רק אותי הם אוהבים
כל -כך או מה

ש ק ד ב ת

New member
רק אותי הם אוהבים../images/Emo23.gif כל -כך או מה

קורה פה
אני כל-כך עקוצה שבא לי לבכות
.עכשיו כבר לא,האמת,כשקמתי בבוקר ממש התחשק לי פשוט לפרוץ בבכי
..רק בגלל שהשעה הייתה חמש וחצי בבוקר וידעתי שזה יעיר את השכנים ויתרתי.
מגרד..ממש מגרד..המון מגרד.
מגב כף הרגל הימינית ועד לתנוך אוזן שמאל. יש לי ניסיון עם יתושים
. הם מגיעים מתישהו
. לפעמים לביקור נימוסין קצר,לפעמים בהמוניהם,עם כוונה להישאר כל הקיץ ולמצוץ לי את הדם.אמנם בהתחלה הם מביעים עניין גם באנשים נוספים- חיים מוישלה ,ויצחק וכאלה-אבל אז הם מגלים את הדם המתוק שליו..ונשארים עליו כל הקיץ.
. לא יודעת למה,יתושים
אוהבים אותי מאוד.נמשכים אלי מקילומטרים.מפליאים בי את עקיצותיהם.
זה רק אליי?! קישטההההההההה

ש ק ד ב ת

New member
הלכתי לחפש את ה-../images/Emo29.gif

אולי אמצא אותו, ואיתו גם את עצמי.. יום
שמח ומלא אהבה תשמרו על עצמכם
שקד

Silviya Bamper

New member
שקדה אולי ה../images/Emo177.gif בעצם...

רוצה אותך לחג האהבה?! איזה פחד, כשיש את הבזזז הזה אני חייבת לשים מעליי מהר את השמיכה כדי שהיתוש הארור לא ימצא את דרכו לתוך האוזן שלי בזזז ואז חם לי מידי ואז אני מורידה מעליי את השמיכה ואז בזזזז
עוד מה רשום על הסנו-די הזה, נגד היתושים (שלא שווה כלום!) "מומלץ להתלבש בבגדים ארוכים כאשר עלולים להופיע חרקים אלו" נו באמת. אז בקשר ליום האהבה הזה...
איפה קונים כזה מילוי אהבה? לילה טוף ולמחר-יום אהבה שמייח לכולכם.

ש ק ד ב ת

New member
אולי את רוצה אותו לחג האהבה

או שלא יהיה לך זמן לצאת גם איתו ולהשחיל אותו בלו"ז הצפוף של ממחר! שום דבר לא עוצר אותם.
בפעם הראשונה שנפלתי קורבן למתקפה שכזאת ניסיתי למגן את עצמי בבגדים:חולצת שרוולים,נ\מכנסים ארוכים,שהגרבים מכסים עליהם.
היצורים המרושעים האלה צחקו עלי כל הדך אל הדם.
. שום גרב לא עוצרת אותם הם נדחקים דרך החורים שבבד ובינינו עדיף כבר להיות עם בגדים קצרים שלא אצטרך באמצע הלילה להתפשט כדי למצוא אותם.
ומה לא ניסיתי?! להתקלח כל חצי שעה,להתקלח בערב,להתקלח רק בערב,למרוח אל-תוש,אל-פפרעוש,אללה יסתור.זמן רוזמרין,לבנדר אקליפטוס,ברוש כלום!! אם יתושים ואני נמצאים באותו רדיוס הם ישר באים אליי. ירח יפה
באופק,ועדיין לא נלחמתי עם אף יתוש.אולי זה יצליח.אינשאללה..
- ואת ילדונת,כבר עשית את הסלקציה בין כל הממתינים לבילוי איתך מחר
מילוי אהבה,אולי תקפצי למפעל הקרוב ותקני כמה,שתהייה לנו הספקה,כי אני לא יודעת מה איתך ועם המעריצים. אבל אני אשאר איתי ועם הזבובונים(מה אני יעשה יתושים לא התחרז)
שקד,שאומרת ליתושים לא להעלב זה הכל ברוח ספורטיבית שכזאת-

Silviya Bamper

New member
אין פשוט אין מה לעשות

זה לא יפה סלקציה כולם רוצים
ופשוט הם לא מבינים שאין לי כוח (ומקום) לכ"כ הרבה
בקצב הזה, אני פשוט אעזוב את כולם ואשאר בבית, לבד. (חס וחלילה שלא יקחו אותי ברצינת) ואגב, לא רשמת אלוורה! זה מרגיע! חוצמזה את יודעת, אם הייתי שם... הייתי מרגיעה אותם בעצמי. -לימור, מרגישה מסוכנת ומבוקשת מתמיד-

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo122.gifאין לך כוח...

