רקע שקוף לתמונה מישהו יכול לנסות לעשות לי רקע שקוף ל3 התמונות הבאות? תודה :) וחג שמח
C Computerized Scar New member 11/3/09 #1 רקע שקוף לתמונה../images/Emo152.gif מישהו יכול לנסות לעשות לי רקע שקוף ל3 התמונות הבאות? תודה וחג שמח
רקע שקוף לתמונה../images/Emo152.gif מישהו יכול לנסות לעשות לי רקע שקוף ל3 התמונות הבאות? תודה וחג שמח
C Computerized Scar New member 11/3/09 #2 2 לעשות בשקוף את החלק השחור ואם אפשר להוסיף גם את הכיתוב SYSTEM OF A DOWN מעל התמונה (גם עם רקע שקוף)
2 לעשות בשקוף את החלק השחור ואם אפשר להוסיף גם את הכיתוב SYSTEM OF A DOWN מעל התמונה (גם עם רקע שקוף)
C Computerized Scar New member 11/3/09 #3 אחרונה לעשות בשקוף את החלק השחור והחלק הלבן (לנסות להשאיר את הצללים ברגליים אבל אם זה בעייה אז אפשר להוריד) ואם אפשר להוסיף גם את הכיתוב SYSTEM OF A DOWN באיזה פונט נחמד ומתאים מעל התמונה (גם עם רקע שקוף)
אחרונה לעשות בשקוף את החלק השחור והחלק הלבן (לנסות להשאיר את הצללים ברגליים אבל אם זה בעייה אז אפשר להוריד) ואם אפשר להוסיף גם את הכיתוב SYSTEM OF A DOWN באיזה פונט נחמד ומתאים מעל התמונה (גם עם רקע שקוף)