רקעים חדשים באתר הרשמי

אמממ חנה..

אלה לא רקעים חדשים.. הם נמצאים שם כבר איזה חודשיים.. אבל תודה! דרך אגב נו מעריצות קונסי איפה אתם למה לא נכנסתם לאתר שלי ושל ג'וליאן?

יש!!!!!!!!!!!!

קונסטנטין ניצח בהצבעות באתר של איידול! השאלה הייתה: איזה שתי הופעות הייתם רוצים לראות ולשמוע באתר של איידול? התוצאות:מקום ראשון-קונסי 52% מקום שני:ניקו-32% מקום שלישי:סקוט-11% מקום רביעי-אנואר-4% ומקום חמישי-נדיה עם אחוז אחד בלבד... זה אומר שקונס וניקו ניצחו אבל כולנו יודעים מי המנצח האמיתי.. לקינוח קבלו את העטיפה של הדיסק של איידול שמצאתי בבורד של קונס שבמקום תמונה של סקוט שמו תמונה של חזיר..חחחח

יוווווווווו אתם חייבים לראות..

מצאתי קליפ של אותו שבוע שכל המתמודדים עשו את השירים משנות השבעים וזה מאחורי הקלעים.. והם מודים למעריצים איזה חמוד קונס!

darklighter

New member
יאאא מגניב תודה מורן ו...../images/Emo115.gif

תעשי טובה כנסי לפורום תשוקות!!!!!11 נעלמת משם!!! עשיתי סיכום שבועי ואת מוזכרת בו... וגם עכשיו עושים לי שם הכסא הריק...

סורי...

עכשיו אני אכנס פשוט אני חייבת לדבר איתך שתסבירי בידיוק מה הולך שם אני לא בקיעה כמו שפה...

darklighter

New member
אין בעיה תשאלי מה שבא לך../images/Emo13.gif

וגם בסיכום שבועי את יכולה להתעדכן מה קורה...

אתם יודעים..

עכשיו שאני חושבת על זה הסרט של קונס:the stagler's wife דיברו עליו פעם בערוץ סטאר וורלד יש לי זיכרון מעורפל מזה שהראו אותו בסטאר מוויז...

לכל מעריצי קארי..

הכנתי רקע שלה... מקווה שתאהבו עכשיו אני מכינה עוד שלה ואז אני אעשה לבו ולוונזל

darklighter

New member
נכנסתי!!!!!!!../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מצטערת שלא הייתי פה ולא נכנסתי עד עכשיו פשוט לא הייתי במחשב שבוע... אחים מעצבנים
ודרך אגב אתר מאוד מושקע
פרופס

תודה...

אני מקווה שנרשמת כחברה.. תקשיבו יש את הקליפ של קונס וניקו כבר באתר של איידול... לכו תראו ותיהנו!

למעריצות קונס..

הוספתי באתר שלי של ג'וליאן ושל קונס גירל וידאו של קונס מדבר בפרמייריה של סטאר וורז! תיכנסו ותיהנו! ואל תשכחו להירשם כחברים!

למעלה