אוו מסכנה שלי, אני פנויה בין שתים לארבע מחר אז אני מוכנה להחליף אותך בשעה הזאת. מי נרשם בשעה הזאת מוישלה?! חיימק´ה?! שרגא?! אני שמתי לב לעובדה שתמיד אבל תמיד גם אם יש לך במהלך השנה 17 חברים בימי האהבה(וולנטין וט"ו אתה תהייה רווק).
יש בינינו רווקים מבוקשים ראה ערך "סילבי"
,ויש רווקים שממלאים מקום שהרווק האולטימטיבי עמוס..
-שקד,שמצחחקת קלות על השמות של הבנים שסילבי יוצאת איתם-

Silviya Bamper

New member
שרגא ואני זה כבר ממזמן לא זה.

חיימק´ה (רק חיימק´ה שלי) יותר מידי קשור לאמא שלו מוישל´ה... ככה קוראים לאבא, אז אי אפשר. אין, אני בררנית. חומצה- סילביה ושרגא... איך נקרא לילדים שלנו?! ואני אהיה?... גברת שרגא. שרגא. תגידי שרגא 10 פעמים. יאללה שקד, בין שתיים לארבע טפלי בשרגא. הוא ישרגרג אותך. לימור -לא יוצאת עם אף אחד בטח שלא עם שרגא-

ש ק ד ב ת

New member
הירח...הירח

יאמלם..בצ´אט יש כל מיני שרגאים וחיימקים למינהם זה מפחיד!!!!!!! 12:00 בלילה,מנסה לחפש את הירח ולא בדיוק מוצאת, הולכת למרפסת מסכלת למרום..עובר איש חושב שירדתי מהפסים אבל עדיין לא מצאתי אותו. לקחת אותו?! 12:00 בלילה,ושנינו פה.. לימור שוויתרה על המחזרים-רק בשבילי וששקד שוויתרה ממזמן-בשביל לימור

Silviya Bamper

New member
שתינו פה! בשביל זה יש חברות....

מי תתן לך את מחזריה אם לא אני תקראי לאיש ההוא, אולי זה שרגא! איט איז יור צ´אנס בייבי!!! לי אין מרפסת. את יכולה לתרום לי? הבאתי לך את שרגא..

ש ק ד ב ת

New member
יה יה..

אויש איך אני שונאת את זה(שהפרחות אומרות..במבטא ערסי במיוחד."אחותי"..אויש זה פשוט עושה לי צמרמורות
קרו לו אריה! אריה=שרגא זה בטוח
והוא טען שהוא ילד להורים מאמצים אז שאלתי "אוו פאק" מה זה קשור אליי ואיך אתה רוצה שאני אעזור לך. אז הוא אמר :"איך את קוראת לחדר שלך". מה!? יש משמעות מאחורי המילים...שלא הצלחתי עדיין לגלות אותה. ואז עשיתי לו התעלם
אני חושבת שמרפסת לא יועיל לך,הרי במילא אי אפשר לראות ממנה כלום. אז לאות הזדהות חזרתי לתוך הבית,והוצאתי את ראשי מהחלון. ועשיו זה היה עוד יותר מביך הוצאתי חצי מהגוף ראשי מסובב ואני מחפשת ומחפשת.. (אולי יבוא שרגאי כעובר אורח) ויהיה פה סצנת רומיאו ויוליה
בינתיים עוברים שבים והולכים (זוג זקנים וכלב). ו-2 מכוניות. מקווה שאנחנו לא מכירים אישית.. אז רעיוון אחר,יתקבל בברכה. -שקד שנשארה עם לימור ושבי,ומפנטזת שיש רומיאים ולא בדמות שרגא!

Silviya Bamper

New member
אני חוקית!!! אני חוקית!!!!

כמה טוב להיות אזרחית חוקית ולהכנס לצ´אט בלי פחד!!! בקשר לאחותי. יש לי סיפור סבתא (כן, אותה הסבתא ההיא מההודעה של החיים באושר עם אהבה מפה עד...) סבתא לומדת עברית כבר 10 שנים. יש לה מבטא הונגרי כבד כזה כמו טומי לפיד.. וכשי הולכת את זה הולהת וכשהי חולמת אז זה הולמת זה נורא משעשע. אני ווי, אז בשיעורים האחרונים הם התחילו ללמוד סלנג כמו -פצצות לגבות רסיסים לריסים- -אין מצב- -כאילו דה- כל היופי הזה... וכמובן... - א ח ו ת י- ומאז כל פעם שסבתא מתקשרת ו/או סתם מדברת איתי היא פונה אליי "אחותי"... זה ממש מצחיק אותי. לימור. -יודעת שהסיפור לא באמת מעניין ו/או מצחיק מישהו אבל עדיין מאוד משועשעת-

ש ק ד ב ת

New member
רק בגלל שעוד מעט אנחנו מגיעים לצד

שמאל
.. היי אף פעם לא ביקרנו שם נכון
את חוקית
ש=שתיין ר=רמאי ג=גנב א=אבריין(נו עדיין אנחנו עולים חדשים) אז אני כבר מכירה את המשפוחה..
יש את מוישל´ה ויש את מאמי שהיא נוסעת לטיולים ברחבי המדינה
יש את האח שמכין אוכל אבל משאיר מלוכלך ויש את סבתא ההונגריה עם סבאל´ה! אין לי מושג למה עשיתי ספירת מלאי...
עשיתי בירור בקשר לצ´אט ולמה את לא יכולה להיכנס..אז רמזו לי כי בגלל שיש לך אותיות גדולות בנייק ,הצ´אט אינו מאפשר זאת נראה לי סיבה מפגרת,אך כמה הזדהוו עם הבעיה ואמרו שזה גם להם קורה שקד-שנהנת לעשות הודעות כאלה מאגניבות-

Silviya Bamper

New member
לא רק שאני ישנה באלכסון...

