רק אני חושב ..?

omripley21

New member
רק אני חושב ..?

שהמנסרים מטקסס הוא סרט אלים ותו לא ? אין פיתוח דמויות כלל וכלל, וזה מוריד מהעניין, בגלל שכאשר אין לך רקע של הדמות קשה לך להתחבר אליה ואתה פחות דואג לחיים שלה. יעני, כשהמנסר רודף אחריו בשדה (איפה שהכביסה) אז אמרתי לעצמי- טוב , הוא מת, אני גם ככה בקושי יודע עליו משהו. אני בכל זאת אהבתי אותו בגלל האלימות, אבל חוצמזה אין בו משהו מיוחד.

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifצודק../images/Emo3.gif

זה באמת היה טיפטיפה עוזר אם לפני שהחברים במכונית היינו יודעים עליהם קצת יותר. כי ככה הוא באמת רק אלים

NiKi†a

New member
סתם סרט ../images/Emo3.gif

אני אישית לא חושבת שיש בו משהו מיוחד, הוא אפילו לא מפחיד. תחשבו על זה, מסכן הבן אדם, תראו מה קרה לו לפרצוף ותראו איך הוא מתנקם, האישה הזאת ממש רצתה ילד ולא יכלה להביא [אז מה אם היא לקחה תינוק של מישו אחר..זאת לא הפואנטה!]...ולסבא הזה אין רגליים! נו תראו איזו משפחה מסכנה P: סתם נו, בעיקרון עוד סרט על חבורת ילדים ורוצח[ים], לא משהו מיוחד. אין התחברות לדמויות, אין התחברות לעלילה....בלע :S

אין אפילו מתח.

הסרט הזה רק רוצה לגרום לנו להקיא, לא יותר מזה. אני לא זוכרת קטע מותח..... אולי יש פה ושם שהם בורחים בהמנסר והבלה בלה בלה....

kfir number 1

New member
אני

עדיין לא ראיתי אותו ואני מת לראות אותו פעם אחת ולתמיד. אבל המבקרים מאוד אהבו את הסרט (בשנת 74) והכתירו את טובי הופר כבמאי אימה מוכשר. כדאי בכלל לראות אותו?

אך ורק את הגירסא של טובי הופר

בגירסא החדשה זה עוד סרט סטייל אני יודע מה עשית בקיץ האחרון וצעקה... הרבה נעורים, הרבה בחורות 'כוסיות' מזיעות וצורחות ובורחות והרבה דם.... סתם ככה.... עדיפה הגירסא הראשונית... הרבה יותר מפחידה :)

shawn 1

New member
אני לא מבין אותם!

רגע אתם אומרים שהסרט מצוין ורגע לא??? הסרט נהדר! אני לא מבין, מה אתם מצפים שיהיה בסרט אימה של שעה וחצי?? צריכים למהר בסרט ולהראות הרבה דברים... זה לא סרט שאמור להיות עמוק, אלוהים.. יש סרטי אימה אחרים שככה צריכים לדבר עליהם, זה סרט פשוט מושלם! סרט האימה והפשוט האהוב עלי!! מישו חושב כמוני?

יקירי :)

חס ושלום לא אמרתי דבר והיפוכו. פשוט, יש שתי גירסאות למנסרים מטקסס. הגירסא הישנה מ1977 בבימויו של טובי הופר שבמקרה ביים גם את פולטרגייסט עוד סרט אימה מצליח... ויש את הגירסא החדשה מ2003 שהיא פשוט לא מגיעה לקרסוליים של המקור. קודם כל הסרט החדש מסתכם בלהביא כמה שיותר קהל לקולנוע אז לקחו שחקנית שווה והלבישו אותה בבגדים מינימליים גרמו לה להזיע הרבה ולצרוח ובעיקר לברוח כל הזמן כיאות לבחורה חסרת אונים כמוה. הכניסו סיפור אהבה לא קשור, הכניסו צעירים חתיכים שנהרגים זה אחרי זה. בקיצור עשו מזה סרט נעורים. ואילו טובי הופר עשה מזה סרט אימה. אם לא ראית את המקור אל תדבר איתי על חיקויים...

shawn 1

New member
הסרט בעייני לא צריך להיות עמוק! זה

סרט אימה בשם אלוהים... זה לא צריך לזכות באוסקר! סרט אימה צריך להתרכז קצת יותר על האלימות והרציחות ועל הרוצח ועברו, ופחות על הדמויות! וכן דיברו על הדמויות מספיק! מתי שארין חיפשה את החבר שלה.. וכול זה.. סרט מצוין.. לא לדבר סתם... מי שנגעל, שייגעל. מיש שלא , שימשיך לחיות, אני יודע...

אוחח כמה שאתה טועה...

אני, ואני לא יודעת איך זה איתך, לא רוצה לראות סרט על כלום. צריך סרט אמין, עם ביסוס ועם עלילה ומשחק טובים. כאלה שממש השקיעו בסרט כמו אלפרד היצ'קוק למשל שעד לפרטים הכי קטנים הוא דאג והם אלה שעושים את הסרט. סרט אימה לא נעשה רק לשם הזוועה... אנחנו צריכים להנות ממנו ולחשוב עליו מעבר לשעה וחצי שבזבזנו עליו. SAW למשל יכול להתלבש על הקטגוריה מצויין. זה לא אמור רק להגעיל אותך, זה אמור גם להכניס אותך לתוך הסרט לא כצופה מהצד אלה כאפילו אחת מהדמויות... להזדהות ולהבין מעשים ואולי אפילו [ע"ע קארי, פרדי קרוגר, ג'ייסון וורהיל] להבין את מעשי הרוצח ולרצות את זה as bad as he does :)

montu

New member
../images/Emo45.gif סרט אימה באמת לא צריך להיות

רק מזעזע.. למרות שהמנסרים דווקא סרט נחמד.. הוא לא הכי מפחיד והעלילה שלו לא שונה משל סרטים אחרים אבל הוא בכל זאת אחלה סרט להעביר קצת את הזמן. אבל באמת אין שום הזדהות עם הדמויות, אולי חוץ מטיפה הזדהות עם ארין, הדמות הראשית אבל חוץ מזה אין בו שום דבר מיוחד. ואחח מסור מסור

omripley21

New member
קח לדוגמא את saw

באותה שעה וחצי אין דבר שאנחנו לא יודעים על הדמויות. כל דמות התפתחה ובמהלך העלילה גילינו עליה פרטים מעברה.

shawn 1

New member
אבל אפילו אם תבדקו, הרבה אומרים

שהחידוש יותר טוב מהישן...! וגם אני חושב כך... ואם אתם אומרים שהמנסרים מטקסס החידוש לא הפחיד אותכם.... אז אתם משקרים!

למעלה