רק אלהים יודע מדוע ולמה נאספת אליו

רק אלהים יודע מדוע ולמה נאספת אליו

כל כך רציתי לבוא לבקר כל כך רציתי להגיד שאני אוהבת עכשיו אני יושבת והמילים נפשכות החוצה בלי לדעת מדוע ולמה סתם כי ככה בלי סיבה אלהים לקח אותך אליו בלי שום התרעה בלי הקדמה בלי שום סימן הרי הבטחתי לך שתרקדי בחתונה שלי לא? ומה את עשית? נאספת אליו בטרם שהספקתי להתחתן עכשיו מה אני יעשה? מי ישדך לי בחורים מהשכונה? למי אני אספר את מה שעלי עובר? רק זכרונות ממך נשארו לי הצחוק המתגלגל שלך השיער המתופח יפה כל כך הניצוץ בעינים והאהבה לחיים הרי תמיד רצית לראות אותי מאושרת הנכדים נתנו לך עוד סיבה לחיות אהבת לשמוע סיפורים על אחרים אהבת לדאוג לי לשמוע מה קורה ובעיקר להגיד לי תתחתני שארקוד בחתונה שלך לפני חודש רצית לרוץ לרחבת הריקודים כשבאתי וסיפרתי לך שאני מתחתנת והינה היום אין חתונה ואין גם אותך לרקוד על הרחבה מי ירקוד במקומך באמצע הרחבה? את כבר לא פה לרקוד בחתונה של הבת שלך אפילו איך רצית לרקוד אצלי תגידי דודה יקרה? למה הפסקת להלחם במחלה למה? למה אלהים נתן לך להכנע לה "לרוצחת" הזו? במקום זה הוא לקח אותך אליו הוא רק יודע לקחת את הטובים אליו ואותנו הוא מעניש עם הרעים והכאב של החלל שנוצר רק אלהים יודע מדוע ולמה נאספת אליו רק אלהים יודע מדוע ולמה לא תרקדי בחתונה שלי ושל הבת שלך תשמרי עלינו מלמעלה דודה והחג הזה כבר לא חג בשבילי והשנה שעכשיו נפתחה לא תהיה שנה טובה ומתוקה אלא חור בלב ובנשמה רק אלהים יודע רק אלהים יודע

דוב לבן

New member
באמת מדובר עלייך???

וואו! כמעט נחנקתי! איזה מילים חודרות וכואבות. אין מה להגיב אפילו חוץ מסליחה.

למעלה