רק אני ואנוכי...

• פותח הנושא kraps
  • פורסם בתאריך

kraps

New member
רק אני ואנוכי...

גוּדנס! לא יאמן כמה שקט ושומם בן-שמן באמצע השבוע. כּוּ-לוֹ שלי ובשבילי (ואני בשבילו ובשבילַיו). ועל זה נאמר - "וביום השלישי פעמיים 'כי טוב'".

יורם חן

New member
למה אתה משמיץ, הבוקר היינו שם ../images/Emo8.gif

רצנו שם במשך שעתיים על הבוקר, עזר, מיקי ואני. סינגלים בלבד, היה מצוין. הרווחתי גם סינגל אחד שלא הכרתי, בזכות מיקי.... השבילים מצויינים בלי טיפת בוץ, תענוג !!

kraps

New member
גם אני הרווחתי סינגל אחד

קצר, מהיר ומתפתל. תענוג ממש. בטח כל העולם ואחותו מכירים אותו, כי היו בו כל מיני סימונים של סס"לים וחיצים, אבל מאידך מצב הקרקע לא העיד על רייטינג גבוה, אז מי יודע... אולי בכל זאת עליתי על משהו. איזה סינגל נעלם. הנ"צ המדוייק יודלף לאנשי שלומי (ולמשלמי שוחד דשן).

IlanShacham

New member
רגע רגע, אני ופיש היינו שם ראשונים

ב 6:30 יצאנו ממודיעין דרך סינגל הבית האדום (טוב, נו, אני הספקתי לצאת ב6:10 מהבית ולעשות סינגל ארוך ונחמד בעליה בגבעת התיתורא), רכבנו לבן-שמן, שם חברנו לשביל ישראל עד למצפה מודיעין, המשך לתל-חדיד וב7:30 כבר היינו על הכביש למרגלות אנדרטת חיל-התחזוקה. 8:30 בעבודה בר"ג/ת"א, מקלחת, והמשך יום קצת פחות מעניין

aFish

New member
הקדמת אותי בדקה...איזה טלפתיה../images/Emo70.gif

יורם חן

New member
אילן, אולי יש לך מפה סרוקה ../images/Emo35.gif

של בן שמן בקנה מידה של תחרויות הניווט, אני יעלה על המפה את הסינגלים ואפרסם כאן. במפות של 1:50,000 זה לא יעלה מדוייק.

kraps

New member
אין לך נ"צנצים?

אני דוקא מסתדר איתם מצויין.

aFish

New member
רבותי הגיעה זמן קריאת שמע של שחרית!

לא רק רשף, גם אתה גלה לנו את סודו של הסינגל של מיקי. אחרי שהעברת אותי בכל הסינגלים שהכרת שם באמצעות תאורים מילוליים מצויינים לא יתכן שאשאר מחוץ לאחד.... אפרופו בן שמן...גם אני ואילן עברנו שם לזמן קצר הבוקר....בדרכנו לת"א (יום עבודה או לא?).

kraps

New member
הנה, שלא יגידו שאני סוציומט סינגלים

0147188 1149972 הכניסה מהקצה הדרומי של מתקני השעשועים. זהירות מאבן שפיצית גדולה באמצע (לעקוף מצד ימין). עכשיו תורכם.

bubble boy

New member
מה זה? נ"צ??? אולי תעשו טובה ו...

תשלחו איזו מפה עם סימון משוער של כל הסינגלים האלו?? אני מוכן לבדוק אם יש לי מפה של האזור כקובץ להעלות כאן ועליה תוכלו לסמן, במידה ואין לכם... שחר

kraps

New member
נ"צנצים - מדריך מהיר ומקוצר

לא נורא מסובך. בחיי. בוא נעשה את זה יחד. המספרים - רשת ישראל הישנה. על מפת סמ"ש אלו המספרים בשחור, בני שלוש ספרות, בשולי המפה. מספר ראשון - זה ה"ידית" של ה"למעלה-למטה". ספרה ראשונה משמאל - עזוב אותה. שלוש ספרות הבאות - מצא את קו הרוחב התואם בשוליים ימניים/שמאליים של המפה. שלוש ספרות אחרונות - כל רביע הוא 1000 מטר מרובע בדיוק, כלומר הספרות יכילו את הערכים 000 עד 999. כל ערך מעל 000 יעלה אותך כלפי מעלה ביחס לקו הרוחב. מספר שני - זה ה"ידית" של ה"ימינה-שמאלה". ספרה ראשונה משמאל - עזוב גם אותה. שלוש ספרות הבאות - מצא את קו האורך התואם בשוליים עליונים/תחתונים של המפה. שלוש ספרות אחרונות - כנ"ל. כל ערך מעל 000 יזיז אותך ימינה מקו האורך. עכשיו תפוס את מפה 9 (מבואות ירושליים ה"פרוזדור"), מצא בצד ימין/שמאל את קו הרוחב 147, מצא למעלה/למטה את קו האורך 149, רוץ עליהם עד לנקודת המפגש ואז זוז כמעט חמישית רביע כלפי מעלה (188 מטר צפונית לקו רוחב 147) וימינה כמעט עד קו האורך 150 (972 מטר מזרחית לקו אורך 149). סמן נקודה וצא לחפש אותה (קברתי שם מיליון דולר במטבעות זהב). מה, היה מסובך?

aFish

New member
רשמתי, אני הולך על זה....../images/Emo127.gif

זה ממש מחזיר אותי לבה"ד 1. רק שאני אספיק להביא את כל הנ"צ בזמן...
ושלא ידיחו אותי מהסינגל

kraps

New member
ואם כבר מדברים על יעדים אסטרטגיים

מישהו יכול לשפוך אור על התעלומה - למי שייך המתקן הזה? שמעתי טענה, שזה מעשה ידי פאלמר1, אבל היא עדיין לא אוששה. (אגב, לאן נעלם הפאלמר? גם זו תעלומה?)

alonaski

New member
פאלמר באמת הכניס בעבר תמונה

של כזה דבר - לפורום ואמר שבנה את זה בעצמו! איפה מצאת את זה?... אם תגיד לי איפה זה נמצא אז אדע להגיד לך בוודאות אם זה של פאלמר או לא...
לגבי העלמותו של פאלמר, נכון ללפני שבועיים, בשיחת טלפון איתו - הוא חיי וקיים ובועט!

למעלה