"רוקדים" כך שלפחות מבחינה זו, מבחינת אקו"ם, הם היו חוקיים.

ערוץ 7 כל הזמן.

לאחר שערוץ 7 קנו את כל הדיסקים ב"רוקדים", האם הם גם עשו מינוי לעיתון ?

ובכל זאת

אתן לך 1 אפס לטובתך רק אזכיר לך שהידע הרב שצברת בנושא ריקודי העם (שאני מניח שעוד לא גילית לנו את כולו) לפחות חלקו בזכות עיתוני רוקדים השוכבים כבוד לדורותיהם בספרייתך (לפי עדותך) ואני בהחלט גאה על כך, למרות ש....

תוכל תמיד להשוות

כדי שאוכל אחר כך להגדיל את התוצאה. ועכשיו ברצינות. עיתוני "רוקדים" השוכבים כבוד בספריתי וגליונות "מידעם" הינם מקור לא אכזב לשפע מידע ואינפורמציה שיש לי מלבד החברים/חברות טובים הטורחים לעדכן אותי ולספר לי על כל מה שנשמע מעניין בחוגים בארץ וגם אני כמובן גאה על כך. אגב ירון - החידה שהכנתי לשישי הבא קשורה מאד לחנות "רוקדים" ואני חוששת כשתקרא אותה תתצטרך להחזיק חזק שלא ליפול מהכסא. אבל זה רק לשישי הבא ! מירי.

תשתמש במשענות הכסא.

ולגבי עזריאלי לא אהיה שם. ימי שישי בערב הם אצלי קודש לחוג המשפחתי. אגב - היה יותר אטרקטיבי לו הייתם מעבירים את ההרקדה לגג של הקומה ה- 50 של המגדל. היה לכם גם נוף וגם יותר קרוב לאלוהים. מכל מקום - שתהיה לכם הרקדה מוצלחת. מירי.

ami2002

New member
התכנית של אבנר נעים ברשת ג´"ריקוד

עובדים על כולנו ! זו לא ריקודי עם , אלא פשוט שירים לא "חתוכים" לריקוד , מישהוא ניסה פעם לרקוד לצלילי השירים? אבנר נעים אתה עובד עלינו!נהיית פשוט מגיש שירים ברדיו....

למעלה