רק אני התאכזבתי מפרק הסיום של רמזור?

פולספגן

New member
רק אני התאכזבתי מפרק הסיום של רמזור?

האם הם עשו אותו בכדי שלא נתגעגע יותר לסידרה?

רמזור

פרק ממש מאכזב נראה לי הכי מאכזב בשנים האחרונות
חשבתי יהיה פרק מדהים

ברור , הכי לא דמות חינוכית

זה האנטיטזה למשה דץ שכולם מכירים ( כמובן לא מכירים אישית אלא יותר מה שהוא מייצג )

פולספגן

New member
בתור אחד שרוב קהל היעד שלו הם ילדים, הייתי

מצפה שלא ייקח על עצמו תפקיד כזה, כי הוא מודל לחיקוי.

כנראה הוא הפעיל שיקול דעת

אחרת הוא לא היה אחד המצליחים בתחומו .
ואחד משיקולי הדעת היו שהתוכנית משודרת בשעה 10 ומשהו בלילה וכנראה ילדים לא צופים .
מעבר לזה , יש גם אחריות להורים אם לתת לילדים לצפות בתוכנית בשעות כאלה מאוחרות , ובטוח שהיא לא מיועדת לילדים

פולספגן

New member
מספיק שההורים מסתכלים ולא ירצו דמות כזו כמודל

חינוכי עבור ילדם.

foofoo77

New member
היות ודץ הוא אחד הנחמדים

שיצא לי לפגוש אין לי שום בעיה עם תפקיד מצחיק שלקח על עצמו גם אם הדמות לא הכי חינוכית.
כל השחקנים הם אנשים נחמדים? ממש לא אבל מה שחשוב הם התכנים. והילד שלי ממש לא ראה רמזור הוא ישן בשעות האלה

פולספגן

New member
עפ"י החתימה שלך, הילד שלך בן 3

אני התייחסתי לגילאים של ילדים ולא של פעוטות.

ילדים בני גג 8 הולכים לפסטיגל

ואצלי ילדים בני8 הולכים לישון לפני 10 בלילה

כרגע הגדול בן 5 אבל אני לא מתכוונת לשנות את דעתי לגבי שעות שינה גם בעוד 3 שנים.

פולספגן

New member
אז שלי הולכים לישון לפעמים ב-12 בלילה במיוחד

בימי שישי או בחופשים כאשר אין קייטנה, כי כאשר קמים יותר מאוחד זה גורר הליכה לישון יותר מאוחר.

גם שלי בשישי בלבד

החוק של לישון מאוחר לקום מאוחר לא עובד אצלנו, גם אם ישנו ב4 לפנות בוקר, דיין ב7 יקומו כמו שעון שווצרי .

ובלי שום קשר , אני שולטת עדיין בתכנים שבהם הם צופים, ורמזור זה אחד מהם כמו כל תוכניות "למבוגרים" שמשודרות אחרי 8 בערב.

אני מחזיקה את השלט

הגדול בן 5 , האמצעי בן 2.5 , בשישי נוהל קבוע להוריד סרט דיסני ולצפות יחד מתחת לשמיכה עם חטיפים, לא צופים ברמזור או בכל תוכנית אחרת שאינה רלוונטית לגיל שלהם

ומי אמר שזה לא מה שאני רוצה

לבלות עם הילדים ולצפות בסרטי דיסני , זה לא הסרט כמו זמן האיכות עם הילדים .וכן בכל אחד מאיתנו יש ילד שאוהב סרטי אנימציה

למעלה