רק אני מעלה לבוש...?

שאפולי

New member
באופן כללי

אישי, לא משתגעת על הגרביונים הזוהרים לדעתי אם כן אז השאר צריך להיות מאוד מאוד שקט, לא ברור מה הצבע של הגקט מהתמונה הוא נראה קצת לא מתאים (אבל הוא מהמם) רק את, השאר עסוקות בלריב ולהטיח בבנות אחרות כל מיני דברים שהן עושות בעצמן אני מניחה...

שאפולי

New member
נו נו

שירשרתי לעצמי בטעות כי חזרתי לראות איזה מגף יש לי שם
אז תקראי שם ת'תגובה חחח

yael800

New member
לחץ בעבודה --> פחות יוצא לי להכנס לפורומים../images/Emo8.gif

ממש יפה

אבל חוץ מהחלק הורוד שם שמבחינת הצבע זה בסדר ומשתלב יופי אבל אני לא מבינה איזה פריט זה ולדעתי הוא קצת לא נחוץ.

כל הכבוד לך

על השרשור. אבל יש לי הצעה לגבי התמונות שלך. כדאי לעלות תמונות כשאת יותר רחוקה מהמצלמה כדי שכל הגוף יהיה פרפורציוני, ככה שזה נורא קרוב זה קצת מעוות, לא בגללך חס ושלום, אלא בגלל זווית הצילום. האאוטפיט שלך מאוד חמוד, למרות שאני לא ממש הולכת ככה. יש לי גרביונים צבעוניים אבל אני משלבת אותם יותר עם שמלות צבעוניות או חלקות, מאשר עם חצאית ג'ינס. עם חצאית ג'ינס אני הייתי הולכת עם גרביון בצבע יותר רגוע כמו שחור או אפור.

את צודקת לגביי זווית הצילום

זה אחי המוכשר שכל פעם שאני מבקשת ממנו שיצלם אותי הוא מתעצבן ועושה לי טובה שמצלם... וזה גם קצת בגללי...
זה בסדר את לא צריכה להתנצל, חמישה קילו פחות +זווית צילום נורמלית יעשו את העבודה...
(או שבעצם
)... לגביי האאוטפיט עצמו- הגרביונים כשלעצמם הם צעקניים ולכן אני מנסה בכוונה לשלב אותם רק אם אפורים/שחורים ומקסימום עוד קצת צבע שיתאים לצבע שלהם. נראה לי שצבעוני עם צבעוני זה קצת יותר מידי.... ודווקא היה לי אאוטפיט אחד ממש יפה אבל לא צילמתי...

candy77091

New member
יפננ מאוד

למרות שאני פחות מתחברת לגרביונים. אני לא מעלה תמונות כי כשהעליתי קיבלתי רק ביקורות וממש לא הרגיש לי בנוח ונעים להעלות תמונות.

למעלה