רקע נחמד שעשיתי פעם

RogerW

New member
רקע נחמד שעשיתי פעם../images/Emo13.gif

ואם אמצא עוד אבדות.. אני אביא

CaerBannog

New member
נחמד :)

שאלה.. זה שזה הכינוי שך פה זה מילא, אבל לחתום על עבודות שך בשמו של מישו אחר?

meandmeandme

New member
נחמד רק ש...

היה מתאים יותר אם הייתה שם תמונה של סיד כשהוא היה צעיר. כי השיר על סיד בעצם.

../images/Emo41.gif

חביב ביותר... אהבתי אבל מצד שני אני יותר ממסכימה עם שני הקודמים לי 1. נושא החתימה 2. סיד יותר מתאים לנושא שבחרת.. העבודה עצמה טובה לדעתי:)

RogerW

New member
../images/Emo51.gif ובקשר שזה מתאים לסיד יותר...

אז זה מה שעשיתי בהתחלה... ויצאה תמונה טובה... ואז החלטתי לעשות את זה לכולם.. ועשיתי... אבל כולם נעלמו..ורק דייב נשאר... אז אם אמצא... אני אביא...או אולי אעשה אותה עוד פעם... הראשונה של סיד היתה הכי יפה בעיניי... ובקשר לחתימה על שם רוג´ר... אז לא זאת הכוונה.. הכינוי שלי כאן זה על שם הלהקה שלנו.. כמו ששם הלהקה שלהם על שם אמנים אהובים על אחד מחברי הלהקה... אז קראתי ללהקה שלנו על שם האומן האהוב עליי

meandmeandme

New member
חחח...

רעיון מגניב אבל זה קצת שקוף מדי, כאילו זה גם שם פרטי וגם שם משפחה של אותו אומן. פינק פלויד זה בעצם פינק אנדרסון ופלויד קונסיל, אז אולי תנסו משהו כמו... דיוויד ואטרס, או רוג´ר רייט, או שתכנסו עוד אומן אחר. כמובן זו רק המלצה כי נראה לי שעם האגו של רוג´ר הוא לא היה נותן ללהקה להקרא על שמו.

astro101

New member
מקצה שיפורים...

תקפיד יותר שאתה עושה את החיתוך של התמונות,רואים עדיין את הסימנים השחורים מסביב לחלקים בדמויות היה יותר טוב אם היית מעביר את השמש הצהובה לצד שמאל מאחורי הגיטרה.. גם פונט יותר מושך היה עוזר... חוץ מזה..יפה מאוד! Astro

אם כבר, אז:

דייויד רוג´ר, או ניק ריק הרי זה: פינק אנדרסון ופלויד קאונסיל.. 2 שמות פרטיים..

meandmeandme

New member
בעיקרון אתה צודק

אבל לא חייבים להיות כאלה מקובעים אהבתי ניק ריק

../images/Emo13.gif

"אז זה מה שעשיתי בהתחלה...אבל כולם נעלמו..ורק דייב נשאר...", מדהים איך הצלחת לעשות סקירה של תולדות פינק פלויד בשלוש משפטים

meandmeandme

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif../images/Emo16.gif

גאוני

RogerW

New member
כן... בפוטושופ.....

ובקשר לזה שצריך עוד שיפורים... אז זה נכון...עשיתי את זה מהר מאד.. והחיתוכים לא ממש טובים... רק בראשונה של סיד השקעתי זמן רב.. והיא היתה הכי טובה... אז... אולי אתקן אותה... ובקשר לשם... אז היו הרבה התווכחויות... ועלו הרבה אפשריות.. "ריק ניק" היה מאד קרוב לנצחון... והשם הנוכחי לא סופי.. אולי נשנה בסוף...

CaerBannog

New member
דעתי והשקפתי הצנו(מ)עה

אם אתם נשארים עם השם הקיים, אז לפחות תעשו אותו יותר משוגע כזה, שיהיה הרבה פחות מובןמשו כמו ragerdobalya או משו משוגע אחר, כי להשאיר את זה ככה, יהיה קצת בנאלי... NP- steve reich- it´s gonna rain מדהים מה אפשר לעשות ממשפט אחד, תנסו להוריד את זה... עם יש לכם ראש פתוח לטירוף...

למעלה