רק אלוהים אם ישנו אחד כזה, ירחם על השבויים

אל מאזה

New member
רק אלוהים אם ישנו אחד כזה, ירחם על השבויים

אני הייתי בשבי הסורי,פצוע ללא טיפול ושרדתי, אתם יודעים מה יותר גרוע מהשבי הסורי? היחס של אגף השיקום לפדויי השבי ולנכי צה"ל, אגף השקום רואה בנכים ובשבויים מעמסה, אני מרחם על השבויים בלבנון ובעזה, על היום בו יחזרו הביתה, הצטרכו לעמוד מול אגף השיקום, שיבקש מהם מסמכים המעידים שהיו בשבי, כמו שבקשו ממני מסמכים והוכחות שהייתי בשבי הסורי כמעט שנה בכלא אלמזא בדמשק הידוע לשימצה.

אל מאזה

New member
הייתי מעדיף למות בקרב עם חבריי,

אם את חושבת שחזרתי לחיים חדשים? את טועה! לסבול 25 שנה עם פציעה לא מוכרת , ועם תגובה נפשית שנקראת "הלם קרב" . ועם יחס משפיל ומזלזל מצד משרד הביטחון, אז זו לא פריוולגיה , אלה המשך של הסבל שסבלתי בשבי הסורי, ואגף השיקום דואג שהסבל הזה לא יפסק! " חופש אינו שחרור, תשאלי כל פדוי שבי".

אל מאזה- בטח צריך להודות לך - מתגעגעת לארץ...

אין גבול לחוצפה שלך. אם אין ביכולתך להבין את לא חייבת להגיב. איש כותב מתוך מצוקה קשה ועמוקה ואת ברוב טיפשותך משיבה בדיברי הבל.

אל מאזה היקר

ניסיתי להפעיל גורמים בנושא שלך.........תתפלא, אני מכיר אותך על-פי הסגנון. הבטחתי לך שאנסה להתערב ואכן פניתי לכל מי שרק אפשר בעיניינך. בקשה שלי אלייך כלוחם ופדויי שבי (אומנם לא מאל מאזה- אני מעבסייה- שהייתה ידועה לשמצא לא פחות מאל מזה) , אנא התאזר עוד קצת בסבלנות ואני מקווה שדברים יטופלו ופתרון יגיע במהרה. היה חזק, ותמשיך לכתוב עוד באתר שלנו (ערים בלילה) כי הצלחת לעורר הרבה לבבותשנרתמו לסייע - ואין לי ספק שאתה מרגיש שכך הדבר. מקווה שהחירות תגיע אלייך במהרה ולכל חברינו שטרם יצאו לגאולה מאז אותו כיפור ארור בברכת לוחמים. אוריא.

יונה1

New member
אל מאזה יקר - גם אני מצטרפת לאוריא

לראשונה מאז 6 ביוני 1974, אינך לבד, אלא מוקף חברים שמנסים לעזור לך. גם לי ידוע שאנשים הבקיאים בטיפול בעניינים כמו שלך נכנסו לתמונה ופועלים למענך. ראית שאנחנו לצידך גם ב-2 בלילה...

y a u l a

New member
ואני מחכה לעוד מילים מרגשות שאתה מוציא מהבטן.

והפקס שלי פתוח עבורך גם בשתיים וחצי בלילה
אתה הרי יודע שתמיד יהיה אחד שיאסוף את המילים בזמן אמת.. מה שנקרא: חמות מהתנור.. בצבא המפקד אומר: "אחרי" אבל פה, אל מאזה, כולנו לפניך! אנחנו עושים הכל כדי להוביל אותך לדרך אחרת. טובה יותר. רק תן לנו צ'אנס. עוד צ'אנס אחד.. יעל

נגיעוT

New member
מחזיקה לך אצבעות

שתמצא בעצמך ובעזרת אנשי מקצוע את הדרך לשקט ולשלווה. בטוחני שאנשי "ערים בלילה" מכירים את הנפשות הפועלות ויעזרו כדי למצוא פתרון לעניין. צריך המון חוסן נפשי ומעבר לכך כדי להשתקם ולהמשיך בחיים,אבל זה אפשרי (וגם מכירה כמה כאלו) בהצלחה

למעלה