רק אם אתם לא עסוקים מדי..

leraax

New member
רק אם אתם לא עסוקים מדי..

הרי היה בישראבלוג בנושא החם אתמול עד היום "תופעת טוקיו הוטל".. הרגשתי צורך עז לכתוב על זה משהו [יש לי שולושה בלוגים למי שתהה] ו.. חשובה לי (מאוד!) חוות דעתכם.. אז.. מישהו? http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=436553

SpongBobit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gifכתבת ממש נכון D:

אבל אני עדיין מצפה שביל יתחתן איתי~_~,מפנטזת קצת D: וממש צדקת בכל מילה שאמרת, ואגב השארתי לכן תגובה בבלוג .. כתבתי שם שהבלוג שלכם כ"כ טוב,כ"כ נ עים לקרוא בו,מסודר כ"כ יפה,בלי שגיאות כתיב וכאלה. ח"ח.

Rukia nik

New member
וואוו!

אני ממש, אבל ממש התרגשתי ממה שכתבת! לא יודעת בדיוק למה, אולי זה בגלל הניסוח הכ"כ אופטימי ויפה שלך, או אולי בגלל שכל מה שכתבת הוא כ"כ נכון!
בכל מקרה כל הכבוד לך! סוגדת לך!

leraax

New member
אווו 33>

ואת ריגשת אותי עכשיו!! תודה רבה רבה לך 3>

lid15

New member
וואייי לרה אני רצינית אני תמיד אומרת בדיוק

אותו דבר, אותן מילים! הם אנשים הם ימצאו מישהי בשבילם עצמן ואיך אפשר להתאהב במישהו שאת לא מכירה את האופי שלו תבורכי! כי כתבת את הדבר הכי נכון שיש

leraax

New member
אני ממש ממש שמחה!!

שאת מסכימה איתי בצורה כזו!! 3>

LiHiLuSh

New member
הגבתי לך קודם קודם חיחי ואמרתי לך כבר

שהוצאת לי את המילים מהפה

chikogirl

New member
=]]] אהבתיי

אהבתיי מה שכתבת וזה ממש נכוןןן פישש הגיעהה הזמןןש ירשמוו משו כזההה =]]]]]]

ElinorLahav

New member
את כ"כ צודקת !!!!!!!!!!!!!

אוקי קודם כל את תותחיייייייייית ! אמאלללל'ה איזה מילים כל אחת נכנסה לי ישר לחלקים הריקים בלב , גמנני הייתי מאלה שרוצות להיתחתן איתם אבל כבר הבנתי שזה לא יקרה ! בינתיים אני מפנטזת על איזה חיבוק או נשיקה חחחחח
בקיצור מה שרציתי להגיד לך זה שאת כ"כ צודקת את לא מבינה אפילו כמה , וכל הנאצה הה כמה שאומרים לא להיתעצבן זה כ"כ מעצבן ! ואגב קראתי את כל הפווווסט

את צודקת ../images/Emo192.gif

בכול מילה ומילה! כול הכבוד לך
(ייאיי רוצה מכות? >< לא משנהההה) ובאמת מה שכתבת היה ממש יפה :] וממש ריגש אותי ואת צודקת באמת יש להם את החיים שלהם והם לא צריכים את הבלוגי נאצה האלה זה באמת מיותר.. ואת המעריצות שמוכנות לעשות הכול רק כדי להיכנס איתם לאיזה חור ולעשות כול מיני דברים... מי יודע מה 0_0
ולסיכום: אני מסכימה איתך בכול מילה!

dorkiflitz

New member
לרה.. +משהו שגמאני כתבתי בבלוג

לרה.. את לא מבינה כמה את צודקת במה שכתבת! -כאילו שחידשתי לך משהו- אבל בכל אופן, צדקת בכל מילה! ואם כבר.. גמאני כתבתי על זה משהו בבלוג שלי.. מוזמנים להציץ.. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=140731

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני כבר הגבתי לך DDD:

ודיברנו על זה P:

למעלה