רק אנאלי

Surrealistical

New member
רק אנאלי

אז התברר לי ממש לא מזמן שיש זרם של אנשים שדוגלים שצריך לעשות סקס אנאלי בלבד ולא וגינאלי. הם מסרבים בכול תוקף לעשות משהו חוץ מאוראלי או אנאלי. לא מדובר בהומואים, ואם כולם ידעו שדבר כזה קיים אז אני לא. די עצוב בהתחשב בזה שמיניות האדם תמיד עניינה אותי.
יש כאן אנשים כאלה? אם כן, היתי רוצה לשמוע חוויות, במיוחד שאיך הם מוצאים זוגיות ובקשיים שנתקלים בדרך.

simpleguy1

New member
נשמע מעניין

מהכותרת אפשר להבין שאינני כזה...
בכל זאת, גבר שנמשך לאישה ולא מעוניין לקיים יחסי מין עם חדירה לאיבר מינה,
נשמע לי מעניין.
חיפשתי קצת בגוגל ומסתבר שאכן יש אנשים שלא נהנים מPIV sex
(penis in vagina sex)
חלק מהסיבות בכתבה הן בעיות פיזיות לקיים יחסי מין כאלה
ואחת הסיבות היא גם פשוט חוסר עניין,
לי קשה להבין איך אפשר להמשך לאישה ובמקביל לא לרצות PIV sex...
יהיה מעניין לקרוא חוויות מהם.

אגב, מעניין שמין אוראלי הם מוכנים להעניק אחד לשנייה, שיכול להכיל חדירות אך פשוט לא לחדור עם איבר מינם.

Surrealistical

New member
לפי מה שקראתי מהם

אחד מהם מסביר ש"אישה היא לא חור. אפשר להמשך מאוד לאישה אבל לא לרצות לעשות איתה סקס בצורה מסויימת". שזה מאוד הגיוני אם חושבים על זה. כמו שיש שסולדים ממין אנאלי אז כנראה יש כאלו שסולדים מוגינאלי. אמנם וגינאלי זה הנורמה אבל זה בהחלט לא מעיד על מה ש 100% מהגברים הסטרייטים צריכים לאהוב.

simpleguy1

New member
אני מבין

אני לא חושב שיש קשר בין קיום או אי קיום מין ואגינלי לבין "אישה היא לא חור"
וגם אני לא חושב שכל מין חייב להיות ואגינלי.
יותר מעניינת אותי הסלידה שלהם מקיום מין כזה,
אולי אני נופל להגדרות, אבל להמשך למין מסויים ולא לרצות "להשתמש" באברי המין (שקובעים את אותו המגדר?) ליחסי מין, עבורי לפחות זה לא טריוויאלי.
וגם לכן לדעתי יש הבדל בין סלידה ממין אנאלי לבין ואגינלי.
וברור שיש עוד אלמנטים שנכנסים לקביעת המגדר וזה דבר מורכב,
ואני מבין העדפות מיניות כאלו ואחרות.
אבל הסלידה מהאלמנט המגדרי המרכזי כלכך בקיום מין, מעניינת יותר לדעתי.

בכל אופן זה מראה לי זווית חדשה על מיניות.

Surrealistical

New member
גם לדעתי יש הבדל בין לסלוד ממין וגינאלי ואנאלי

אבל אחרי שחשבתי על זה מנקודת מבטם אז סך הכול סלידה זה משהו אינדבידואלי. למשל נניח שגבר נגעל ממין אנאלי כי הוא לא הגייני, אבל אפשר גם להגעל ממין וגינאלי כי יש שם רטיבות שיכולה להגעיל (אפילו קראתי על מישהו כזה) או שיצא לי לקרוא פעם על בחור הומו שרשם שהפות הנשי נראה בעיניו קצת מפחיד, לא יכול להיות שגבר סטרייט יחשוב ככה? אמנם זה משהו נדיר ולא מקובל חברתית אבל אני יכולה לדמיין שזה מאוד יכול להיות.
זו בהחלט זווית חדשה, היה יכול להיות מגניב אם יעשו על זה סרט דוקומנטרי מתישהו שיחקור את הנושא יותר לעומק.

simpleguy1

New member
המממ

קודם כל, מסכים שסלידה היא משהו אינדבידואלי ולכל אחד יש את ההעדפות שלו.
אני גם יכול לקבל שיש גבר סטרייט שנגעל מהרטיבות בפות, אולי הוא מתייחס לרטיבות הזו כמו נוזלי גוף אחרים ורגיל להגעל מהם... ואז יש לו צורת הסתכלות על נוזלי גוף שמשפיעים לו על הקבלה של הרטיבות באיבר.
גבר הומו שמפחד מהפות הנשי זה מעט שונה לדעתי, מכיוון שהוא לא נמשך למגדר אז אני לא יכול להניח שהסממנים של המגדר מושכים אותו...
אבל,גבר סטרייט שסולד בכלליות מאיבר המין הנשי, אני חייב להודות שזה מבלבל אותי. זאת אומרת, אם גבר סטרייט יגיד לי שפות רטוב מפחיד ומגעיל אותו אני אתפלא ואתעניין מאוד.
הייתי מאוד נהנה לראות סרט דוקמנטרי כזה, שיבדוק ממה הם מתגרים?
האם הם נדחים מעוד אלמנטים מיניים? האם הם פעם נמשכו ועכשיו נדחים?
יש לי המון שאלות אליהם חחח

Sharoman

New member
באמת נשמע מעניין

הייתי שמח לדעת איך זה התברר לך?
על כל פנים, אני לא אדם כזה ולא יצא לי להכיר אנשים כאלה (לפחות עד כמה שידוע לי..), אבל כן שמעתי על מקרים בהם אנשים חוששים מהריון בלתי רצוי עד לרמה שהם מסרבים לקיים יחסים ואגינלים.

Surrealistical

New member
כן, היתה לי תקופה קצרה כזאת

לגבי איך זה נודע לי: ע"י גלישה ב tumblr

FuzzyDanlop

New member
הכרתי אסכולה של דתיים לאומיים

בבר אילן,
שטוענים שאנאלי זה לא איבוד בתולין, לכן זה בסדר לעשות את זה לפני הנישואים.
לא בקיא בהלכות, אבל זה נשמע לי מוזר.

Sharoman

New member
מדובר בפסיקה של הרב נח

בסופו של דבר אלו חברה צעירים שרוצים להרגיש קרבה אינטימית אבל לא רוצים להסתכן במצב לא נעים במידה והקשר לא יחזיק והבחורה תאלץ מאוחר יותר להינשא לאדם אחר.

The RedFox

New member
נשמע מאוד מעניין

אוראלי ואנאלי הם קצת יותר שונים אני מניח והרעיון נשמע כיף מאוד, למרות שלשלול מין וגינאלי על הסף באמת נשמע מעט תמוהה

ferdinand

New member
"בתוך אדם אחד" (2)

הגיבור בספר בשם הנ"ל של ג'ון אירווינג הוא כזה.
הוא גם כן דו מיני. נמשך לגברים ולנשים,
אבל - כבר לא זוכר למה - יש לו פחד מ-וגינות!.
הוא נמשך גם לנשים, אבל גם איתן מקיים רק יחסים אנאליים.

alona 27

New member
אז בעצם למה לך?

אם אין לך שום סיכוי לגמור ואפילו לא יעשו מאמץ קטן כדי שגם את תגמרי איזה סיבה יש לך לקחת חלק במשחק הזה? לא מבינה איך יש נשים שמסכימות לזה, המין אמור להיות גם בשביל הגבר וגם בשביל האישה.

למעלה