|רקמול|
האמת שמאחורי התמונה

Little McMickey

New member
|רקמול|../images/Emo6.gif האמת שמאחורי התמונה../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif

~לבקשה הנחמדה מנסטיה החמודיזית!~ למי שאינה יודעת מה זו הפינה הזו
-בפינה הזו אני שמה תמונה או 2 או 3[
] ואתן צריכות לפי מה שיש בתמונה לנחש מה הם אומרים או חושבים באותו רגע.. לפי התנועות שלהם, התנוחות, ההבעות פנים והלאה.. נתחיל עם תמונה מס' 1
-שלי- טום: דני?! מה אתה עושה כאן איתי מתחת לשמיכה?!?!?! דני: חשבתי שזו בחורה עגלגלה יפיפייה! זה היה נעים נוווו XDDD חמודיםםםם

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifעוד תמונה- XD המצאתי סוג חדש

של אקמול
רקמול XD ידעתי שייצא לי עקום.. דני: הו
בוקר טוב
-------------------- אמממממ זהו להיום, כל פעם אני אגדיל את הכמות
ומתחיל נמלטים אז..... XDDDD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאוו! אוו! אני רוצה!

נראלי שיש לי כמה
דני: אממ, טום. לא נראלי שזאת תחפושת הלואווין [או איך שלא כותבים את זה] כלכך טובה
דני: טיש! אני חושב שתפסו אותנו! טום: לאאאאאאאאאאאאא!@#$%^&*)( |קידמה| [ואחד מושפע- המבין יבין] טום:EEEEEEEEEEEEEEEE i'm a Ghost

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifD:

~ראו את הפרק של בובספוג שהוא ופטריק מתחפשים לרוחות רפאים והחליטו להתחפש גם ולהפחיד אנשים~ טום: "וווווווווווווווווווווווו" דני: "אתה חושב שלא רואים אותנו?DDD:"

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחחח אני אניאניייי

טום: הו! דני גילו אותנו!!!! דני: צ'יל, פשוט חייך למצלמה :) חח חלש... אבל אני מקווה שכולן הבינו אותי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמדבבת P:

התמונה של דני: 1)דני:ידעתי שאני לא צריך ללבוש את התחתונים האלו ! %$^*%$ 2)דני:איזה יופיי....איזה יופי!!! 3)דני:מאיפה זה צץ?! הארי זה שלך?! התמונה של טום&דני: טום:לאאאאאאאאאא דני:כן...אממממ...נעייםם...אויי! מצלמה! נחמד...רוצה להצטרף אולי? [לצלם] עלוב..כן...XDD ניסיתי....

למעלה