רקע מאמאם של ה.. גיים בויז...
ל ל ו ט נ ו ש New member 13/1/06 #3 לא נכון!! אולי מישהו חושב שזה יפה אני לא בטוח שדעה שלך לא הדעה של כולם אולי יש מישהו שהדעה שלו אחרת טוב אבל יש לך אולי רקע יפה של הגיים בויז?
לא נכון!! אולי מישהו חושב שזה יפה אני לא בטוח שדעה שלך לא הדעה של כולם אולי יש מישהו שהדעה שלו אחרת טוב אבל יש לך אולי רקע יפה של הגיים בויז?
א אדווה המאמי New member 13/1/06 #4 חחח... לוטם היא התכוונה... היא התכוונה שזה תמונה מוכרת שמכירים אותה לא מכוערת.. חחחחח
ל ל ו ט נ ו ש New member 13/1/06 #6 חחח../images/Emo13.gif אדווה לא קוראים לי לוטם קוראים לי לוטן חחח וגם הבנתי:]
א א ו ר י ק ו ש New member 13/1/06 #9 לוטן ימפגרת מה את פותחת הודעה חדשה מה הסברתי לך לוטן את תעופי מהפורום ואורנית היא לא חדשה היא לפני איזה חודשיים בפורום פשוט היא לא היתה פה חודש!
לוטן ימפגרת מה את פותחת הודעה חדשה מה הסברתי לך לוטן את תעופי מהפורום ואורנית היא לא חדשה היא לפני איזה חודשיים בפורום פשוט היא לא היתה פה חודש!
א אדם יוסף החיים שלי New member 14/1/06 #11 חחחחחחחחח מקללת את בת דודה שלך?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוד ---> הולךך אחרי לכל מקום אדם יוסף האור בחיי!!
חחחחחחחחח מקללת את בת דודה שלך?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוד ---> הולךך אחרי לכל מקום אדם יוסף האור בחיי!!
ב ברוש הבובעע New member 14/1/06 #15 אהמ אהמ../images/Emo70.gif אורי...תתחילי לנחות עם הדיבור שלך!! דברי יפה לאורנית! וגם לבת דודה שלך...זה לא יפה לרשום את זה ככה בפורום!
אהמ אהמ../images/Emo70.gif אורי...תתחילי לנחות עם הדיבור שלך!! דברי יפה לאורנית! וגם לבת דודה שלך...זה לא יפה לרשום את זה ככה בפורום!