גם ככה ההודעות ניראות אלכסון זה אסון (השאלתי את זה, לכבוד חג האהבה הזה) היום (כאילו אתמול) התקשרתי לאבא ואמרתי לו אבא מחר (כאילו היום) אתה לוקח אותי ומבלה איתי זמן איכות! אז הוא אמר.... טוב. אני ממש מחכה לזה. (לא, את זה אני אמרתי=רשמתי) מה לאותיות גדולות לא מגיע להיכנס לצ´אט?! מה, אם יצבטו אותן, זה לא יכאב? אפליות? יש לי אותיות גדולות בניק. הא! גם להן מגיע! נראה לך שמותר לנו ככה להתפרש עם שטויות על גבי הפורום? (אהה את המנהלת מה´כפת לך!!) -לימור מקימה אגודה למען עתיד האותיות הגדולות-

ש ק ד ב ת

New member
אני ישנה דווקא

בימים ב´ ג´ שכואבת הבטן אני ישנה על הגב בימים א´ וה´ על הבטן בימי ד´ ו ו´ ישנה מקופלת ,מכווצת עם מבט לקיר... בימי שבת-יום שבתון,אסור לשון הרי זה מלאכה. היי זמן איכות עם אבא,לאן אתם הולכים!? אני רוצה לשמוע חוויות... אבל זה מחר,והלילה הוו הלילה הוא עוד ארוך. כן חוצפה! גזענים אלה בתפוז, צריך לקבל את כולם בכל צבע
,
,
,
בכל גיל בכל גודל עם שרגאים
עם אותיות גדולות!!(לא אנחנו התחלנו את סוגיות הגודל).. אם לא הייתי המנהלת מזמן הייתי חוסמת את שם המשתמש שלי אבל יש פרוטקציות. באמת,אבל לדעתי האישית אפשר לעשות הודעות הרי זה פורום דל ילשים להורים גרושים ובין השאר זה לדבר על מה שקורה לנו,חוויות יומיומיות-זה תחת ה"חוויות". -שקד שזועמת על המנהלת בפורום זה-

Silviya Bamper

New member
הממ.. דיבורים על שיינה עשו לי חשק

בבקשה בבקשה שאני ארדם מהר בבקשה בבקשה שאני אשן לפחות 8 שעות בציפות ואז סוף סוף אני אצמח. כן אני אצמח ואהיה גבוהה. אה אה. בעצם לא רוצה! טוב לי איך שאני! כן! אבל עדיין אני רוצה לישון אבל ממש לישון... בבקשה. מתחננת. אני אחכה עוד קצת כדי שאני אהיה ממש ממש עייפה ואז אני אהיה חייבת להירדם חזק! מה קורה איתך עם השיינה? זה קורה בכלל???

ש ק ד ב ת

New member
אמממ

"האור האחרון כבה בבית,אני עוצמת עיניים ועדיין מקווה. הכל מונח בשקט. המחשבות נרגעות,הילקוט מסודר,הבית נעול,התריסים מוגפים. ברחוב שקט. הכל מוכן לשינה ואולי באמת ישנתי דקה או שתיים ואז חולף הזמן,ואני מבינה שבעצם אינני ישנה,שהשלהבת הקטנה הדולקת בתחתית הנפש לא תניח לי,ואני מתחילה לרחוש במיטה והעירנות המשונה הולכת וגוברת. אני הופכת את הכר,משנה את התנוחה כל רבע-שעה,אחר-כך כך כמה דקות. חולפת שעה.המחוגים הזוהרים נוגעים בחצות הלילה,חולפים הלאה. זהו,לקום יקירתי,זהו לילה לבן לא כדאי להתעקש. קומי נעורי. אני מעלה את התריס,פותחת מעט את החלון,הלילה האכזרי האינסופי מונח על העולם.השמיים נפתחים לאט,עננים כבדים נדחפים באיטיוית,נערמים זה על זה באופק.רוח- של לילה. אבל לי נעשה חם יותר ויותר." אני כבר שנה עם נדודי שינה, במקום לישון-מדברת איתך כאן לא ישנה נורמאלי.. אבל אף פעם לא טענתי שאני נורמאלית ,הוכחתי לך את זה בצ´אט. לילה טווב מקסימה,
שקד

למעלה