רק אני מתרגשת לקראת התוכנית הערב?

ruti

New member
רק אני מתרגשת לקראת התוכנית הערב? ../images/Emo6.gif

אני די משוכנעת שהמודח יהיה דווקא אשר, מה שיגרום לשי וצבר לאבד עשתונות כי שוב פעם המזימה שלהם נכשלה. משפחת בובליל נשארת מחוזקת יותר מתמיד. צריך אותם בתוכנית. המזימה של שי תיכשל בסופו של דבר ואני מתה לראות את זה בתוכנית היום בערב איך שי יגיב כשיבין שהוא לא יגיע לגמר כי יוסי ועינב עוברים את כל השלבים בלי בעיה ובלי לעוף מהבית שלו. הוא יכעס מאוד וזה יגרום לו לעצבים נוספים שיופנו כרגיל לכיוון של לאון. אני בטוחה שאשר הולך הביתה. הוא את הפאדיחות שלו עשה וגם ההפקה ניצלה אותו מספיק. אשתו ילדה ועשו מזה פרק. הוא ביקש בית כנסת נתנו לו. הכל דאגו בשבילו. כעת אחרי החגים הם ממש לא צריכים אותו יותר. הוא הביא להם את הרייטינג של הדת בכל תקופת החגים ואין לו יותר מה לתרום לבית למעשה.

insane sanity

New member
למה את כ"כ בטוחה שעינב מובילה על אשר?

לאשר יש ציבור מסוים אחריו, בלי קשר למשפחה (הרחבה), לטבריה ועוד כל מיני שמעריכים אותו.. איזה ציבור יש לעינב? ציבור הפרחות? לא נראה לי שהן מצביעות..

ruti

New member
ההפקה קובעת מי הולך. לא הקהל

ברור מאליו כעת יותר מאשר בעבר אשר סיים את התפקיד שלו בבית

insane sanity

New member
האמת.. הם משכו את ההצבעה בחג.

דתיים לא יכולים להצביע... לא? אני חושבת שעינב מיצתה את עצמה.. אבל זו אולי רק אני..

cookies10

New member
יש משה בדבריך

וכשאשר ילך יביאו דתי אחר ולא ישאירו את הבית בלי השגחה ואולי זה יהייה חזני של עינב (כי רוצים אקשן בבית) ואז שוב הכח של בובליבים מתחזק יותר...

ruti

New member
בובלילים חייבים להישאר

שיהיה אקשן. אשר גם אם ישאר וגם אם לא תרם מספיק. אשתו כבר ילדה עשו מזה פרק. כל החגים נגמרו. יש את עינב שתדאג לשבת

לא צפוי משהו מיוחד: יראו את הבאנגי, אשר יילך

חוץ מזה לא צפוי הפתעות נוספות כך שאין כךכך מה להתרגש..

Saladin

New member
איך אשר הרג אותי

עם הנאום חוצב הלהבות שלו כשהוא מונה על כף היד ואומר שאם הוא ועינב לא יהיו בבית לא יהיו פלטות וחמין וכל השטויות האחרות שלמי אכפת מהן. הצביעו לאשר - הצביעו לחמין בשבת!

למעלה