רק אליס בגרנד סלאם מוסקבה

guinnart

New member
רק אליס בגרנד סלאם מוסקבה

לדעתי חבל שלא נסעו מתחרים נוספים.
תחרות שהיא מצד אחד דלילה אבל מצד שני יש בה משתתפים איכותיים, כולל כמה מהעשירייה הראשונה בעולם במשקלים שלהם.

לארשנסקי היתה יכולה להיות הזדמנות להישג שיחזק את הטיעון שלו לנסוע ללונדון (ובמשקל שלו יהיו סובירוב הראשון בעולם ועוד שלושה מהעשירייה).
שגיא מוקי או תומר זקהיים היו יכולים להתקדם שלב או שניים ב- 73 ק"ג ולהתחיל את התחרויות הבאות עם ניקוד.
שחר לוי היתה פוגשת את היילן (14 בעולם) או מירנדה (4 בעולם) רק בחצי הגמר ויוצאת עם קצת ג'ובות, מדליה מגרנד-סלאם והמון ניקוד חשוב להגרלות של העונה הבאה.
טל פליקר כנ"ל.

שלזינגר, דרך אגב, תתחיל ברבע הגמר. תפגוש שם מדורגת נמוכה מאוד. בחצי תתמודד או עם דרקסלר או עם בדטי הסלובנית הצעירה והמוכשרת. אם תנצח תתמודד מול סנז'צורן המונגולית או מיסקוביץ' הקרואטית בגמר. בקיצור - שני קרבות ברמה גבוהה.

BentzWatchJudo

New member
קישורים

הגרלה ותוצאות חיות:
http://217.79.182.227/www.judo-worl...scow/tta_menue.php?modus=1024&sprache=english

מוזמנים להוסיף קישורים נוספים בתת השרשור הזה (הזדרזתי להגיב כדי שזה יהיה בראש השרשור)

BentzWatchJudo

New member
לינק לשידור
+ לוח זמנים

לינק לשידור:
http://212.227.28.227/live/index.php?channel=com
ניתן לבחור מזרן מצד שמאל.

תחילת הקרבות בשעה 9:00 שעון ישראל.
קרבות חצי גמר החל משעה 17:00 שעון ישראל ומיד בסיום קרבות חצי הגמר יהיו קרבות הגמר.

BentzWatchJudo

New member
אליס שוברת את הנאחס. האיפון המרשים....

איפון מרשים של אליס שלזינגר בחצי הגמר מול ג'ודוקא אוסטרית קשוחה, גבוהה וימנית, בדיוק הסוג שלאליס בדרך כלל קשה מולן. אבל הפעם ניצחון מרשים של אליס. (אחרי 6 הפסדים קודמים מול האוסטרית)
איזה יום של אליס, מדלית זהב, 300 נקודות דירוג, מקום שיא בדירוג העולמי החדש, התקווה לכבודה במוסקבה ויום הולדת 24.
מזל טוב!

http://www.youtube.com/watch?v=ERfMYCINOsI

BentzWatchJudo

New member
תפיסת הרגל היתה של האוסטרית ולא של אליס

תסתכל בסרטון.
בכל מקרה זה חוקי לדעתי כי זה בתגובה לתרגל רגל של אליס.

BentzWatchJudo

New member
קרב הגמר וטקס המדליות - התקווה במוסבה

http://www.youtube.com/watch?v=qSwkqpp8AYM
ניצחון יפה של אליס מול גרמנייה גבוהה שעובדת בצורה לא נוחה (עומדת שמאל חד ומנסה כל הזמן לתפוס למעלה).
בסוף הסרטון טקס הענקת המדליות כולל התקווה לכבוד אליס ביום ההולדת 24.
כרגיל בדף הסרטון ביוטיוב, מתחת לסרטון בתיאור הכתוב, ניתן למצוא לינקים ישירים למקום המדויק של מהלכים מעניינים בקרב כולל האיפון, להילוכים חוזרים, לטקס המדליות ולנגינת התקווה.

BentzWatchJudo

New member
לפחות חלק מהשמות שהזכרת נראה בגביעי עולם...

הקרובים וגם כמה ספורטאים נוספים.
בקשר לשחר לוי היא עברה פציעה שהשביתה אותה לכמה חודשים (אני לא יודע מה הסטטוס כרגע, אם היא כבר חזרה להתאמן או לא).

