רק אני חושבת שבראד פיט לא יפה?????

BurgerQueen

New member
רק אני חושבת שבראד פיט לא יפה?????

וגם אשתו מ"חברים"? הם ממש זוג לא יפה ולא סקסי, לא יודעת מה כולם מתלהבים מהם. הוא בעיניי לא גבר סקסי ולא קרוב לחתיך. והיא בכלל ניראת כמו סתם אחת, עיניים של כלב ומבט של מטומטמת.

LaLyBLooM

New member
אל תקחי אישית

אבל את בסדר? את רואה טוב? חח... סתם... אבל אני חושבת שהם זוג מדהים, גם הוא וגם היא

E1982

New member
האיזשה הכי יפה זו

הדוגמנית רבקה רומין סטאמוס !!! והיא גם נשואה למי ששיחק בצער גידול בנות את ג'סי!! והנה תמונה שלה להוכחה!!

מיצי007

New member
הוא יפה

אכן כן... אבל לא סקסי. הוא באמת מדהים. זה הסולן של פלסיבו,להקה מעולה

מיצי007

New member
אני מסכימה איתך

שבראד פיט הוא לא הכי סקסי... לטעמי יש הרבה יותר יפים ומיוחדים ממנו,אבל הוא בנאדם טוב עם גישה מגניבה... ג'ניפר אניסטון לא נראית כמו אחת שמתאימה לו את האמת והיא באמת לא כזאת יפה. ושאני מתכוונת לסקסיים אני מדברת על אדוארד נורטון,על אדריאן ברודי ועוד הרבה. בראד פיט הוא נחשב ליופי הוליוודי. זה גבר סקסי

mor perry

New member
סלייייייייייייייחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif|!

זוג יפה ולא סקסי??????? את רואה טוב???????????? רק תגידי שהקנאה שלך לא מדברת....... בא לך שאני ישרשר לך כמה תמונות תמונות כדי שתראי איזה "מבט של מטומטמת" יש למהממת הזאת, ואיזה מדהים ה"לא חתיך" שעליו את מדברת?!?!?!?! תעשי לי טובה!!!!!!!!!!!!!!!! הם הזוג הכי מקסים שיש ורק תסתכלי על התמונה הזאת>>>> מושלמים או לא מושלמים???

מיצי007

New member
תראי

אני אישית אוהבת את בראד פיט אבל אני חושבת שיש יותר יפים ויותר סקסים ממנו. ועל ג'ניפר אניסטון אני לא ממש מתה,ככה שאני לא אגיב...היא בסדר. ועל תשימי שרשור במיוחד שיש כבר גלריה שלמה לזוג.

מאטריקס

New member
הגבר הכי סקסי בעולם!! ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

אפילו בראד פיט, טום קרוז, ג'סטין טימברלייק ודיוויד שווימר (פחחחח...
) - לא עולים עליו ועל הסקסיות והיופי המדהייייים שלו!!! תראו איזה שפם סקסי! מגנייבבב! והמשקפיים...
אוווו, המשקפיים! איזה גבר חלומות!

מאטריקס

New member
סליחה, אני מתנגד! את צריכה לכבד את

דוביל'ה שלי בדיוק באותה צורה שאת מתייחסת ומכבדת את נורטון אנטי וירוס שלך! שווין זכויות, גברת, שווין זכויות ומעמד!

מיצי007

New member
טחחחחח.

אם תקרא לו נורטון אנטי וירוס עוד פעם אחת אתה תחטוף!

iKilledKenny

New member
גם אני לא בדיוק מתלהבת מבראד פיט

ולא כל כך התלהבתי מג'ניפר אניסטון עד שראיתי את נערה טובה (נראה לי שקראו לזה ככה בעברית). אני פשוט לא כל כך תמיד אוהבת את "החתיך" הבלונדיני עם העייניים הכחולות. אבל זה רק הטעם שלי...

מאטריקס

New member
יופי הוליוודי, שמוצי הוליוודי...הכל

בולשיט! מיצי, אמרו לך פעם שאת מתאימה לכתיבת ביקורות על שחקנים בצהובונים ובעיתוני רכילויות ??? נראה לי את תעשי שם חת'כת עבודה...

מיצי007

New member
להפך

אני ממש שונאת רכילות וחפירה בחיים הפרטיים של אנשים. זה ממש מגעיל לטעמי.

למעלה