רק אני אוהבת את ונסה?

רק אני אוהבת את ונסה?

נדמה לי שאני פורשת. לא מהפורום. מערוץ 20. אני תוהה למי יש זיכרון יותר קצר, למתמודדים או לצופים.
ונסה היא אחת המתמודדות היותר אמיתיות ומעניינות - ולא משעממות! - הקיימות בתוכנית. נכון, היא לא יצירתית עם הצמר כמו שפרה נכון, היא לא משתמשת במלאן צבעים כמו רנין נכון, היא לא משחקת עם חרבות כמו צבר ובכל זאת, היא נכנסה לליבי. שכחתם איך היא הגנה על איתי מול כל כוווולם? איך היא עודדה את עינב? שוב-ושוב-ושוב? איך היא תמכה בשפרה וצבר? היא כ"כ תעלב אם היא תצא מחר, והיא תראה שצברי, עינב ויוסי הצביעה לה. לא נעים. ואנחנו... אנחנו ניתקע עם שעמום בלתי פוסק. נכון. תהיה אידיאלה. שבוע. שבועיים. שלוש. שחר יעוף. אחריו אינה. אחריה חגית. ואז המצב יחזור לשהיה. שפרה, צבר וליאון ידברו כל היום על מצב החסה בדרום אפריקה החרם והצעקות ישובו כלפי עינב ויוסי ישובו. ויהיה... לא... כיף.

ונסה מטרידה מינית את הגברים

לא התנהגות שצריך לשדר בטלוויזיה. אם גבר היה רוצה להציץ לאשה במקלחת מיד היו קמים בסערה. מעבר לזאת, אני לא מאמינה בשיטת אימון הסוסים שלה. משהו שם לא מסתדר וידוע שסוסים עם רעמה דלילה לא יכולים לקבל סיוס בהנפה כפי שהיא מציעה.

רותוש123

New member
אני גם אהבתי אותה בהתחלה

אבל אחרי השבוע שעבר, עם הדיירים החדשים אני לא סובלת אותהההההה.. איתי מספר לה משהו היא רצה ומספרת לכולם ... היא חייבת לעוףףף ראיתם איך יוני היה בשוק שהיא בחרה את איתי?!!!?!?!??!?!

קמבילי

New member
את לא יחידה, גם אני לא שוכחת את כל זה

אולי לא ראית מהתחלה אבל היא גם היחידה שהגנה על נעמה בלינץ' של שי, והיא היחידה שחומלת על חתולי החצר והמאכילה אותם. היא נשמה טובה ומופרעת. מולה עומדים להדחה שני אנשים קרים ומתנשאים, שאריות מהכת של שי. עשרת האסמסים שלי הוקדשו היום לוונסה.

JasPoint

New member
אני גם אוהב את ונסה

נכון ירד לי ממנה הרבה בשבוע האחרון, אבל היום היא תיקנה הכל כשהיא לקחה את איתי לסוויטה. כמו שעינב אמרה ונסה לא עושה שום דבר מרוע. ונסה עצמה הצהירה שהיא לא כ"כ טובה עם בני אדם והיא כמעט כל היום עם חיות, היא אוהבת את איתי בתור ידיד והיא הוכיחה את זה היום כשהראתה שהיא עדיין בוטחת בו למרות שהיא הועמדה להדחה. תצביעו לונסה, מגיע לה להישאר. במיוחד אל מול שפרה וצבר המשעממים והמתנשאים.

רותוש123

New member
הרי ברור למה היא בחרה באיתי לבוא איתהה

היא לא עשתה את זה כי היא רוצה להיות איתו, היא הרי מבינה שהיא על הגריל, ושהצופים כבר ראו את הקטעים של עם יוני, ואיך שאר דיירי הבית מגיבים לה, ושהיא לא תצא טוב עם תיקח את יוני.. זה הכל אסטרטגיות!! תאמינו לי אם היא לא היתה על הגריל, היא היתה בוחרת ביוני בדוקקקקקקקקקקק.. ואם ונסה תשאר יום שלישי (חס וחלילה) היא תמשיך בדרכה, ללקק ליוני המכוערררררר

היא לא... והיא לא... והיא לא...

והיא עשתה את הדבר הכי מגעיל אין לה כבוד בגרוש היא השפילה את איתי ברמות שאי אפשר להסביר היא לא צריכה להשאר

כל הכבוד לך פרפר במנוסה תזכירי להם

מי הגנה על איתי מי אמרה תמיד שהיא לא מעונינת באיתי כזוג מי ניחמה את נעמה מי לא השתייכה לקבוצות מי עושה לנו אקשן וצחוקים מי אם לא ונסיה.. חוץ מזה שאם נצביע לה היום שפרה או צבר יעופו ותיהיה חגיגה

דנדוש20

New member
אני גם מאוכזבת מהפרק

מהצביעות והטיפשות של עינב ויוסי מהגועל נפש של צבר וליאון לא זכור לי שונסה פגעה באף אחד מהם אי פעם. לא זכור לי שונסה הייתה רעה , באופן טהור, כמו שפרה כלפי אף אחד. אם ונסה עוזבת, ושפרה וצבר המתנשאים נשארים, אני הולכת!

נכון

אוף. נדמה לי שאם היא תלך (וכך ככל הנראה יהיה) אני הולכת עמה. אתם תתגעגעו! לפחות אליי. לכן תצביעו לה

יNOT

New member
../images/Emo6.gif הגם את משדלת לSMSים ?! ../images/Emo3.gif

וכמה פעמים את שלחת SMSים?

למעלה