רקטה מבקבוק (נושא מחודש)

mishi2007

New member
רקטה מבקבוק (נושא מחודש)

הנושא הקודם נעלם רחוק בדפים משום מה אז השאלה שלי הפעם היא איך כדי לעשות את הפעולות היום למשל בניתי שתי בקבוקים מחוברים לטיל אחד וקניתי משאבה טובה... ופקק שעם אבל יש את המגבלה של הפקק שעם להכניב אותות וכו' אז אני אנסה להדביק שתי פקקי שעם כדי שזה יההי ארוך יותר זה יעזור? דרך אגב יש לי במשאבה מד לחץ וזה מודד באמצתעים האלה: kg/cm2 משהו כזה זה למטה ויש למעלה עוד יחידה: Lb/in2 תסבירו לי מה זה בבקשה ולאיזה לחץ כדי לי להגיע בבקבוק ומה המקסימום שיכול להחזיק מעמד בקבוק?

black mind

New member
כמה שליטה יש לך על פקק השעם?

במידה ויש לך אפשרות עיצוב טובה של פקק השעם הייתי מציעה לך לבנות את החור שלו כמו זרבובית ע"ש דה לבל (נכון נחמד שגוגל לא מוצא על זה כלום? אז אני אצרף תמונה של איך זה נראה) מה שיתן לך תוצאות קצת יותר טובות במהלך היציאה של המים. בכל מקרה במידת האפשר עדיף שהפקק שעם שלך יהיה בצורה קונית ככה שהצד הרחב יהיה מהצד הפנימי וככה ככל שהלחץ עולה אתה משיג אטימה יותר טובה (הלחץ עולה הפקק נדחף יותר פנימה ואז האטימה יותר טובה) רק שמבנה שכזה ידרוש ממך להכניס את הפקק לפני ההדבקה של הבקבוק ואטימה שלו בזמן הניפוח. black mind

niv1990

New member
kg/cm2 זו כמות הכוח (בקילוגרם כוח אני חושב)

שמופעלת על כל סנטימטר רבוע. קילוגרם כוח = 9.8 ניוטון Lb/in2 זה כנראה אותו הגודל, ביחידות אחרות (אתה יכול לחפש באינטרנט, אבל מספיק הגודל הראשון לדעתי). אני לא יודע בכמה בקבוק יכול לעמוד, אבל אני חושב שהשעם יחלץ החוצה מהלחץ קודם. לא הבנתי מה המגבלה עם השעם (אני לא חושב שפקק ארוך יותר יעזור אם שטח המגע שלו עם הפיה דומה, כי מרגע שהחיכוך הפך לקינטי זה כבר די אבוד).

black mind

New member
וכאן מגיע ההצעה שלי?

אני הצעתי הצעה שתעלה לך את החיכוך במידה ויתחיל להיות לך חיכוך קינטי. פקק שעם קוני שמגיע מהצד הפנימי יעשה את העבודה (כתבתי בהודעה מעל איך ליישם את זה) black mind

niv1990

New member
כן, רק הערתי שהארכה בלבד אינה מספיקה, כן, רק

אם השטח שנוגע בחור שלו זהה. ובכל מקרה כדאי להכין מנגנון (או לתכנן לחץ מסוים) שבו כן ישתחרר הפקק. יכול להיות די מתסכל\מבדר ללכת לעזור לפקק להשתחרר ולקבל את כל המים עליך
, אם השטח שנוגע בחור שלו זהה.

black mind

New member
למה לא לבנות פקק שיגנס לתוך הפקק הקיים?

אפשר לבנות פקק שיכנס לתוך הפקק הקיים ואז תקבל תוצאות יותר טובות (במיוחד אם הוא יוכל לעצב את הפתח של הפקק שישאר על הבקבוק). black mind

niv1990

New member
אמרתי שלא? ../images/Emo8.gif

הכוונה היא שהפקק הגדול יצא בלחץ ידוע מראש, והפקק הפנימי לא אמור לצאת כלל בדחיפה מתוך הבקבוק?

black mind

New member
זה הרעיון

אתה בונה את הפקק עם חור מובנה שמאפשר לך יציאה נוחה של הדחף והפקק ה"גדול" לא יצא אלה רק יתקבע במקום. את הפקק ה"גדול" אתה סוגר עם פקק קטן יעודי למטרה הזו. מקווה שהבנתה את הרעיון בלי שרטוט אם לא אז אני אכין שרטוט (מחר בבוקר?) black mind

mishi2007

New member
אני לא כל כך...

הבנתי..... אני יודע שצריך לעשות את מה שאמרת אבל איך הפקק יצא בכלל עם הוא קינטי? הרעיון הוא שיהיה לחץ אדיר אבל בסוף הוא אמור לצאת =\ כדי שהטיל ישתגר

black mind

New member
הסבר....

הפקק שיכנס לחור של הבקבוק יאפשר לך שליטה יותר טובה על היציאה של המים מהבקבוק (בגלל הפרשי הלחצים שיהיו). את החור בפקק ה"גדול" אתה תסגור עם פקק אחר שעליו יכולה להיות לך הרבה יותר שליטה. זה יהיה פקק בתוך פקק ויאפשר לך הרבה יותר שליטה על המערכת. black mind

niv1990

New member
אתה יכול לשים את "black mind" בתור חתימה

נראה לי שזה יחסוך לך קצת הקלדה

black mind

New member
אני יודע

רק שאני מתאצל למצוא איך לעשות את זה, אם אתה איך יהיה נחמד אם תכתוב את ההוראות (תודה מראש
) black mind (עדיין ידנית חחחח)

niv1990

New member
לחץ על הכינוי של עצמך\עדכון העולם שלי\

שמור והמשך (שים את החתימה)\שמור. ניסיון:

אחמס1

New member
מעניין - עד עכשיו כשמישהו החליף חתימה, אז זה

שינה את החתימה בכל ההודעות שהוא כתב בכל הפורומים לאורך כל הדורות. ועכשיו אני רואה שחתמת "Black Mind" רק על הודעה אחת.

למעלה