PRINCER

New member
תוכל לפרט מי צפוי להשתתף בגביעי העולם הקרובים

?
אני מאוד אשמח לשמוע שמתחילים לתת לצעירים להשתפשף וכמובן אשמח לראות את הכושר של בעלי הקריטריון (הבינ"ל).

BentzWatchJudo

New member
נבחרת הגברים שצפויה במדריד בשבוע הבא:

אלון ששון מתחיל את הקאמבק
אורי ששון ימשיך להתחרות במשקל הכבד (+100 ק"ג)
טומי ארשנסקי 60 ק"ג
גולן פולק 66 ק"ג
סוסו פללשוילי 73 ק"ג
שגיא מוקי 73 ק"ג
טל פליקר 66 ק"ג
יאיר צבדרסקי 73 ק"ג
שלומי מיכאלובסקי
ואדים גושין (היה לו ניצחון מרשים מאד בגביע העולם הקודם שהוא השתתף. חפשו ביוטיוב)
עידו בר

בעירבון מוגבל, יכול להיות שיהיו שינויים.

בנוסף בשבוע הבא יש גביע אירופאי לג'וניור (עד גיל 20) באוסטריה. זאת תחרות קרטריון 1 מתוך 3 לאליפות אירופה (בדומה למה שהיה לקדטים בזמן האחרון). צפויים משתתפים רבים, בנים ובנות (למשל: לי קוכמן בעד 90 ק"ג)

yati6

New member
אני כבר מחכה..

גם לנשים אבל במיוחד לגברים..

גושין גם אותי מאוד מאוד הרשים, וטוב לראות את אלון ששון שחוזר מפרישה ואת מיכאלובסקי, שנראה לי בתחרות הבנ"ל האחרונה שלו זכה (גביע אירופה בשוודיה), אבל זה היה לפני המון זמן..

את טומי גולן וסוסו ושאר הצעירים. מקווה שנראה הרבה מדליות .

guinnart

New member
מיכאילובסקי

הוא כרגע מחזיק בהישג מיוחד - אחד הבודדים שיש להם 100% נצחונות בזירה הבינלאומית...

PRINCER

New member
מיכאלובסקי

אני זוכר שלספורטאי קראו פליקס מיכאלובסקי. האם הוא שינה את השם או שיכול להיות שמדובר באחד אחר (לא סביר, אבל אולי אח של...)

PRINCER

New member
מה עם המשקלים הכבדים יותר?

חבל שאין יצוג ב81 וב100. טוב שאלון ששון משתתף ב90.

לעומת זאת, שני נציגים ב60, שלושה ב66 וארבעה ב73. שיביאו הישגים וגם מימד העומק יתחיל לבלוט.

BentzWatchJudo

New member
ניסיון לענות

אני לא בטוח באיזה משקל אלון ששון יתחרה (או 90 או 100). נחכה שבוע ונראה.
השבוע אלון ששון היה רשום לגרנד סלאם מוסקבה ב- 100 אבל בסוף ביטל את ההשתתפות (כנראה היה אמור לצאת לשם על הדרך ובעיקר כיריב אימונים של אריק זאבי) ומפה הספקולציה שאולי הוא יחליף משקל ל- 100.

ב- 90 יש גם את פיטר פלצ'יק (לא יודע למה הוא לא מתחרה הפעם).
ב- 81 יש את אסף חן וארד סימון (ושוב לא יודע למה הם לא מתחרים הפעם) ואני מנחש שנראה חלק מהחברה של 73 בשלב מסוים עולים ל-81.

BentzWatchJudo

New member
נבחרת הנשים בשבוע הבא

גביע העולם בבוקרשט:
48 - שירה ראשוני
52 - גילי כהן (אלופת ישראל, חנוכה 2011, ניצחה את רוני שוורץ בגמר)
57 - נועה שניר
70 - ליאור וילדיקאן.

ג'וניור גביע אירופאי עד גיל 20 בלייבניץ אוסטריה (תחרות קרטריון 1 מתוך 3 להשתתפות באליפות אירופה)
48 - נועה מינצקר
52 - שירה חייטה, תמנה נלסון לוי, ושחר לנדאו
57 - מעיין גרינברג, עדי גרוסמן, ומעיין קפה
63 - רותם שור
70 - ירדן מאירסון.
* - יכול להיות שיוצאות עוד ספורטאית.

בעירבון מוגבל, יכול להיות שיהיו שינויים.

למעלה