רקע שעשיתי לפורום מצטערת על ההודעה החדשה..
° °•°caterpillar°•° New member 17/10/03 #1 רקע שעשיתי לפורום../images/Emo26.gif מצטערת על ההודעה החדשה..
° °•°caterpillar°•° New member 17/10/03 #4 אהה ועם כבר פתחתי הודעה חדשה אז למה אין את סופר דופר סומוס בגלריה (תוכנית מפגרת אבל בכל זאת..)
° °•°caterpillar°•° New member 18/10/03 #12 אהה חחחח...../images/Emo26.gif חשבתי שיש גלריה לרקעים שעושים לפורום.. אתה יכול למחוק את סופר דופר סומוס... זאת תוכנית מפגרת..!!...חחחחח סתם שאלתי למה לא שמתם את הגלריה שלה..!!
אהה חחחח...../images/Emo26.gif חשבתי שיש גלריה לרקעים שעושים לפורום.. אתה יכול למחוק את סופר דופר סומוס... זאת תוכנית מפגרת..!!...חחחחח סתם שאלתי למה לא שמתם את הגלריה שלה..!!
S spider kisser New member 19/10/03 #13 זה באמת קצת חלש... לא כמו הסדרות של פעם... חתולי הרעם, ניצי הכסף...
° °•°caterpillar°•° New member 18/10/03 #10 תודה לשניכם!!, מעיין כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif שיהיה לך מזל טוב!!!!!!!!! (אני לא יכולה לעשות לך ברכה או משהו אני ממש ממהרת..! )
תודה לשניכם!!, מעיין כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif שיהיה לך מזל טוב!!!!!!!!! (אני לא יכולה לעשות לך ברכה או משהו אני ממש ממהרת..! )