רק אני טיפסתי אתמול את המוחרקה?

talctalc

New member
רק אני טיפסתי אתמול את המוחרקה?

מה איתכם?? רשף, איפה התמונות מהמזרון?? איתי-איך ידעו שאריק ואני הותקפנו על ידי פרה סוררת...מי יספר על אורנה שעברה לרטט? מי יראה את התמונות מהעלייה הפודרתית אחרי סינגל הלונה פארק?? באמת... רוצים תמונות!!!וסיפור דרך גם (למי שלא היה)

EinatAr23

New member
../images/Emo12.gifחחח...אורנה עברה לרטט ???

זה כבר לא נשמע חלק מטיול

רֶשֶף

New member
לא, גם אני טיפסתי. ראשית - המסלול

סה"כ מרחק - כ-45 ק"מ. גובה מצטבר - אין לי מושג (או תוכנה מתאימה). מצו"ב מפה וגרף גובה-מרחק.

רֶשֶף

New member
וקומץ תמונות (סיפור דרך - על איתי)

אין לישון בלילה בסמוך למזרן

Eyal Hershtik

New member
מה "תעזבי" , רוצים לשמוע ...

עד שיש משהו קצת מעניין , קצת רכילות , קצת משהו אז רוצים דעת..... יאללה שפכו אור קצת על הנושא

Eyal Hershtik

New member
נראה יופי של טיול !

תרשום אותי לפעם הבאה ... אני דרך אגב מצאתי את עצמי אתמול , שיכור כלוט , קופץ לתוך בריכה בגן ארועים באמצע חתונה - עם כל החליפה ,הנעליים וכו' האורחים הסתכלו , היו המומים , נראה לי גם שנידו אותי מהירושה , אבל לי - לי היה תירוץ - לקחו לי את הטיול של שישי ולא ראיתי איזה מעיין חדש אז לפחות נקנח באיזו בריכה . היו גם כאלה ששאלו " אבל המים ? מה עם המים הלא כל כך נקיים פה? " אז לזה אמרתי חכו שבוע אביא לכם תמונות ואז תראו שהמים פה הם שיא הטוהר . יאלה אני בדרך לנחל פרצים , שיהיה לכולנו חג שמח אייל

Eyal Hershtik

New member
וכמובן , כל זה בחיים לא היה קורה

לפני שלוש שנים , לפני שהכרתי את תחום רכיבת השטח ואת כל טיולי המים והמעיינות שעשיתי עד היום . אייל

רֶשֶף

New member
אה, באמת כמעט שכחתי...

ותראו את מי פגשנו בדרך
בזמן ששלפנו מסמר 8 מהגלגל של אורנה הלא הם מיודעינו ירון וסיגו וכהנוביץ ולאה(?) גם. (סיגל, לא הגיע הזמן לרחוץ קצת את האוטו? סיפורים כתבנו לך שם באבק)

איתי נ

New member
אבל מותר להשתולל

מזרון נטוש באזור חניון בית היערן. מצטער על איכות התמונה - לקוח מסרטון.

bez

New member
אני יכול להוכיח חלק מהדברים

כל מה שקשור לפרות בילתי מתועד בעליל .בזמן שטל ואני היינו עסוקים בבריחה מטורפת מפרה משוגעת שלא הייתה בטוחה את מי היא תוקפת קודם את טל או אותי.שאר הרוכבים היו עסוקים בלתפוס מחסות ולהחזיק את הבטן. מה שאוכל להוכיח הוא ,שטיפסנו וטיפסנו וקצת גם טיפסנו. מבחינתנו (השוקטות)היה נסיון אינטגרציה עם החברים המופלאים,אבל כנראה שסיפור הדרך של איתי היה מפורט מידי(בעליות),כך שכמה סבתות מתו באותו היום לפני שנים והיה צריך להזכר בהן במקום לטפס. את ניסיון האיטגרציה ,שעלה יפה מאד לדעתי, עשינו שני נציגים, עדי ואנוכי. הרי לכם כמה הוכחות מצולמות .

למעלה